Леле, лева и ковида като ги слушам двамата как са се размечтали, а даже не осъзнават, че това, за което толкова мечтаят, би ги ударило именно тях в джоба... Момчета, вие май не осъзнавате валидния принцип в икономиката, че разходите на 1 са доход за друг. Какво става като на сума хора им се повишат разходите, не могат да си позволяват дом? Брокерът оттича в канала, а пък другия дето отдава - сам си го казва, че ще се бутат много хора в един апартамент, т.е. много от тези на пазара за наем ще остават празни. Вие като ги говорите тези неща наистина ли не се усещате как изглежда отстрани?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни.
Иначе както ти казах си много дребна риба.Къде си тръгнал с това смешно количество.??
Орева орталъка за 6к лвИ дивидента който си взел и той е смешен
Да се ориентираш къде се намираш,в Атера рядко има инвеститори под 100кLast edited by danetha; 13.11.2024, 06:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Отдавна имам подозрения, че тук е пълно с бакшиши...
Току-що им сервира неприятна новина...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
. Тез с дараците дето и 2 бона не струват ще се откажат. Донякъде тез с екотакситата може да успеят да вървят напред.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Твърде язвителен си станал и то само спрямо мен!
Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.
виж какви си ги писал вчера - отговорил съм ти в тон сходен с твоят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
помня много добре, когато ме пита какво мисля за атера (вече беше качила) - казах ти, че са ОК и плащат дивиденти, което е факт. Ако нямах ЗЗ със сигурност щях да държа доста бройки атера
и не на последно място - като говориш приказки на едро кажи и броя акции на атера, които притежаваш - нямат и 10 000 лева (не евро, а лева) - с 5 000-10 000 лв къде си тръгнал да ставаш инвеститор в ЗЗ??
от 2017 до днес атера е изплатила нетно 1.30 на акция, а ако си я взел на 1.90-2 лв сега имаш и 1.30 повече на акция. А ако ежегодно си реинвестирал дивидента - сметни си сам - става още по добре.
Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.Last edited by Bailor; 12.11.2024, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеи са под 1000 човека живи в света.
Оздравяване ти желая.
Стой далеч от СФ с тоя отровен въздух.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ква е тая болест,кво направи ти
В Сф си лежал,а що не отиде в болницата в Полски Тръмбеш или в Радомир да видиш какъв лукс е и какви медицински светила работят ,нощна смяна няма трезвени доктори,медицински уреди липсват,камо ли модерни и се лекува на око
В Германия и Гърция си бил в някви евтини селски болници сигурно
Ако беше в САЩ или Канада щяха да те оправят 1000%,ако тази болест се лекува
Не само ти си бил в болници в чужбина и в БГ,та пак казвам ,не генерализирай здравеопазване в БГ и такова в US/Европа само на база личения ти опит.Пък и си ватник,така че си преднамерен
В русия ходил ли си да се лекуваш? И ако не,защо ?
2-рия ми братовчед е пулмолог - доцент беше в България преди да отиде в Австралия. Благодарение на него си поставих диагноза. Че моето заболяване го има само на неговия континент (+ нова зенландия). Сигурно 90% от болните са от там и са под 1000 човека живи в света. Ако не го диагностицират на време или не се повлияваш от лечението до 1г умират 50%.
В русия не съм ходил щото НЯМАМ НИКАКВИ ПОЗНАТИ ТАМ, камо ли връзки.
за селска болница?!?! - ами живея в най-голямото БГ село от 30г за кво да одя в забутано село?
В забутано село си взех КЪЩА на ЧИСТ ВЪЗДУХ за да ми е леко на дробчетата, че софийското блато много ме мори. Миналата седмица бях в болница и дробчетата са ми в перфектно състояниеLast edited by bota156; 12.11.2024, 18:15.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЛежал съм 400-500 дена в болници в БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. В София в 11 различни. В германия, гърция, Турция. Изпращал съм изследвания в САЩ, Австралия, ЮК, Франция. Ходиха на симпозиум с моята болест ....
В Сф си лежал,а що не отиде в болницата в Полски Тръмбеш или в Радомир да видиш какъв лукс е и какви медицински светила работят ,нощна смяна няма трезвени доктори,медицински уреди липсват,камо ли модерни и се лекува на око
В Германия и Гърция си бил в някви евтини селски болници сигурно
Ако беше в САЩ или Канада щяха да те оправят 1000%,ако тази болест се лекува
Не само ти си бил в болници в чужбина и в БГ,та пак казвам ,не генерализирай здравеопазване в БГ и такова в US/Европа само на база личния ти опит.Пък и си ватник,така че не си обективен
В русия ходил ли си да се лекуваш? И ако не,защо ?Last edited by danetha; 12.11.2024, 18:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
затова ли ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ от чужбина се връщат в БЪЛГАРИЯ да се лекуват. НАД 1000 човека са. ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
Дават ти аспиринче и след 1 месец ако не си се оправил ела пак !?!?!?!? И си плащаш 70€ за това "лечение".
Днес ореждах/запазвах час за зъболекар на познат от ЛОНДОН. Миналата седмица ме питаха за очен. За жалост моя лекар почина на 48г и аз увиснах за очите.
Лежал съм 400-500 дена в болници в БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. В София в 11 различни. В германия, гърция, Турция. Изпращал съм изследвания в САЩ, Австралия, ЮК, Франция. Ходиха на симпозиум с моята болест ....
ПИТАЙ ПАТИЛО а не плямпалоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар