If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако искаш да живееш в относително модерен и европейски град - София с всичките и минуси е доста по-добре (да ме прощават Варненските колеги)
Лично мнение, но Варна много изостана даже и от Бургас
Модерен? Европейски? Аха, ей-ся Само едно я държи София - че има кой да каца на летището и до ишлеметата разните ИТ офиси, за да подкарва робите с камшика Говорим за най-мръсния град в Европа, за най-бедната столица и т.н. - общо взето за това и съществува, да не я е срам Атина
Лозенец е добре около УАСГ (Церковски и улиците наоколо).
Докторски според мен е твърде надценен район. Ясно, първа линия до градината (сградите по Шипка и Сан Стефано) стават. Но назад е леш. Ако искаш да си в центъра, за мен преките около Витошка и НДК са по-добър вариант.
На всички споменати места обаче офертите са безумни, ако изобщо има нещо на пазара. За същите пари ще купиш и в Мюних, може да е по-малко, но стандарт и условия на светлинни години разлика.
Ехее ти го прати баш на Козяк. Тук за по-малко от 4к евра едва ли ще има нещо, и да има с реалната квадратура ще е към 6-7к евра. То и Мюнхен сигурно ще има такива.
За всеки човек предполагам е различно нещо.
За мен съвсем грубо, че ще изпусна много неща/ са нужни - задължително ново ново - разбирай след 2015 строено, минимум трета линия от големи булеварди, и никога ама никога на никаква цена на първа линия до такъв, като човек с деца - добро квартално училище / не е задължително да е 73-то, но да е в топ 50 /, паркчета и градинки ...с обновени детски площадки, близост за мен до Южният парк е предпочитано пред Борисовата и да е удобно към Витоша / ходя 2-3 дни месечно с децата/, много градски транспорт незадължително метро, и поне 2-3 хранителни вериги на 10 мин макс пеш, добър пазар , но не двойни цени като този във Вазов също е хубаво да има..... До скоро ТЕЦ- беше задължително, вече не съм сигурен дали е добре....
Глей какви неща изброих ...невъзможни да са на куп.... Трябва сам да си прецениш кое е важно за теб и близките ти....
При сегашните цени за 3-4 стаен с гараж / задължително/ предполагам че минимума за подобно нещо е 300К, а може да мине и 500К....
Аз такава сграда не се сещам да има в София. След 2015, до Южния, далеч от Булеварди (сиреч Черни и Ибсен/Айер), че и пазар наблизо, че и Лидел, елитно даскало. Нема такова чудо в София. Само тези в "моя" район, но те не са след 2015.
Кое според теб е добро семейно място? Бюджет има достатъчно.
За всеки човек предполагам е различно нещо.
За мен съвсем грубо, че ще изпусна много неща/ са нужни - задължително ново ново - разбирай след 2015 строено, минимум трета линия от големи булеварди, и никога ама никога на никаква цена на първа линия до такъв, като човек с деца - добро квартално училище / не е задължително да е 73-то, но да е в топ 50 /, паркчета и градинки ...с обновени детски площадки, близост за мен до Южният парк е предпочитано пред Борисовата и да е удобно към Витоша / ходя 2-3 дни месечно с децата/, много градски транспорт незадължително метро, и поне 2-3 хранителни вериги на 10 мин макс пеш, добър пазар , но не двойни цени като този във Вазов също е хубаво да има..... До скоро ТЕЦ- беше задължително, вече не съм сигурен дали е добре....
Глей какви неща изброих ...невъзможни да са на куп.... Трябва сам да си прецениш кое е важно за теб и близките ти....
При сегашните цени за 3-4 стаен с гараж / задължително/ предполагам че минимума за подобно нещо е 300К, а може да мине и 500К....
Лозенец е добре около УАСГ (Церковски и улиците наоколо).
Докторски според мен е твърде надценен район. Ясно, първа линия до градината (сградите по Шипка и Сан Стефано) стават. Но назад е леш. Ако искаш да си в центъра, за мен преките около Витошка и НДК са по-добър вариант.
На всички споменати места обаче офертите са безумни, ако изобщо има нещо на пазара. За същите пари ще купиш и в Мюних, може да е по-малко, но стандарт и условия на светлинни години разлика.
Същият. Само че сега е доста по-озлобен, понеже няма пари за имот, а други хора си накупиха въпреки поскъпването или инвестираха по друг начин. Завист.
Ровя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Сграда: Новопостроена шестетажна тухлена сграда, оборудвана с асансьор за удобство на живущите.
Разпределение: Имотът се състои от входно антре, баня-тоалет, дневен тракт с кухненски бокс, спалня и тераса. С възможност за закупуване на парко-място на цена от 10 500 Евро и маза за 2 500 Евро.
Ари ве сериозно? Утре и терасите ще тръгнат да продават отделно.
pwise,
благодаря ти за коментара. Преди живеех във Варна и затова най-напред погледа ми е насочен натам. Всички мои познати с амбиции и стремеж да постигнат нещо се преместиха в Сф. Може би не е зле да помисля и вариант Сф.
Всеки нов ник може да си твърди каквото иска за миналото, защото няма как да бъде проверено. Обаче е ясна датата на регистрацията ти тук - преди 18 месеца. Ако наистина тогава си се набутал в битхуйни лошо, особено щом "Аз не продавам". HODL. Не виждам да си се похвалил да си купил имот през този период.
В Биткоин влязах преди 5~6 год. Тогава си мечтаех някой ден да иде до 20к, то взе че отиде на 67.
За имотите няколко пъти повторих, че купих 2013, 2018 та и 2020 та. За проверката казах, който не вярва да дойде при нотариус с парите си и да проверим.
Този не е варненец - това е един изритан от жена си холандски гастар, живеещ в беседка построена в двора на маминка. Твърди, че има собствени имоти, а в същност има само един полуразрошен хотел в Банско, където е набил наследствена пара. В момента има още няколко ника, като пише от едниния и си отговаря сам от другия.
Коментар