IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ама тея твои блянове и мечти нещо нямат връзка с реалностите през 2024-та:

Явно в тая инфлация кинтите не стигат за биричка и мезе в маломерката и в панелката, "Инвеститорите" в тухли са огладнели и готови на всякакви отстъпки...
    Не знам откъде ги измисли тези 6%...
    Да, наемите са ниски в момента. И това ви тревожи. Споко, няма да скочат рязко, бавно и постепенно. Аз дадох пример за апарт около 140-145К€ купен 2019. 700€ могат да му се вземат ако е топ. И на хубава локация в център.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Преди 5 години апартамент в център беше 2К€ на квадрат. При 700€ наем ти е 6% бруто доходност.

Ама тея твои блянове и мечти нещо нямат връзка с реалностите през 2024-та:

Явно в тая инфлация кинтите не стигат за биричка и мезе в маломерката и в панелката, "Инвеститорите" в тухли са огладнели и готови на всякакви отстъпки...
      Не знам откъде ги измисли тези 6%...
      Last edited by Frosty; 11.09.2024, 00:28.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Накъде е тръгнал тоя свят! Мургавите ни сънародници са били надлъгвани в Дуисбург и ни връщат към 900 от тях (в Столипиново)

Не мога да си представя - мургавите да си плащат (честно) ток и вода в Германия и да ги изпързалят толкова грозно! Какви цигани са тия, а какви бяха преди време!

https://trafficnews.bg/plovdiv/izsel...ata-im-322245/

900 "мЕлионери" предстои да "инвестират" в различни бизнеси... (и имоти)... ..., а като се отпуши дупката - и демографските проблеми може да си решим...
        Аз отдавна писах в Пловдив именно в тези квартали - Столипиново, Изток как се връщат роми с Мерцедеси и то модели които не може всеки да си позволи. И купуват. И вдигат цените съответно. По-съобразителните са повели хорото. Ето, както казваш и музика ще засвири.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз изрично ти казах да не ми разказвате истории за ЦК-та и някакви невероятни удари. Сам казваш че цената 60к за 2019 е била ниска. За какво ми даваш пример тогава? Това че си имал контакти , приятел ти е направил услуга или нещо от рода не го броиш ма ако е повлияло на цената защо го игнорираш ? И аз съм купувал нов Мерцедес за $7к ма не разправям насам натам че струват по толкова. Колко беше реалната цена на този апартамент 2019 ? 100к ?
          Не. Не е повлиял цената. Това беше невъзможно. Това жилище заминаваше на секундата. А и тази кака собственичката и строител инвеститор на едно не и видя никой муцуната. С пълномощник действаше.
          Ами максимум 70-75К€ да е била цената. Не, 100К в никакъв случай не е била. Казах 2К€ на квадрат в център, но вероятно към средата на 2019, вече не помня. Аз го взех в началото на годината. Но с гаража магазин две години по-рано цената беше висока, дори за Докторска. 34К€ беше унищожително решение и отнесох доста критика. Но се оказа че съм спечелил. Относителни са нещата. Трябва да мислиш 10 хода напред. Или поне 5.

Коментар

• Накъде е тръгнал тоя свят! Мургавите ни сънародници са били надлъгвани в Дуисбург и ни връщат към 900 от тях (в Столипиново)

Не мога да си представя - мургавите да си плащат (честно) ток и вода в Германия и да ги изпързалят толкова грозно! Какви цигани са тия, а какви бяха преди време!

https://trafficnews.bg/plovdiv/izsel...ata-im-322245/

900 "мЕлионери" предстои да "инвестират" в различни бизнеси... (и имоти)... ..., а като се отпуши дупката - и демографските проблеми може да си решим...

Коментар

Искаш ли този приятел който е писал тук да ти напише личен пост. Ти се отнасяй по-сериозно. Аз съм доктор и съм далеч от намеренията да забавлявам с приказки за Грозното патенце вас точно. На които ви е чудно де. Да, така е, трябват хора особено за такива които сте в чужбина. Няма физическа възможност да се достигне до оферта реално даже и да иска някой. Мислете ги тези неща.
              Аз изрично ти казах да не ми разказвате истории за ЦК-та и някакви невероятни удари. Сам казваш че цената 60к за 2019 е била ниска. За какво ми даваш пример тогава? Това че си имал контакти , приятел ти е направил услуга или нещо от рода не го броиш ма ако е повлияло на цената защо го игнорираш ? И аз съм купувал нов Мерцедес за $7к ма не разправям насам натам че струват по толкова. Колко беше реалната цена на този апартамент 2019 ? 100к ?

Коментар

Абе, да един приятел ... аре стига. И аз си намерих 2000 биткойна пред ЦУМ и мисля че са много евтини . Аре по сериозно моля ти се. И ти почна като БОНВИВАНА дето купил апартамент за 50 к и наемателите му го изплатили за 5 години вместо да си купат и те.
                Искаш ли този приятел който е писал тук да ти напише личен пост. Ти се отнасяй по-сериозно. Аз съм доктор и съм далеч от намеренията да забавлявам с приказки за Грозното патенце вас точно. На които ви е чудно де. Да, така е, трябват хора особено за такива които сте в чужбина. Няма физическа възможност да се достигне до оферта реално даже и да иска някой. Мислете ги тези неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Тях не мога да ги мисля. Според мен не може всчики да сме милионери в евро, развиваме международен бизнес и 1000-5000лв на месец да не са от значение. Нека има и хора с по няколко апартамента и 2000-6000 лв на месец от наеми, скромно, но всеки да си гледа нивото и отговарящите му парични потоци.
                  Точно! Така е! Но нещо се къса у нашите инвеститори - не ги устройва доходността в момента в Сф отнесена към цена на придобиване. Ми така е, да са купували когато им казвах, само че някои се научиха да четат доста по-късно. Или пораснаха и вече се заинтересуваха от имоти. Ще дойде и тяхното време. но първо под наем.

