If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Митето е уникален - Такава теория ми разви един ден че направо онемях
Купува с ипотека и се надява цените на имотите да паднат с 5% за една година та да може следващата година да купи пак с ипотека ама на по ниска цена
И така ако може дългосрочно та да купува все по евтино
Ако не си гледал как се лови падащ нож седи гледай
Антилогиката на понижителите от пероните е потресаваща.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ясно де, набил си се на върха и сега кимизарника ти е непродаваем Аз не случайно натъртвам тук, че цените от 2007а да недостижими още 14 години , няма и да ги видим без хиперинфлация в бъдеще
Сградата му е много добра, строена е 2013-1014, акт 16 там накъде взе. Самият аз изпуснах от лакомия оферта там. Така че не говори глупости за периода на покупка, за цените също не си наясно. Наемател си бил у Софето по това време - 2007, ясно ми е в кво си живял, некоя гарсоНерка за 150 лв. Вие с Ботича ги напипвате - ти гарсониери под наем, той имоти за покупка - за чудо и приказ. ...па и ти де - оттогава си се развил правилно с покупката трепач в Солун.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Митето е уникален - Такава теория ми разви един ден че направо онемях
Купува с ипотека и се надява цените на имотите да паднат с 5% за една година та да може следващата година да купи пак с ипотека ама на по ниска цена
И така ако може дългосрочно та да купува все по евтино
Ако не си гледал как се лови падащ нож седи гледай
Ясно де, набил си се на върха и сега кимизарника ти е непродаваем Аз не случайно натъртвам тук, че цените от 2007а да недостижими още 14 години , няма и да ги видим без хиперинфлация в бъдеще
За съжаление цените на имотите вървят нагоре. Преди два месеца купих последния си имот и вече няма да купувам. Жал ми е за хората, които никога няма да имат възможност да имат свой дом. Имам такива роднини и приятели. Ще имат тежък живот, без никаква сигурност. Това влияе на психиката. И тук в темата виждам неадекватни мнения, повлияни от липса на перспектива. Спомням си, един чакаше национализация, конфискации... Друг чака нереално ниски цени. Не им е лесно на някои хора.
Друго си е да се набиеш със сигурност на загуба хахахаха За старт 10-15% при покупката, после и повече.
За теб няма защото не си в такава позиция :-)
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
Нищо не приемаме
защото така казано от теб - трябва да инвестирам когато ти си казал
а това просто е ИЗКЛЮЧЕНО
само като знам че от 5 месеца се дереш
за ПОКУПКА НА ИМОТ на върха на БИЧИ ПАЗАР -
не бих ти дал и 2лв да идеш да купиш кисело млЕко
камо ли да ми определяш
ВХОД И ИЗХОД във активи за които съм си себедостатъчен
ама много
и всъщност - какво касае това темата бе ледканче
да си говорим за ИМОТИ
който са на прага на СРИВАНЕТО
това поне е темата
Чакай сега нали преди малко каза да следим СИП и Злато в сравнение с имотите
Сега се отметаш - Хем даваш акъл на хората какво било по добре от имотите хем не искаш да заложиш на него
Тогава да приемем че продаде златото от вчера с 6600лв загуба и сложи парите в банка?
Коментар