If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Точно сега да излизаш от фондовете, при тези спредове и волатилност...ЪпсурТ
Излиза се когато е тъмно зелено.
Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
При акциите поне знам каква е пазарната цена в момента. При имотите какво? 50% надписани квадратури и разни брокеразки напудерени обяви...
Дори при наличието на дни като днешния предпочитам акциите пред разни кофтори с неясна стойност.
ПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.
А купилите март 2021 година какво да кажат? Баш голямата инфлация мина, а те са на нула.
Ако не си Ванга, сигурни доходи няма.
Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
На някои хора им малееше доходоносност 2-3-4% от рентиерство...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар