Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПродавачи, ко стааа? Ще продавате ли?Друг, не съм чула да продава нещо освен Кавръчето, ама там е черна дупка. Мисля, че вече трудно ще се намерят продавачи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
SVB фалира заради ипотечни облигации не ДЦК-та, малка разлика
https://www.tradingview.com/chart/SI...es-bankruptcy/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
SVB фалира заради ипотечни облигации не ДЦК-та, малка разлика
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Обясни ми като не осъзнавам. Стига общи приказки. Американската банка фалира защото имаше 10 годишни ДЦК-та вместо 1-2 годишни. Спада в баланса на ЕЦБ е от падежа на 1-2 годишни ДЦК-та, няма какви други да са по това време, знаем кога се е печатало. Това оставя какво по банките в момента? Ами някакви дълги инструменти много ясно.
Сривът е неизбежен но не там където мислиш
Коментар
-
Обясни ми като не осъзнавам. Стига общи приказки. Американската банка фалира защото имаше 10 годишни ДЦК-та вместо 1-2 годишни. Спада в баланса на ЕЦБ е от падежа на 1-2 годишни ДЦК-та, няма какви други да са по това време, знаем кога се е печатало. Това оставя какво по банките в момента? Ами някакви дълги инструменти много ясно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мисля, че Джером планира да се срещнат на 6% за известно време и сгъне ли CPI качествено да почнат да го гонят , но този път в посока надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИнфлация everywhere -
INR CPI (YoY) (Feb) 6.44% 6.35% 6.52%
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Нищо подобно! Изтеглени са средства за кредитиране на кредитни институции, т.е. кредита за имотите го няма, мотора на високите цени. Следователно сривът е неизбежен!
Средствата за ЦК не са намалени, а са си в пълен размер.
Не мисля, че осъзнаваш, какви глупости пишеш!!!
Коментар
-
Теб това трябва много да те плаши даже, но ти не знаеш какво гледаш. Защото това е резултат от матуритата на краткосрочни ДЦК (под 2 години), а точно тези ДЦК-та са небходими сега за банковата система да я предпазят. Гледай как се изкупуват днеска до 2 годишните немски. Някой търси да купува. Следващия ход ще е евентуално да накарат ЕС да пусне кратки ДЦК-та да покажат воля пред медиите за спасяване на банките (и неизречено - хиперинфлация).
ако погледнеш седмичната статистик от февруари и март няма почти разлика. това което го е постнал Laconic са данни към 3/3 публикувани на 7/3.
делтата феб, нач март свиване с 430м за една седмицаLending to euro area credit institutions related to monetary policy operations denominated in euro 1,221,760 -432
който иска може да гледа баланси и за февруари5.1 Main refinancing operations 821 −402 5.2 Longer-term refinancing operations 1,220,935 0 5.3 Fine-tuning reverse operations 0 0 5.4 Structural reverse operations 0 0 5.5 Marginal lending facility 4 −30 5.6 Credits related to margin calls 0 0 Last edited by pirdop; 13.03.2023, 15:13.
- 1 like
Коментар
-
Теб това трябва много да те плаши даже, но ти не знаеш какво гледаш. Защото това е резултат от матуритата на краткосрочни ДЦК (под 2 години), а точно тези ДЦК-та са небходими сега за банковата система да я предпазят. Гледай как се изкупуват днеска до 2 годишните немски. Някой търси да купува. Следващия ход ще е евентуално да накарат ЕС да пусне кратки ДЦК-та да покажат воля пред медиите за спасяване на банките (и неизречено - хиперинфлация).
Средствата за ЦК не са намалени, а са си в пълен размер.
Не мисля, че осъзнаваш, какви глупости пишеш!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Отново си в грешка, не печатат, а горят пари!
Сериозна ли си мислите, че ще обърнете пазара като пишете тук. Ситуацията вече е необратима, балона се пука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, много, много си заблуден! ВМПП е мой човек и няма нищо общо с колегата Laconic!
Гледал ли си филма Identity?
- 1 like
Коментар
Коментар