IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това го знам от майка ми още от преди 20 години, като се пенсионира, като главна сестра в голяма болница. Казва, назначили млади и наперени доктрорчета, като влезе пациент в болницата за белодробни болести, аз до минути знам каква е диагнозата, щото 10г. съм била Главна, преди това още 20, участъкова, ама тъпанар, понеже е док и не ми приема мнение, което после се потвърждава!!!
    Мога до утре да ти говоря. Има много качествени колеги. Но има и големи ръбове, но им вземам респекта бързо. Лошото е че пейшънтите страдат.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Селенка,
      каката имала "рабУ", превод - задух...била "табАн" - изморена се чувствала. При прегледа никакви симптоми на задух или каквото и да е. Нооо, требе некакво лекарство, трябва документирано вмешателство, дейност, "Ибра" - инжекция най-добре. Някак си е сериозно, доктора нещо прави. А плика с лекарства взет безплатно от болничната аптека може и често попада в кошчето за боклук веднага след излизането навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми те и докторите така, тези от 30-40 годишните, но и по-големи. Щото са се фелдшеризирали, нищо не четат, не се квалифицират, не посещават международни форуми...само гледат кинти да шлевят.
        Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.
        Това го знам от майка ми още от преди 20 години, като се пенсионира, като главна сестра в голяма болница. Казва, назначили млади и наперени доктрорчета, като влезе пациент в болницата за белодробни болести, аз до минути знам каква е диагнозата, щото 10г. съм била Главна, преди това още 20, участъкова, ама тъпанар, понеже е док и не ми приема мнение, което после се потвърждава!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти някоя вечер като си на кеф трябва да разказваш. Сигурно са голям цирк. Последното което четох юридическо за района по време на пандемията бе как ако арабелът има четири жени - да си го разпределят по време на карантината, така че всяка да прекарва еднакво време с него
          И най-възрастната или поне по-грозната му създава грижи като го кара да я придружи на лекар. Трябва. Не може да откаже. Нещо като ходене на театър. За разнообразие. За да и обърне внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Може би пропускаш важен момент в конкретната ситуация.

Левът (докторът) - е много вероятно да е договорил голям хонорар за 4-5 часовата си дневна ангажираност. Този хонорар - най-вероятно му дава възможност за разходи, които хората НЕ РАЗБИРАМЕ (вероятно наемът, който плаща е символичен спрямо хонорара му)...

Възможно е да има и други причини, например...

Високият хонорар (сега) му дава възможност - при навършване на пенсионна възраст - да скочи към максималните стойности на пенсиите, които са непостижими дори като заплата за повече от работещите днес българи.

Нищо лошо не виждам, ако това са ЧАСТ от причините...

Успехи на всички, които намират най-добрата възможност за лична реализация, дори ние - околните - да сме далеч от мотивите им!
            Горе долу напипа моркова.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма значение, тук не е форум за хвалби, кой, къде, кво имал (или нямал). С ежечасните подмятания от рода на "чакали" "кибици" "квартиранти" "владиславово" "чайка" се опитвате да рушите дискусията (ако изобщо съществува) във форума.
              Добре, ти не си чакал, инвеститор също не си казвал да си, но пък маш три апарта. Наследствени или не, не се знае. Не си купил, или си купил, не споменаваш цени, прозорец, кога го направи. Нищо. Каква дискусия предлагаш? Че трябва да ти паднат цените на 200+ квадрата и другите два? Няма да купуваш, що са ти ниски цени? Да си се замислял че с 50€ може да не ти стигне да платиш храната си в ресторанта, хеле пък за двама. По колко да си продават хората и инвеститорите апаетаментите? Да гледат доходите (половината на сянка) и на всеки от прованса да има маньовър да тегли едно 40К€ и да захлупи, щото трябва да е достъпно? Що да е? Що в Сф? Ми в Ботевград е достъпно. Коня да расте, индексите също с леки движения надолу, а имотите да падат. Ми те са евтини, я дай средна цена в Бг на всички имоти във всички населени места и ги сравни с другите.
              Ква дискусия? Ти не ставаш. Казвам ти купих там и там - ти, бе я бегай оттука, дай актовете. Цени казах - около 1480 в Сф когато купих, само магазина ми мина 1600...евра на квадрат. Доходност писах - ако купиш сега е ниска, но наемните нива съм ги казвал на моите имоти. Живея под наем - що живееш под наем. Ми да не съм под моста на Марица, затова. Дискусията съм рушал. Ми дай, води я ти дискусията като не казваш ти лично как и къде инвестира, за трите десети от коня разбрахме. Но тук пишем за имоти. Как да се научи някой млад интересуващ се и четящ от теб. Кво да разбере, че имотите са скъпи и не се купуват и че всичко е полюции. Ми екстра. . Бетърчо така каза.
              Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 20:13.

