Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Не знам кога съм писал последно по тази тема, но мисля че по време на ковид или малко преди това продадох 2бр. Единия направих 3х печалба(декларирана и с платени 10%), а другия не намерих потенциал да го държа- кофти локация, масивни течове и липса на пространство. Ако бях го запазил, щеше да ми запази парите от инфлация, но пък аз ги използвах за нещо доста по-доходно и интересно.
Други движения не съм имал.Както и никога не съм имал празен гараж/паркомясто откакто съм ги купил. За инвестиция апарта е пълен абсурд, не знам как някои хора мисля, че им излиза математиката към ДНЕШНИ цени, не към купувани някога си.
А какво е това по-доходното и интересно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Свърши тя. Продали са я. И си трае Кавръка. Да, естествено че цялата къща. Сега остава ако иска да сподели за колко са я продали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
разпродаде ли гаражите?
Други движения не съм имал.Както и никога не съм имал празен гараж/паркомясто откакто съм ги купил. За инвестиция апарта е пълен абсурд, не знам как някои хора мисля, че им излиза математиката към ДНЕШНИ цени, не към купувани някога си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вярвай като ти казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеАми то може никога да не се видят 5 или 10%, ама ако цените останат в плато 5г., а инфлацията е всяка година 10% то пак ще получим 70% обезценяване.
Всъщност на този сценарий залагам, като под залагам нямам предвид буквално. Нямам намерение нито да купувам, нито да продавам. Ще купувам когато има изгода за инвестиция, ще продавам когато трябва пари за инвестиция или нещо лично. Ама и всичко вече е толкова омазано, че не се знае къде ще му излезе края. Ето 2024 стартираме с минимална заплата 930лв. само преди 6г. тя беше двойно по-ниска.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеАми то може никога да не се видят 5 или 10%, ама ако цените останат в плато 5г., а инфлацията е всяка година 10% то пак ще получим 70% обезценяване.
Всъщност на този сценарий залагам, като под залагам нямам предвид буквално. Нямам намерение нито да купувам, нито да продавам. Ще купувам когато има изгода за инвестиция, ще продавам когато трябва пари за инвестиция или нещо лично. Ама и всичко вече е толкова омазано, че не се знае къде ще му излезе края. Ето 2024 стартираме с минимална заплата 930лв. само преди 6г. тя беше двойно по-ниска.препоръка е
Коментар
-
Като стане и 5% тогава ще почна да вярвам.
Всъщност на този сценарий залагам, като под залагам нямам предвид буквално. Нямам намерение нито да купувам, нито да продавам. Ще купувам когато има изгода за инвестиция, ще продавам когато трябва пари за инвестиция или нещо лично. Ама и всичко вече е толкова омазано, че не се знае къде ще му излезе края. Ето 2024 стартираме с минимална заплата 930лв. само преди 6г. тя беше двойно по-ниска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То в белите страни не изглеждат всички жилища така, камо ли в Русия. В Русия имаш от дизайнерски апартаменти в московското сити до къщи с външна тоалетна на няколко километра от Москва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Продали са я на кукуво лято. Да звънна ли на Ваня за оглед? Обявата си стои и скоро няма да бъде свалена.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Леле, кои са точно фактите за поскъпването? Няма нито един фундаментален елемент, който да подкрепя поскъпване, по-скоро спад от 70% е напълно нормален на фона на мизерията в БГ и обезлюдяването.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Леле, кои са точно фактите за поскъпването? Няма нито един фундаментален елемент, който да подкрепя поскъпване, по-скоро спад от 70% е напълно нормален на фона на мизерията в БГ и обезлюдяването.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ето я обявата https://m.imot.bg/details/1i164208124533554
Звъним и си уреждаме оглед бдз проблем. На “продадена” къща прави ли се оглед бре?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Свърши тя. Продали са я. И си трае Кавръка. Да, естествено че цялата къща. Сега остава ако иска да сподели за колко са я продали.
Звъним и си уреждаме оглед бдз проблем. На “продадена” къща прави ли се оглед бре?
Коментар
-
Ми тя темата как да стане прозрачна за нови потребители и четящи като се опитваме да дадем факти, че едно говорят, а друго правят инвеститори в недвижими имоти. Това е целта, в анонсирането на имотите има спекулативен елемент, трябва да се знае. А понижители всъщност вярват в поскъпването. И вие също. Изразяваме го и подкрепяме с факти. Ето има потребители купили земя, други продали в провинцията с цел да купят в Сф и голям град.
Коментар
Коментар