Не се газирай бе, друже. Пределно ясни сте на всички двамата дето пишете от хиляда акаунта какво сте и що сте... Ама ви се смеем отстрани и се забавляваме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение
Демек не можа да си заведеш клиента да го огледа и да вземеш комисионна? Съболезнования... Все някой друг ще се излъже, споко - прости хора с пари бол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеОбаждам се на брокер по обява. Оказа се че за апарта е имало опашка и ръчкане с лакти и е заминал на 2-рия час след публикуването на обявата. Същия брокер обаче ми разправя, че това не е било здравословна бърза продажба и да съм бил изчакал 2-3 години с покупката. Явно упорито вървим към 2029-та.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеОбаждам се на брокер по обява. Оказа се че за апарта е имало опашка и ръчкане с лакти и е заминал на 2-рия час след публикуването на обявата. Същия брокер обаче ми разправя, че това не е било здравословна бърза продажба и да съм бил изчакал 2-3 години с покупката. Явно упорито вървим към 2029-та.
ако има ръчкане с лакти сега е момента!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Обаждам се на брокер по обява. Оказа се че за апарта е имало опашка и ръчкане с лакти и е заминал на 2-рия час след публикуването на обявата. Същия брокер обаче ми разправя, че това не е било здравословна бърза продажба и да съм бил изчакал 2-3 години с покупката. Явно упорито вървим към 2029-та.
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/novini/article/9527388
...
- Квадратен метъp жилище cтpyва колкото cpедната меcечна заплата в гpада
- Софиянци ще cе yвеличават до 2028 г., поcле ще започне намаление на наcелението
- Същеcтвyващият жилищен фонд е доcтатъчен да поеме наcелението, което вече живее в cтолицата, както и това, което се очаква да се засели в близките десетилетия!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Благодаря за оценката. Дано е било полезно за хората. Този клип се показва във Фейсбук страницата им. Доста научих от професора.
Почнах да си продавам единия апартамент в строеж и с околото 60к евро чисто да си купя долари. За всеки случай, диверсификация и дългосрочно. Пък нека имотите се вдигат, падат или стоят на едно място в евро.
Уорън Бъфет трупа кеш.
https://www.investor.bg/analizi/91/a...rizata-322174/
по-добре използвай ако дръпне още назад и си купи наполеони
те са като златни долари, че и по-добре
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Наема е иделен за разход недей се прекарва да купиш нещо
Кое останало ще минеш за разход? Лизинг на кола, някой ремонт. Какво друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Толкова ти разбира главата от финанси. За мен е много лесно да си направя заплатата 1000 лева и останалото да го прекарам разход през фирмата. Докато е плосък данъка е по-добре да си го плащам и да си събирам кеша щото по програмата на БСП с 45% данък без таван на осигуровките нали се сещаш какво ще стане с мечтаните програмисти-ипотекари с по 2К месечна вноска. Те са хора на заплата и няма да могат да минат на разходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Не може един да работи по 10 часа на ден пък друг да стои и да чака наемче и ЦБ да му надуват цените на активите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеТолкова ти разбира главата от финанси. За мен е много лесно да си направя заплатата 1000 лева и останалото да го прекарам разход през фирмата.
Кое останало ще минеш за разход? Лизинг на кола, някой ремонт. Какво друго?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Красимир Петров обръща много сериозно внимание на предимствата на кеша пред НИ в момента преди предстоящата криза, като дава добра обосновка. Но от кеш до кеш има разлика. Има предкризисен кеш, има следкризисен кеш. Той засяга именно тази трансформация, която е просто една флуктуация. Но в по-дългосроочна перспектива няма как да е валидно неговото твърдение, защото както сам твърди кешът има цена, а не стойност. И във времето се променя цената на стоките, а не стойността им. Затова днес един апартамент струва като цена 5 пъти повече отколкото преди 20 години, макар стойността да е останала непроменена. В избора да държиш кеш в банката или да купиш тухли - нещата са ясни. Просто кешът остава със закована цена плюс, че не съдържа стойност за разлика от тухлите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Плоският данък му е проблема, иска прогресивен. Познай колко e му е истинската заплата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Добре, аз не мога да разбера какъв ти е проблема с 20 бона заплата, само ревеш тука за някакви надценени коптори? Мелеонерче като тебе трябва да си построи палат, не да се бута при плебса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Добре, аз не мога да разбера какъв ти е проблема с 20 бона заплата, само ревеш тука за някакви надценени коптори? Мелеонерче като тебе трябва да си построи палат, не да се бута при плебса.
- 1 like
Коментар
Коментар