Коментар

Няма значение, тук не е форум за хвалби, кой, къде, кво имал (или нямал). С ежечасните подмятания от рода на "чакали" "кибици" "квартиранти" "владиславово" "чайка" се опитвате да рушите дискусията (ако изобщо съществува) във форума.
                Ееее, то, ти най-много се хвалиш. С петцифрен доход, с покупки на коне и имоти в южни квартали до околовръстно шосе. Но, понеже най-много се периш с % доходност, явно ти е любима тема, да те питам, ти лихвен суап правил ли си някога?

Коментар

Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.

Може би пропускаш важен момент в конкретната ситуация.

Левът (докторът) - е много вероятно да е договорил голям хонорар за 4-5 часовата си дневна ангажираност. Този хонорар - най-вероятно му дава възможност за разходи, които хората НЕ РАЗБИРАМЕ (вероятно наемът, който плаща е символичен спрямо хонорара му)...

Възможно е да има и други причини, например...

Високият хонорар (сега) му дава възможност - при навършване на пенсионна възраст - да скочи към максималните стойности на пенсиите, които са непостижими дори като заплата за повече от работещите днес българи.

Нищо лошо не виждам, ако това са ЧАСТ от причините...

Успехи на всички, които намират най-добрата възможност за лична реализация, дори ние - околните - да сме далеч от мотивите им!

Коментар

И кое е най-хубавото място, де? Аз отде да знам къде е хубаво във Варна.

Коментар

Да, и иншалаах било без никаква нотка на припряност. . Шуеа-шуеа", това означава - лекичко, спокойно. Това не работи, не обичат. Само бият печати, умират за такава служба. Да е ,,мудир", което означава началник и да бие печата си на някой пейпър. и да се подпише със син флумастер...яко, като началник. Като подписа му заеме половината долна част от листа.
                      Ти някоя вечер като си на кеф трябва да разказваш. Сигурно са голям цирк. Последното което четох юридическо за района по време на пандемията бе как ако арабелът има четири жени - да си го разпределят по време на карантината, така че всяка да прекарва еднакво време с него

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не са холерици. Тук всеки втори е луд. Половината нерви сам си ги прави. Карат го яваш, яваш арабелите. Като вица за маняна и имшаллах.
                        Да, и иншалаах било без никаква нотка на припряност. . Шуеа-шуеа", това означава - лекичко, спокойно. Това не работи, не обичат. Само бият печати, умират за такава служба. Да е ,,мудир", което означава началник и да бие печата си на някой пейпър. и да се подпише със син флумастер...яко, като началник. Като подписа му заеме половината долна част от листа.
                        Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 19:46.

Коментар

Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
                          Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.
                          Поркат или нещо друго няма значение. Хората които се изнасят от едно място имат избор и правят проучване. Като погледнете каква миграция има от Близкия изток и Африка към Белгия, Холандия и Франция ще Ви стане ясно че България няма шанс за нови заселници. Което може да се окаже добре , защото пък местните в тези страни скоро ще започнат да търсят къде да отидат. Засега обаче печелят САЩ , Канада и Нова Зеландия

Коментар

Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
                            Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.
                            Не са холерици. Тук всеки втори е луд. Половината нерви сам си ги прави. Карат го яваш, яваш арабелите. Като вица за маняна и имшаллах.
                            Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Виждам че се изнервяте когато разговора не върви в посока на наратива Ви.

В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.

Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?

Коментар

На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.

П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.
                                И кое е най-хубавото място, де? Аз отде да знам къде е хубаво във Варна.

Коментар

Working...
                                X