Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Не искам да кажа че сте неграмотни и че цените в София са доста нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Яко НЯМА да продаваш може да искаш не пазарната а 2 пъти по висока цена.
Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
Тя не е и никога не е била пазарната
Първо няма как да ми се наложи, а ако ми се налови ако сваля 5% ще се избият кой да го вземе :;-))))
Имотите в София не са марули, че да се сваля по 20% :-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
Прави каквото си искаш , но защо го пишеш.
И понеже не може да си представи леко му разясних....
Гледам полезно е и за теб :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.09.2021, 20:25.
Коментар
-
Ти кой беше...?!?
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
крушка пак смени образа
заради предупреждението ли или
го правите за масовост
нищо няма да помогне вече
хихихихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
май май ви умре мантрата. Сега кво ще ЛЪЖЕТЕ че да вземете 3% от нещастните човечета мечтаещи за собствено жилище?
Да уточним и още нещо, на който и да е пазар, комисион винаги плащаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеСамо от форОма и статии ли следиш пазара...?!?
заради предупреждението ли или
го правите за масовост
нищо няма да помогне вече
хихихихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За теб няма защото не си в такава позиция :-)
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
Тя не е и никога не е била пазарнатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите
Коментар
-
Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеСамо от форОма и статии ли следиш пазара...?!?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))Last edited by X_Y; 23.09.2021, 20:24.
Коментар
-
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
- 1 like
Коментар
-
Само от форОма и статии ли следиш пазара...?!?
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЯ какво имаме тукЖилищните цени в София спадат за тримесечие за първи път от началото на пандемията
https://m.investor.bg/bylgariia/451/...miiata-336157/
Коментар
-
Напротив! Следя диалога . Той ти написа точно и правилно отговора си към твоя пост . А твоя пост беше манипулативен, относно сметките които правиш с ръст и повишението на имотите . А и защо да се обръща към инвестор като е достатъчно да ти отговори на теб и да те поправи.
Коментар
Коментар