Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
за 112 хил. лв от които 1/2 за майката на кольо и по 1/4 за кольо и брат му
продал е на връх (според мажоретко арменчев) през декември 2023
Струва ми се скъпо за Карлово.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кога е продал Кавръков и за колко?
А Радев ви лъже малко,
продал е на връх (според мажоретко арменчев) през декември 2023Last edited by два_таралежа; 29.02.2024, 21:51.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Парцелчетата в Априлци и околните села ако са до пътя, с вода и ток се харчат. Даже с лек наклон, но с гледка към Балкана. Преди да купя на Албена ходихме с Тишката един парцел се продаваше, можехме аз да взема 1/3, той другата част. Купи го той, аз се въздържах. В Скандалото беше. Нямаше обаче много добра панорама към Ст. Планина. Само от един участък...и да строя къща...направих добър избор. Тишката е друга бира, има хора навсякъде за тези неща.
А Радев ви лъже малко,
Коментар
� -
Ето и гастарчо е по накавръков почин е тръгнал да продава на "връх"
[ATTACH=CONFIG]n4161795[/ATTACH]Last edited by bulgarian lev; 29.02.2024, 21:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
https://www.facebook.com/story.php?s...ZmYKsssF7nVUCl
Taзи къща, ако не е имала празни месеци под наем, колко ли е избила за 5 века?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Като почне спада аз ще му се обадя пръв за Мадара, да го отърва.
Коментар
� -
2022ра мажоретко арменски искаше да се хващаме на бас, че: МЯУ-то щяло да е преди 2029та, можеш ти да опиташ сега дали ще хване на същия залог (залагаше Мадара)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
май ме бъркаш с едни други образи с папки, нотариуси и залози в десетки
аз ако се обзалагам е на бутилка-две - за спорта
да не издребняваменякой целят 2049-та, а аз по-скромни срокове .. нормално е да има разминаване
титани като шиф,роджърс,фабер,далио не могат да го уцелят мяу-то ... ти в мен си се огледал
важното е, че кавръчето продаде на върха +/- малко са подробности
колко време мислиш ще продължи тази лудост с кредитите... да ти кажа ли къде ще идат сделките когато банките си 'седнат на ръцете'...
ПП: ето сега търся в Сф апарт в Борово и наоколо...без подробности защо и как, ще ви държа в течение за цените и офертите.Last edited by bulgarian lev; 29.02.2024, 21:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Малко преувеличаваш, ми се струва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
в момента доста фирми наемат такива работници (в повечето случаи са общи работници за складове и подобни нискоквалифицирани дейности)
обаче с квартирите е проблем, защото като им наемат примерно един тристаен в работнически квартал и настанят 4-5 човека и без да правят хората бели - съседите от блока почват 'ааа ооо ууу талибани' и става чудо.
та работодателите са принудени да търсят алтернативи като да си организират общежития (цели сгради, по-големи къщи и тн).
по кварталите това новото трудно ще бъде заето с такива наематели и не защото няма интерес, а защото съсдедите българи са против.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
да не издребняваменякой целят 2049-та, а аз по-скромни срокове .. нормално е да има разминаване
титани като шиф,роджърс,фабер,далио не могат да го уцелят мяу-то ... ти в мен си се огледал
колко време мислиш ще продължи тази лудост с кредитите... да ти кажа ли къде ще идат сделките когато банките си 'седнат на ръцете'...
===2049===
Това дали кавръчко е продал на връх ще разберем след време (престани да се правиш на гадател) Да не стане така, както с ботчо продаде на "връх" през 2017та (пак следвайки твоите съвети)Last edited by два_таралежа; 29.02.2024, 20:25.
- 1 like
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
2022ра мажоретко арменски искаше да се хващаме на бас, че: МЯУ-то щяло да е преди 2029та, можеш ти да опиташ сега дали ще хване на същия залог (залагаше Мадара)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеПърва жилищна сграда в София, която ще има топла връзка с метрото
https://fakti.bg/imoti/861192-parva-...azka-s-metroto
Въпрос:
- Пречи ли ви преминаващия влак?
Отговор /ритмично 2х2/:
- Не-нен-не-не... не-нен-не-не... не-нен-не-не...
Коментар
�
Коментар