Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
В КОВИДА НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ НЯМА ДА ИМА! Това,че някои надуват цените , си е техен проблем(никой нормален няма да купи или наеме нещо на надута цена). Ето ви приблизителна ориентировъчна цена- 3 стаен тухлен апартамент с квадратура 80 квадрата(включена е и терасата, без мазето)- 120 000 лева. Строен около 1975 година и състоянието е за освежаване, става въпрос за северните квартали на София и е на 15 минути пеша от метрото. Къща тухлена стара 3 етажна с добър двор на 35 минути от София с кола за частично голямо освежаване и лек ремонт 120 000 лева.Last edited by fearlessss8; 19.04.2021, 18:51.
Коментар
-
днес в софия, утре сещайте се къде
https://www.investor.bg/bylgariia/45...sechie-326293/
за който не се сеща - в банско.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Правиш ли разлика между груб строеж и до ключ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Неговата експертиза е до акт 14 и данъчна тежест мах 5лв.препоръка е
Коментар
-
Между другото гледам един жорко от ДСК вече на втори тур наддаване https://dsk_imoti.imot.bg/pcgi/imot....18=&f16=&f20=1
Първия тур никой не го ще https://sales.bcpea.org/upload/54711...20414-2019.pdf
Пък ми се вижда добро по форумните стандарти. Не че бих го купил, но нали вечно търсите нещо по морето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Гладна кокошка просо сънува.Из цяла Европа санират частни сгради с европейски пари,Освен това раздават субсидии а сега в кризата направо се оляха и дойде комунизма.Това бъдеще за което говориш е близкото ни минало в което Партията решаваше кой къде и в какво да живее..
Има два модела за многофамилните сгради - или се оправя правната рамка и собствеността е изискуема от частни професионални домоуправители или асоциация на собствениците (както е в САЩ), или държавата придобива правата и задълженията за подръжка (както е в азия). А познай кое е по-вероятно.Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 19.04.2021, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Баси! Някои са останали, без нерви от това поскъпване...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Колко къщи си построил ве ?
Консултант съм на колега и баш 500лв излиза грубия строеж, въпреки че е на пичковци, терен с голям наклон. Поне 2 пъти по тежки основи и хидроизолация че има високи подпочвени води и т.н все утежняващи обстоятелства
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Наясно съм, в момента строя къща
важното е да си удоволетворен накрая.
сега има материали свят да ти се извие от избор и всеки твърди, че неговото е пътят и истината.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми вземи ботчо да те консултира.
ако не искаш да те оберат строителите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Наясно съм, в момента строя къща
ако не искаш да те оберат строителите.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако са строители те ти дават себестойност на строеж до фаза що годе ок завършено
земя,проект,инфрастуктура си е работа на инвеститора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И там трябва смятане- има гаражи по центъра по 40 000 евра, които трудно ще отдаваш за 400 лева на месец.......При гаражите и особено парко местата хубавото е, че няма какво толкова да ти съсипят- най- много някой да ти изтрие боята очертаваща паркомястото
- 1 like
Коментар
Коментар