Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Селенка,
каката имала "рабУ", превод - задух...била "табАн" - изморена се чувствала. При прегледа никакви симптоми на задух или каквото и да е. Нооо, требе некакво лекарство, трябва документирано вмешателство, дейност, "Ибра" - инжекция най-добре. Някак си е сериозно, доктора нещо прави. А плика с лекарства взет безплатно от болничната аптека може и често попада в кошчето за боклук веднага след излизането навън.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми те и докторите така, тези от 30-40 годишните, но и по-големи. Щото са се фелдшеризирали, нищо не четат, не се квалифицират, не посещават международни форуми...само гледат кинти да шлевят.
Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти някоя вечер като си на кеф трябва да разказваш. Сигурно са голям цирк. Последното което четох юридическо за района по време на пандемията бе как ако арабелът има четири жени - да си го разпределят по време на карантината, така че всяка да прекарва еднакво време с негоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може би пропускаш важен момент в конкретната ситуация.
Левът (докторът) - е много вероятно да е договорил голям хонорар за 4-5 часовата си дневна ангажираност. Този хонорар - най-вероятно му дава възможност за разходи, които хората НЕ РАЗБИРАМЕ (вероятно наемът, който плаща е символичен спрямо хонорара му)...
Възможно е да има и други причини, например...
Високият хонорар (сега) му дава възможност - при навършване на пенсионна възраст - да скочи към максималните стойности на пенсиите, които са непостижими дори като заплата за повече от работещите днес българи.
Нищо лошо не виждам, ако това са ЧАСТ от причините...
Успехи на всички, които намират най-добрата възможност за лична реализация, дори ние - околните - да сме далеч от мотивите им!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма значение, тук не е форум за хвалби, кой, къде, кво имал (или нямал). С ежечасните подмятания от рода на "чакали" "кибици" "квартиранти" "владиславово" "чайка" се опитвате да рушите дискусията (ако изобщо съществува) във форума.
Ква дискусия? Ти не ставаш. Казвам ти купих там и там - ти, бе я бегай оттука, дай актовете. Цени казах - около 1480 в Сф когато купих, само магазина ми мина 1600...евра на квадрат. Доходност писах - ако купиш сега е ниска, но наемните нива съм ги казвал на моите имоти. Живея под наем - що живееш под наем. Ми да не съм под моста на Марица, затова. Дискусията съм рушал. Ми дай, води я ти дискусията като не казваш ти лично как и къде инвестира, за трите десети от коня разбрахме. Но тук пишем за имоти. Как да се научи някой млад интересуващ се и четящ от теб. Кво да разбере, че имотите са скъпи и не се купуват и че всичко е полюции. Ми екстра.. Бетърчо така каза.
Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 20:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Няма значение, тук не е форум за хвалби, кой, къде, кво имал (или нямал). С ежечасните подмятания от рода на "чакали" "кибици" "квартиранти" "владиславово" "чайка" се опитвате да рушите дискусията (ако изобщо съществува) във форума.
Коментар
-
Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.
Може би пропускаш важен момент в конкретната ситуация.
Левът (докторът) - е много вероятно да е договорил голям хонорар за 4-5 часовата си дневна ангажираност. Този хонорар - най-вероятно му дава възможност за разходи, които хората НЕ РАЗБИРАМЕ (вероятно наемът, който плаща е символичен спрямо хонорара му)...
Възможно е да има и други причини, например...
Високият хонорар (сега) му дава възможност - при навършване на пенсионна възраст - да скочи към максималните стойности на пенсиите, които са непостижими дори като заплата за повече от работещите днес българи.
Нищо лошо не виждам, ако това са ЧАСТ от причините...
Успехи на всички, които намират най-добрата възможност за лична реализация, дори ние - околните - да сме далеч от мотивите им!
Коментар
-
И кое е най-хубавото място, де? Аз отде да знам къде е хубаво във Варна.
Коментар
-
Да, и иншалаах било без никаква нотка на припряност.. Шуеа-шуеа", това означава - лекичко, спокойно. Това не работи, не обичат. Само бият печати, умират за такава служба. Да е ,,мудир", което означава началник и да бие печата си на някой пейпър.
и да се подпише със син флумастер...яко, като началник. Като подписа му заеме половината долна част от листа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не са холерици. Тук всеки втори е луд. Половината нерви сам си ги прави. Карат го яваш, яваш арабелите. Като вица за маняна и имшаллах.. Шуеа-шуеа", това означава - лекичко, спокойно. Това не работи, не обичат. Само бият печати, умират за такава служба. Да е ,,мудир", което означава началник и да бие печата си на някой пейпър.
и да се подпише със син флумастер...яко, като началник. Като подписа му заеме половината долна част от листа.
Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 19:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.
Коментар
-
Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 19:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Виждам че се изнервяте когато разговора не върви в посока на наратива Ви.
В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.
Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?
Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.
П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар