If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кажи ми, защо да продам имот на цена под покупната, при положение, че:
- цената му се е увеличила,
- мога да изкарам някой лев от наем,
- ще ми трябва в бъдеще за някое от децата.
- сега съм имал кеш да купя, утре кой знае...
Скоро ще разбереш защо .
В момента излизат интересни данни ха ха
Юнимог, не бързай лавината тепърва започва! Цените ще паднат под равновесната си точка!
И продължавай в същият дух, хората се нуждаят от твоята информация, продавачите вече са склонни на ОГРОМНИ отстъпки!
Бахахаххаха, абе вие нямате ли си тема?
Кажи ми, защо да продам имот на цена под покупната, при положение, че:
- цената му се е увеличила,
- мога да изкарам някой лев от наем,
- ще ми трябва в бъдеще за някое от децата.
- сега съм имал кеш да купя, утре кой знае...
ЛИХВЕН ШОК РАТКОО ... ЕЦБ върви към ново голямо увеличение на лихвите !!!
ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА ОТ KAVRAKOV NEWS !!!НАЙ-АКТУАЛНАТА МЕДИЯ ДНЕС !!
Ръководството на Европейската централна банка все още е склонно да повиши основната лихва с половин процент в четвъртък, въпреки сътресенията в американския банков сектор, съобщава източник на “Ройтерс“. Очакванията са инфлацията в еврозоната да остане по-висока от желаното през следващите три години.
ЛИХВЕН ШОК РАТКОО ... ЕЦБ върви към ново голямо увеличение на лихвите !!!
ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА ОТ KAVRAKOV NEWS !!!НАЙ-АКТУАЛНАТА МЕДИЯ ДНЕС !!
Ръководството на Европейската централна банка все още е склонно да повиши основната лихва с половин процент в четвъртък, въпреки сътресенията в американския банков сектор, съобщава източник на “Ройтерс“. Очакванията са инфлацията в еврозоната да остане по-висока от желаното през следващите три години.
Iceland lifts countercyclical capital bank buffer to 2.5%
COPENHAGEN (Reuters) - The Icelandic Financial Stability Committee has decided to increase the country's countercyclical buffer rate to 2.5% from 2.0% when measured as a share of the domestic risk base, Iceland's central bank said in a report on Wednesday.
Юнимог, не бързай лавината тепърва започва! Цените ще паднат под равновесната си точка!
И продължавай в същият дух, хората се нуждаят от твоята информация, продавачите вече са склонни на ОГРОМНИ отстъпки!
Коментар