Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Преди 5 години апартамент в център беше 2К€ на квадрат. При 700€ наем ти е 6% бруто доходност.
Ама тея твои блянове и мечти нещо нямат връзка с реалностите през 2024-та:
Явно в тая инфлация кинтите не стигат за биричка и мезе в маломерката и в панелката, "Инвеститорите" в тухли са огладнели и готови на всякакви отстъпки...
Не знам откъде ги измисли тези 6%...
Last edited by Frosty; 11.09.2024, 00:28.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНакъде е тръгнал тоя свят! Мургавите ни сънародници са били надлъгвани в Дуисбург и ни връщат към 900 от тях (в Столипиново)
Не мога да си представя - мургавите да си плащат (честно) ток и вода в Германия и да ги изпързалят толкова грозно! Какви цигани са тия, а какви бяха преди време!
https://trafficnews.bg/plovdiv/izsel...ata-im-322245/
900 "мЕлионери" предстои да "инвестират" в различни бизнеси... (и имоти)......, а като се отпуши дупката - и демографските проблеми може да си решим...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз изрично ти казах да не ми разказвате истории за ЦК-та и някакви невероятни удари. Сам казваш че цената 60к за 2019 е била ниска. За какво ми даваш пример тогава? Това че си имал контакти , приятел ти е направил услуга или нещо от рода не го броиш ма ако е повлияло на цената защо го игнорираш ? И аз съм купувал нов Мерцедес за $7к ма не разправям насам натам че струват по толкова. Колко беше реалната цена на този апартамент 2019 ? 100к ?
Ами максимум 70-75К€ да е била цената. Не, 100К в никакъв случай не е била. Казах 2К€ на квадрат в център, но вероятно към средата на 2019, вече не помня. Аз го взех в началото на годината. Но с гаража магазин две години по-рано цената беше висока, дори за Докторска. 34К€ беше унищожително решение и отнесох доста критика. Но се оказа че съм спечелил. Относителни са нещата. Трябва да мислиш 10 хода напред. Или поне 5.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Накъде е тръгнал тоя свят! Мургавите ни сънародници са били надлъгвани в Дуисбург и ни връщат към 900 от тях (в Столипиново)
Не мога да си представя - мургавите да си плащат (честно) ток и вода в Германия и да ги изпързалят толкова грозно! Какви цигани са тия, а какви бяха преди време!
https://trafficnews.bg/plovdiv/izsel...ata-im-322245/
900 "мЕлионери" предстои да "инвестират" в различни бизнеси... (и имоти)......, а като се отпуши дупката - и демографските проблеми може да си решим...
Коментар
-
Искаш ли този приятел който е писал тук да ти напише личен пост. Ти се отнасяй по-сериозно. Аз съм доктор и съм далеч от намеренията да забавлявам с приказки за Грозното патенце вас точно. На които ви е чудно де. Да, така е, трябват хора особено за такива които сте в чужбина. Няма физическа възможност да се достигне до оферта реално даже и да иска някой. Мислете ги тези неща.
Коментар
-
Абе, да един приятел ... аре стига. И аз си намерих 2000 биткойна пред ЦУМ и мисля че са много евтини . Аре по сериозно моля ти се. И ти почна като БОНВИВАНА дето купил апартамент за 50 к и наемателите му го изплатили за 5 години вместо да си купат и те.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Тях не мога да ги мисля. Според мен не може всчики да сме милионери в евро, развиваме международен бизнес и 1000-5000лв на месец да не са от значение. Нека има и хора с по няколко апартамента и 2000-6000 лв на месец от наеми, скромно, но всеки да си гледа нивото и отговарящите му парични потоци.но първо под наем.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
До ВМА е апартамента. Ателие - последен етаж в нова сграда. Вероятно ти се вижда евтина пазарната цена. Да, купих го за 2 часа без да правя оглед. Изпратих спешно приятел да го закове щото бяхаьвече почти го отнесли. И на брокера който го предлагаше мушнах 100€ да разгони навалицата наредила се за огледи.
Коментар
-
Благодаря ти, колега!...нема за кво! Да ми завиждаш. Според колегите чакащи на пусия това са пари за семки и как може да се занимаваме с некви си пет-шестин леаа...това са го казвали.
Коментар
-
Е добре, аз съшо не говоря празни приказки . От 2022 съм във форума и оше от самото начало питах как така 100 м2 апартамент в центъра е 250-300к евро а наема им е по 6-7 евро на м2. Ти сега се опитваш да ме убедиш че апартамент 2019 пак е бил на 6-7 евро м2 и то някъде по покрайнините явно шом е бил 60к евро. Тия по 60к бяха по 200 лева и то след като му смениш плочките в банята и тапетите шото бяха стари панелкиLast edited by bulgarian lev; 10.09.2024, 23:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Благодаря ти, колега!...нема за кво! Да ми завиждаш. Според колегите чакащи на пусия това са пари за семки и как може да се занимаваме с некви си пет-шестин леаа...това са го казвали.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
2019 купувам имот от 45 кв.м за 61К € пазарна цена. С наемател плащащ 580 лв. През 2022 Септември наема става 650 лв. За 45 кв м толкоз. Ремонт не съм правил, жилището е обитавано и не се нуждае от ремонт, който си живее си го поддържа. Живее сам човек, зъболекарче. Специализира в момента лицево-челюстна патология. Казах ти кво си подмени сам.
Никога не говоря празни приказки, а ти и други не вниквате кво ви казвам. Ако ще приемаш приемай кво ти редим, ако не, не ми губи времето. Не казвам нищо свръхестествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Берти, щем не щем, ще ни понапълнят и нас с таганайци, пърдон … “наематели”.
В момента, в който леко си стегнем държавата ще има поток от всякакви желаещи.
Госпожице , уважавам действията и вметките Ви , по отношение на запазване на Българския език - правилен и чист ....
Някой ваши забележки за ''пЪлния члЕн'' ги приемам за уместни , само защото вярвам , че познанията Ви са дълбоки , отдавна и трайни ...
Но не мога да приема за една дама , госпожица , юристка и т.н ....да използва ''пърдон '' ...
Моля , върнете се и го корегирайте , аз обещавам да не казвам на НИКОГО ( така е нали ? не е на ''никой'') .....
обещах ..
Коментар
Коментар