Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз тази дописка не съм я писал' но явно добре съм те впечатлил , щом си Гризли номер1
Разни други твои съмишленици пък цитират цени от 4-5 хиляди на квадрат. Ми то утре некой зевзек може да пусне некой курник и на 10 хиляди и тогава тук ще има да кудкудякате денонощно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
С такива изсмукани от пръстите постни статийки на ниво зарибителен материал за първокласници не можеш да направиш впечатление на никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Хиопезите са затова - един вид хвърляне на боб.
Предвид,че сделката ще се точи месец предполагам,че ще теглиш кредит. Пиши като мине всичко да видим параметри. Не за кредита,а за локация и цена.
ти нямаш причина да се палиш от миналата година ти казах - събирай кеш, защото продавачите по морето ще станат сговорчиви - на твое място (ако имах такова желание силно като теб) още края на 2020-та щях да съм купил.Last edited by 13ADROL; 31.03.2021, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://m.fakti.bg/imoti/566465-paza...va-koeto-beshe
Пазарът на имоти НЕ Е това което беше..поздрави на Заплатката и сите зациклили дискаунтъри-мЕлЕонери
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://m.fakti.bg/imoti/566465-paza...va-koeto-beshe
Пазарът на имоти НЕ Е това което беше..поздрави на Заплатката и сите зациклили дискаунтъри-мЕлЕонериОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://m.fakti.bg/imoti/566465-paza...va-koeto-beshe
Пазарът на имоти НЕ Е това което беше..поздрави на Заплатката и сите зациклили дискаунтъри-мЕлЕонери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
ми ще свикне я, къде ще ходи. Аз дори му казах на колко ще купи. 4500Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Левчо , изпуснахме влака.... Айде аз имам псевдо оправдание , че кеша свърши и не ми се взимаха кредити , но можех да не се занимавам с довършване и тогава кеш щеше да има....
Сега малко се навири пак / недостатъчно/ и гледам офертите като брой. На местата коитр ме интересуват за 3 месеца са МИНУС 30%.... като брой....
Няма грешка....Взех вече да обмислям да се набутам на зелено с очаквана доходност 3% бруто и 1 година ремонти....ама тъщата не дава.... Направо не знам....
А Джонката му се чудя що не купува на 2К на любимото му място ... Няма по-евтина да стане там поне....Иначе е започнал да осъзнава някои неща... Например че номинално измерено с пари имотитУ е нагорУ !Тва че спрямо розАвият домат ще поевтинееят го знаем/пишем отдавна.... А ние простосмъртните не можем да правим по 60% на година като него....Но други явно могат.... Ето щом дори Заплатката се поФали, че бил мЕлеонер.. При това положение как да падат имотитУ ?!
Никога не съм се съмнявал в милионерите и броя им в този форум. Те затова са мелеонери щото купуват винаги само на 50% от офертната.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ето щом дори Заплатката се поФали, че бил мЕлеонер.. При това положение как да падат имотитУ ?!
Може да е милионер в тайландски бахти и то ако е получил някоя нива в наследство
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вече гледам по 4-5К€ оферти не ти правят впечатление. Явно свикваш, Джони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вече гледам по 4-5К€ оферти не ти правят впечатление. Явно свикваш, Джони.
Сега малко се навири пак / недостатъчно/ и гледам офертите като брой. На местата коитр ме интересуват за 3 месеца са МИНУС 30%.... като брой....
Няма грешка....Взех вече да обмислям да се набутам на зелено с очаквана доходност 3% бруто и 1 година ремонти....ама тъщата не дава.... Направо не знам....
А Джонката му се чудя що не купува на 2К на любимото му място ... Няма по-евтина да стане там поне....Иначе е започнал да осъзнава някои неща... Например че номинално измерено с пари имотитУ е нагорУ !Тва че спрямо розАвият домат ще поевтинееят го знаем/пишем отдавна.... А ние простосмъртните не можем да правим по 60% на година като него....Но други явно могат.... Ето щом дори Заплатката се поФали, че бил мЕлеонер.. При това положение как да падат имотитУ ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗамаушката май е решил да продава апартамента на Московска:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61719900756921Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар