Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като са добре заплатени това прави ли ги ХОРА ?
Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.
Николай Амосов ,кардиохирург
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За над 2000 евро на квадрат така си струва че направо нямам думи
те и по 800 бяха, нооо....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
То е ясно че се чака много там. И тук ще стане така, дай Боже да не е скоро. Сега разбра ли какво имаше предвид Песимиста, за социалното разслоение на запад, и кой къде си тежи на мястото. Имах един шеф франсе, който каза че за прост очен преглед минава без да чака, защото доктора му е приятел, иначе чака с месеци. И това е човек със много стабилен доход, и пак с лично познанство минава по бързата писта.
В БГ преглед след 2 дена, ако е топ специалист след 2 седмици.
Тва е. Пак ще идват, няма как, ама е смешно да не дойдат за 80 лева разлика..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Недей така, рано или късно опираме до тях, здравеопазването навсякъде е много скъпо, а докторите трябва да бъдат много добре заплатени.
Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.
Николай Амосов ,кардиохирург
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Европа е НЕВЪЗМОЖНО.
Виж за Гърция и Турция става и се възползвах.
Пробвах се и за Германия. Намерих и шеф на белодробно отделение, отпуснаха ми 50к€ от фирмата, лично шефа се ангажира (има над 100к под него) и кор - след 6 месеца ....
Да не говорим че не признават НИКАКВИ изследвания, нищо че са ПРАВЕНИ в Германия и ги чаках 2 седмици за резултатите.
В БГ даваш 100лв, за някой мноо алчен 200лв и утре те преглеждат.
Поне 5 пъти "нелегално" са ми правили изследвания - водят ме хоспитализиран без да съм. Стана и ГАФ, че лежа в друга болница и вече ме питат всеки път (явно и друг път се е случвало).
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава..
А гаранция че като платиш ще получиш каквото трябва нали знаеш че е имагинерно пожелание това?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВижте тук един хубав апартамент:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8s60kp&f1=1
Площта е голяма и си струва, въпреки че е обзавеждан вероятно преди 20 г. Тогава беше модерно така.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Защо въпреки тези безценни преимущества на здравната ни система, живеем средно до 72-73год? От климата явно.
https://www.nsi.bg/bg/content/3024/%...BF%D0%BE%D0%BB
дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?
Който ходи по лекари и се ГРИЖИ за здравето си доживява до мнооого години. Не трябват чак толкова много пари - за пийене/пушене повече давамеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Вижте тук един хубав апартамент:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8s60kp&f1=1
Площта е голяма и си струва, въпреки че е обзавеждан вероятно преди 20 г. Тогава беше модерно така.
Коментар
� -
В Европа е НЕВЪЗМОЖНО.
Пробвах се и за Германия. Намерих и шеф на белодробно отделение, отпуснаха ми 50к€ от фирмата, лично шефа се ангажира (има над 100к под него) и кор - след 6 месеца ....
Да не говорим че не признават НИКАКВИ изследвания, нищо че са ПРАВЕНИ в Германия и ги чаках 2 седмици за резултатите.
Поне 5 пъти "нелегално" са ми правили изследвания - водят ме хоспитализиран без да съм. Стана и ГАФ, че лежа в друга болница и вече ме питат всеки път (явно и друг път се е случвало).
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.
https://www.nsi.bg/bg/content/3024/%...BF%D0%BE%D0%BB
дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?Last edited by Chio; 04.01.2023, 12:51.
Коментар
� -
В Европа е НЕВЪЗМОЖНО.
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Но са дошли тук нали? За 150 лева преглед и са чакали 20 дена ( много за БГ сигурно но не и за топ спец) А в Англия? Топ спец ? Кога, след колко време? За колко пари?
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.Last edited by bota156; 04.01.2023, 12:24.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
И кво са 15 к на месец в Ук? Тези хора харчат здраво, през 2-3 месеца са на почивки по 7-10 к паунда. Живеят на макс.
бива ли така, да пестят от здравето си
това да не са ти го разказвали в новогодишната нощ почерпени съседите по масаLast edited by ratten; 04.01.2023, 12:20.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
И кво са 15 к на месец в Ук? Тези хора харчат здраво, през 2-3 месеца са на почивки по 7-10 к паунда. Живеят на макс.
Я пак?
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар