IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
    +1

Коментар

Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
      Търсенето е спряло преди да са дошли по-високите лихви. Днес един познат строител ми предлага отстъпка за Сф, но на зелено. Както и предишния път, оттам се започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Лъжкиня,лъжкиня ...ха ха стига си лъгала най долно...

https://youtu.be/9SD96saGHF4
          Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
          Хахаха, не знаех ,че брокеразката е капацитет хахаха
          И внимавай със заплахите, че ще се присъединя към иска на моя приятел Бетер !!! По НК нямаш право да ми отправяш заплахи за физическа разправа и убийство !!! Ясно ?!

Коментар

Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
            "Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."
            Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
              Да споделя чудо. Банката ми е платила лихва. Лихва не съм виждала от поне 5-6 години. Стоя, гледам и не вярвам
              На мен ми плаща от месец ,два по 120 евро на месец

Коментар

Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
                "Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."
                Те цените може да се вдигнат, но няма кой да ги плаща.
                Кешовица не е добре да се държи дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
                  Вярно е, няколко деца от класа се преместиха в държавни училища.

Коментар

• Да споделя чудо. Банката ми е платила лихва. Лихва не съм виждала от поне 5-6 години. Стоя, гледам и не вярвам

Коментар

Хахаха, аз не съм врачка за да погледна в кълбото и да ти отговоря. Едно ще ти кажа обаче, много хора живеят в чужбина и са с много високи заплати, много българи и в БГ вече са с много високи заплати, та тези хора купуват имоти при това без ипотеки. Много хора вече имат по няколко имота които им носят и високи наеми, та и тези хора купуват имоти. За да има спад трябва да има безработица и над година-две високи лихви по кредитите ,а и тогава не е сигурно какъв спад би имало. За сега няма безработица нито високи лихви

Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони
                      Last edited by aleks262; 19.11.2022, 17:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

https://m.dnevnik.bg/biznes/2022/11/..._da_obrushtat/

Лихвите идват, строителството ще страда. Тези с кеша не са фактор, не са на масовия пазар

Коментар

• https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1330188264
                          Изгодно ли е да се вземе кредит сега ?
                          Разбира се че не .

Коментар

Хахаха, аз не съм врачка за да погледна в кълбото и да ти отговоря. Едно ще ти кажа обаче, много хора живеят в чужбина и са с много високи заплати, много българи и в БГ вече са с много високи заплати, та тези хора купуват имоти при това без ипотеки. Много хора вече имат по няколко имота които им носят и високи наеми, та и тези хора купуват имоти. За да има спад трябва да има безработица и над година-две високи лихви по кредитите ,а и тогава не е сигурно какъв спад би имало. За сега няма безработица нито високи лихви
                            https://m.dnevnik.bg/biznes/2022/11/..._da_obrushtat/

Лихвите идват, строителството ще страда. Тези с кеша не са фактор, не са на масовия пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

А можеш ли да кажеш , колко щяха да са цените , ако ЕЦБ и ФЕД през последните 20г. не печатаха хартия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Брао Каврък. Знаех си че ще се припознаеш. :-)
                                Един винт братле, поне един ремонт за толкова години на майка си на апартамента направил ли си?
                                Явно не.

Сега искам да помоля модераторите да предопредят г-н Каврък, с бан, щом иска да заличава враговете на социализъма?
                                Вие в Инвестор подкрепяте ли призиви за заличаване, т.е. физическо екстерминиране на несъгласни със социализма?
                                Какъв винт бре,то е все нещо,д всяка беше винт,оня ден кранчета,батерии,душове,нон стоп нещо си има ,ремонт когато е трябвало се направил,вече няма за кога да се правят ремонти.

Коментар

Working...
                                X