Коментар

До ВМА е апартамента. Ателие - последен етаж в нова сграда. Вероятно ти се вижда евтина пазарната цена. Да, купих го за 2 часа без да правя оглед. Изпратих спешно приятел да го закове щото бяхаьвече почти го отнесли. И на брокера който го предлагаше мушнах 100€ да разгони навалицата наредила се за огледи.
                    Абе, да един приятел ... аре стига. И аз си намерих 2000 биткойна пред ЦУМ и мисля че са много евтини . Аре по сериозно моля ти се. И ти почна като БОНВИВАНА дето купил апартамент за 50 к и наемателите му го изплатили за 5 години вместо да си купат и те.

Коментар

Благодаря ти, колега!...нема за кво! Да ми завиждаш. Според колегите чакащи на пусия това са пари за семки и как може да се занимаваме с некви си пет-шестин леаа...това са го казвали.
                      Никой не говори за пари за семки. Питах те как апартамент за 60к примерно в Дружба или подобно е даван за 6 евро на м2 през 2019 като такава беше цената три години по-късно през 2022 в Центъра.

Коментар

Е добре, аз съшо не говоря празни приказки . От 2022 съм във форума и оше от самото начало питах как така 100 м2 апартамент в центъра е 250-300к евро а наема им е по 6-7 евро на м2. Ти сега се опитваш да ме убедиш че апартамент 2019 пак е бил на 6-7 евро м2 и то някъде по покрайнините явно шом е бил 60к евро. Тия по 60к бяха по 200 лева и то след като му смениш плочките в банята и тапетите шото бяха стари панелки
                        До ВМА е апартамента. Ателие - последен етаж в нова сграда. Вероятно ти се вижда евтина пазарната цена. Да, купих го за 2 часа без да правя оглед. Изпратих спешно приятел да го закове щото бяха вече почти го отнесли. И на брокера който го предлагаше мушнах 100€ да разгони навалицата наредила се за огледи. Пак чрез моя човек. Аз даже бях в чужбина. После майка ми я пратих и записах на нейно име като и парите бях изпратил в нейна сметка и така остана на нейно име. Аз изобщо не се и появих на сделката. А и строителя инвеститор който продаваше жилището беше продавача. Това беше останало негова собственост, другото беше разпродал.
                        Last edited by bulgarian lev; 10.09.2024, 23:33.

Коментар

Благодаря ти, колега!...нема за кво! Да ми завиждаш. Според колегите чакащи на пусия това са пари за семки и как може да се занимаваме с некви си пет-шестин леаа...това са го казвали.
                          Те гастарите от Шаш, си ядат ризите от яд, иначе имат пари за семки, да, точно за семки, затова и е неистовия им вой до небесата!

Коментар

Тях не мога да ги мисля. Според мен не може всчики да сме милионери в евро, развиваме международен бизнес и 1000-5000лв на месец да не са от значение. Нека има и хора с по няколко апартамента и 2000-6000 лв на месец от наеми, скромно, но всеки да си гледа нивото и отговарящите му парични потоци.

Коментар

2019 купувам имот от 45 кв.м за 61К € пазарна цена. С наемател плащащ 580 лв. През 2022 Септември наема става 650 лв. За 45 кв м толкоз. Ремонт не съм правил, жилището е обитавано и не се нуждае от ремонт, който си живее си го поддържа. Живее сам човек, зъболекарче. Специализира в момента лицево-челюстна патология. Казах ти кво си подмени сам.
                              Никога не говоря празни приказки, а ти и други не вниквате кво ви казвам. Ако ще приемаш приемай кво ти редим, ако не, не ми губи времето. Не казвам нищо свръхестествено.
                              Е добре, аз съшо не говоря празни приказки . От 2022 съм във форума и оше от самото начало питах как така 100 м2 апартамент в центъра е 250-300к евро а наема им е по 6-7 евро на м2. Ти сега се опитваш да ме убедиш че апартамент 2019 пак е бил на 6-7 евро м2 и то някъде по покрайнините явно шом е бил 60к евро. Тия по 60к бяха по 200 лева и то след като му смениш плочките в банята и тапетите шото бяха стари панелки

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Берти, щем не щем, ще ни понапълнят и нас с таганайци, пърдон … “наематели”.

В момента, в който леко си стегнем държавата ще има поток от всякакви желаещи.
                                ''пЪрдон '' ???
                                Госпожице , уважавам действията и вметките Ви , по отношение на запазване на Българския език - правилен и чист ....
                                Някой ваши забележки за ''пЪлния члЕн'' ги приемам за уместни , само защото вярвам , че познанията Ви са дълбоки , отдавна и трайни ...
                                Но не мога да приема за една дама , госпожица , юристка и т.н ....да използва ''пърдон '' ...

Моля , върнете се и го корегирайте , аз обещавам да не казвам на НИКОГО ( така е нали ? не е на ''никой'' ) .....

обещах ..

Коментар

Working...
                                X