Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Заплатка, ти ли си бе? Защо те е срам да се покажеш с предишният ник?
Този Нулевия преди половин година предвиждаше, че ФЕД стремглаво ще намалят лихвите, а пък тя каква стана? Ако продължаваш да се доверяваш на неудачни прогнози ще продължаваш да губиш!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Този Нулевия преди половин година предвиждаше, че ФЕД стремглаво ще намалят лихвите, а пък тя каква стана? Ако продължаваш да се доверяваш на неудачни прогнози ще продължаваш да губиш!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
банките започват да плуват с корема нагоре
там ги спасяват
но тука как ще е с депозитите
дали ще има кой да гарантира спестяванията на всички банки??
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Изплашен и объркан...изтръпнал, както винаги!
ЕЦБ горят евра и нищо не ще ги спре!
Коментар
� -
Да, аз сега съм развълнуван за Европа, където борда на директорите на ЕЦБ се състои главно от мишки и престъпници. Мисля че в Европа ще видим нова инфлационна цел от 4-5% а реално ще принтират до хиперинфлация докато всички не станем наематели не само на имоти ами и коли и дрехи и телефони и всичко. Трябва месец за месец да се живее за да покрием загубите на работодателите които ще дават по нещо от време на време.
още нищо не се е случило
тепърва ще има проблеми и едва след като обрулят крушата (хубави активи купени с необмислен дълг) ще мислят за едно 'ново начало'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Да, аз сега съм развълнуван за Европа, където борда на директорите на ЕЦБ се състои главно от мишки и престъпници. Мисля че в Европа ще видим нова инфлационна цел от 4-5% а реално ще принтират до хиперинфлация докато всички не станем наематели не само на имоти ами и коли и дрехи и телефони и всичко. Трябва месец за месец да се живее за да покрием загубите на работодателите които ще дават по нещо от време на време.
ЕЦБ горят евра и нищо не ще ги спре!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеА тука някои корифеи твърдяха, че кеша бил цар)а сащ били страната на неотраничените фалити, аааа възможности, хахахах
- 1 like
Коментар
� -
А тука някои корифеи твърдяха, че кеша бил цар)а сащ били страната на неограничените фалити, аааа възможности, хахахах
Last edited by Meandmyself; 13.03.2023, 11:26.
- 1 like
Коментар
� -
[QUOTE=nkavrakov1982;n4038833]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Какво да давам ?
Нали всичко го виждаш какво е ?
Фалират си ,спасяват депозантите и лешоядите ги изкупуват на части ,то хем се случва хем на черното говорим че е бяло !Last edited by ratten; 13.03.2023, 11:16.препоръка е
Коментар
� -
[QUOTE=ratten;n4038831]Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това са прогнози ,хората обясниха че се ръководят от данните за инфлацията ,това че гърмят банки ,нека си гърмят в Щатите си има закони ,ако си обречен да фалираш ,фалирай ,никой не ги спасява ,няма и да ги спаси [/QUOTE]
дай пак
Нали всичко го виждаш какво е ?
Фалират си ,спасяват депозантите и лешоядите ги изкупуват на части ,то хем се случва хем на черното говорим че е бяло !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
По блумбърга рекоха, че през юли Федя щял да спре да вдига лихвата.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това са прогнози ,хората обясниха че се ръководят от данните за инфлацията ,това че гърмят банки ,нека си гърмят в Щатите си има закони ,ако си обречен да фалираш ,фалирай ,никой не ги спасява ,няма и да ги спаси
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар