Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Разни адроли, лордове и още няколко ама забравил съм ги вече.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Хубаво е такива като тебе да се махат от бг. Колкото повече се разкарате , толкова по добре. Опитай се в Испания да строиш, да си произвеждаш ток , да отглеждаш домати или дори да отдаваш под наем. Идея си нямате къде се намирате в тая тема, честно.Ама разбира се... да се махаме надалеч, защото пречим на банкстерската мафия и на брокерската мафия да лапкат комисионни и лихви наготово ! Нали така !
Трябвало да ставам доживотен роб на някакво си смотано банкерче с нелепо костюмче... наш кога ще стане !
Много ми хареса когато си дърпах парите от сметките за да ги вкарам в акции, наглите банкстери как ме гледаха както гладно куче гледа кокал.
Бяха изпаднали в нещо като истерия. Ама как така ще си местя парите от умрялата им банка, ама защо съм искал да си закривам сметките с 0% лихва...
Сега искам да се пробват да ми блокират сметките щото не слушкам, или щото не играя по свирката на корумпираните политици - ще получат комбинация от три пръста с преобладаващ среден...
Бонвиван, според мен се бъркаш за това изискване.
Сетих се и за ютубърът Румен Виста, който си продаде къщата във Варна и замина да живее на Бали... до колко знам от разказите му, той също си я строи сам с помощ от семейството...
https://www.youtube.com/watch?v=nGmcmc8_k00&t=375s
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
ВЕРНО ЛИ?
Значи семейството са регистрирани в строителната камера, защото къща над 100м2 НЕ МОЖЕ да се строи от майстори, фирми и по стопански способ.
Необходимо е задължително строителят да е регистриран в строителната камера на БГ
Без да влизам в същността на спора, за достоверността му трябва да споменем, че може да се сключи договор със строителна компания - само за документалното оформяне на строителството, без ангажимент за изпълнението на самия обект.
Натам инвеститорът може да наема подизпълнители на всеки етап от строителните или довършителни работи.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Баси тъпата умряла държава... къща не можеш да си построиш сам... ток не може да си произвеждаш сам... домати не можеш да си отглеждаш в градината... искат само да си безмозъчен безволев бройлер, и цял живот да хрантутиш банкстери, брокерасти и нагли монополисти...
Когато и се махнеш от бг-то - все ще е късно ! ! !
Не знам подробности за строежа на моя приятел, но може би са намерили начин да байпаснат тази простотия.
Или по времето, когато те строяха още не е имало такива безумни изисквания.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
ВЕРНО ЛИ?
Значи семейството са регистрирани в строителната камера, защото къща над 100м2 НЕ МОЖЕ да се строи от майстори, фирми и по стопански способ.
Необходимо е задължително строителят да е регистриран в строителната камера на БГБаси тъпата умряла държава... къща не можеш да си построиш сам... ток не може да си произвеждаш сам... домати не можеш да си отглеждаш в градината... искат само да си безмозъчен безволев бройлер, и цял живот да хрантутиш банкстери, брокерасти и нагли монополисти...
Когато и се махнеш от бг-то - все ще е късно ! ! !
Не знам подробности за строежа на моя приятел, но може би са намерили начин да байпаснат тази простотия.
Или по времето, когато те строяха още не е имало такива безумни изисквания.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТо с гледане и кучето щеше да месар!
Почни да строиш и като уцелиш пишман строители ще побелееш и разболееш преди да си прекрачил прага. Отделно ще се срешнеш челон с влака наречен бюрокрация.
Примерно за Жълтите павета държавата за 4 пъти не можа да постигне и такъв резИлтат нито веднъжНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, ти какво си купи в Малко Търново, или само ги гледаш...както и всичко останало?
Нека позная, купил си дедовия....хахаха
Наздраве!
Животът в хотела се превръща в алтернатива на луксозния имот
След заболяване в последните месеци от живота си Маргарет Тачър избра да се възстанови в лондонския хотел Ritz, вместо да се завърне у дома. А френската модна легенда Коко Шанел веднъж заяви: " Риц е моят дом " , говорейки за парижкия хотел, където живее от 1934 г. до смъртта си през 1971 г., съобщи CNBC.
https://thexperts.bg/article/%D0%B6%...BC%D0%BE%D1%82Last edited by unimog; 06.04.2024, 08:59.
Коментар
� -
От 2010г. съм заклет абонат в инвестора. Знаеш ли защо модераторите дискриминират повишителите? Щото, като изтипосаме някоя новина в полза на имотите, като актв, повечето -85% от понижителите изпадат в ступор, като заек на фарове, след, което се окопитват и почват великите излияния с ред сълзи и сополи. ГоУем рев, като почват и да обясняват, че от имот файда няма и от имоти не се печели, сякаш знаят, без да са имали имот. Години ми трябваха, за да разбера, че тези сърцераздирателни вопли, не са предназначени за отговор на потребителя по темата, а за онази особа, надничаща зад гърба му и внимаща в това, какво пише.....
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Няма пазар който да е само нагоре.
Коментар
� -
Е, пазара е ясен и винаги нагоре. Ти на кой пазар разчиташ? Случвало ли ти се е на такъв надолу? Не вярвам...
На развитите пазари има един инструмент наречен продажба на късо. Много кинта се изкарва на него и повярвай точно на спад разчиташ.
Коментар
� -
Абе, аз не съм многоников, питам елементарен въпрос nradev, а той какво ми отговаря идиота а?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
имам близък приятел, който пак си купи парцел, и сам от кота 0-ла си построи голям имот тип про-гимназия, без банки и кредити... Е, не баш сам, цялото семейство участваше в проекта, но го завършиха за 4- 5 години...
Необходимо е задължително строителят да е регистриран в строителната камера на БГ
- 1 like
Коментар
� -
Кви сте точно Вие си знаете. Факт е обаче, че сте многоникови.
Пазара е ясен и от чесане на пръсти по клавиатурите нищо не променяме.
Коментар
� -
Абе, аз не съм многоников, питам елементарен въпрос nradev, а той какво ми отговаря идиота а?
Коментар
�
Коментар