Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Арменския пoп; 31.03.2021, 19:38.
-
Замаушката май е решил да продава апартамента на Московска:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61719900756921
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
За теб е ясно че го харесваш и ти допада . По много въпроси имате сходни мнения и отношения . Но е снобски и псевдо културен а и фалшиво позитивен .
Прогнозите са му ясни - или са лъжливи или глупави . Няма как да е трето защото просто никога не се случват
Коментар
-
За теб е ясно че го харесваш и ти допада . По много въпроси имате сходни мнения и отношения . Но е снобски и псевдо културен а и фалшиво позитивен .
Прогнозите са му ясни - или са лъжливи или глупави . Няма как да е трето защото просто никога не се случват
От друга страна аз не харесвам и не вярвам в инвестициите в земя и акции. От инвестициите в земя сме се опарили преди време, а акциите са рискови. Но аз и с Купата се разбирам и той ме уважава,
Коментар
-
Че се колебая между един Слатински и един Балчишки кибик, кой, кой е.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Какъв митак те гоне ве всезнайко . Искаш да набедиш някой сигурно . Пак да измамиш и да излъжеш четящите .
Ясно е че нито купуваш нито продаваш . Само създаваш грешна и лъжлива представа за пазара и цените .
Във всяка тема .
Какво да мислят хора повлияни от постовете ти 2016 и 2017 за срив на цените на имоти . Какво да мислят хора повлияни от постовете ти за ръст на злато на цени от 3500 .
И на предишния ми пост на нито едно нещо не си отговорил с факт .
А по темата с користните цели е достатъчно да се видят постовете ти тук и в златото и всеки сам ще прецени за кой пишеш и с кой си свързан .
Коментар
-
Какъв митак те гоне ве всезнайко . Искаш да набедиш някой сигурно . Пак да измамиш и да излъжеш четящите .
Ясно е че нито купуваш нито продаваш . Само създаваш грешна и лъжлива представа за пазара и цените .
Във всяка тема .
Какво да мислят хора повлияни от постовете ти 2016 и 2017 за срив на цените на имоти . Какво да мислят хора повлияни от постовете ти за ръст на злато на цени от 3500 .
И на предишния ми пост на нито едно нещо не си отговорил с факт .
А по темата с користните цели е достатъчно да се видят постовете ти тук и в златото и всеки сам ще прецени за кой пишеш и с кой си свързан .
Относно прогнозите му, също имам мнение, но няма да го напиша. Като цяло е културен и позитивен човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има един хубав стар филм "Хитър Петър".
Сравнението не е удачно, обаче там има една сцена.
"Хубава стока вземаш, Хаджи Костаки, пари при пари отиват." Вероятно чичото мисли по този начин.
Може пък и на мен да ми излезе късмета най-накрая.
Както се пише в приказките, "In the end, he felt glad for all the misery he had been through."
Напиши в гугъла Filipino mail bride и действай
- 1 like
Коментар
-
Както се пише в приказките, "In the end, he felt glad for all the misery he had been through."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Берти, въпроса ми е за вилите там, не пиша за апартаментите. Руснаците са главно на юг ,че и не бягат по мой наблюдения, нали и аз залагах ,че ще продават масово и евтино ама за сега удрям на камък.
Вилите ,там където пише Евго, в голямата си част са собственост на българи ,поне по мой наблюдения, а и сам той е писал за съседа с не омъжената девойка
иначе за вилите (новите) предполагам има клиентела българи, както на север така и на юг, но са доста малко като % партиди в сравнеие със сградите.
за старите е ясно.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Берти, въпроса ми е за вилите там, не пиша за апартаментите. Руснаците са главно на юг ,че и не бягат по мой наблюдения, нали и аз залагах ,че ще продават масово и евтино ама за сега удрям на камък.
Вилите ,там където пише Евго, в голямата си част са собственост на българи ,поне по мой наблюдения, а и сам той е писал за съседа с не омъжената девойка
Сравнението не е удачно, обаче там има една сцена.
"Хубава стока вземаш, Хаджи Костаки, пари при пари отиват." Вероятно чичото мисли по този начин.
Коментар
-
Те са собственост на местни хора, или наследствени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на север голям % от новото го купиха руснаците в добрите времена. сега и тях ги е настъпила и кризата и Путин та не им е много за покупки, а напротив ако могат да вземат и 60% от платеното бягат.
познати строиха на север и продаваха на луди цени апарти с изглед море - това, когато се строеше масово. 90% от купувчите им бяха руснаци и плащаха по 1500Е без да им трепне окото... сега такива цени няма и да има обявите се отвисяват.
поздрави
- 1 like
Коментар
-
Развесели меЯ, сподели ако обичаш на кого са всички тези нови и стари вили край Албена и Балчик ? Помисли дали случайно не са собственост на същите тези български семейства с "ограничените" финансови възможности
Наистина имаше силен бум 2004-2008 г. и 2016-2019 г., щом аз успях да продам 3 труднопродаваеми провинциални имота при последняи бук, в град, където няма търсене и обявите стоят с години.
Просто с упоритост, добър маркетинг и хубава комуникация с клиента,
Коментар
-
Развесели меЯ, сподели ако обичаш на кого са всички тези нови и стари вили край Албена и Балчик ? Помисли дали случайно не са собственост на същите тези български семейства с "ограничените" финансови възможности
познати строиха на север и продаваха на луди цени апарти с изглед море - това, когато се строеше масово. 90% от купувчите им бяха руснаци и плащаха по 1500Е без да им трепне окото... сега такива цени няма и да има обявите се отвисяват.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар