IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

И какво ще го правиш.Намаляващо население с бързи темпове.Намаляващи наеми.Очаква се данъците да се вдигнат.Само да спасиш кеша.Видиш ли тенденция-бягай.В един момент ще са като камък на шията.Много бързо забравихте 2008.
    Покупка на имот Банско - декември. Приходи януари - март 7% от инвестицията. А вие може да си приказвате, ама изобщо ми е през к.ра.
    п.п. А и моя релакс там е а.ати кефа!
    п.п.п. Аз купих новото си основно жилище 2013г.Ти кога купи?
    Last edited by blackaquarius; 20.04.2021, 01:34.
    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

поскъпването на имотиту не го засяга, нито него, нито заплатката.
      проблема им е, че след като поскъпне имотиту тръгват нагоре и наемите.
      Забележи, че играе на валути, които признава, че е тото, ама МНОГО бил спечелил симпатягата, а в имоти НЕ. ПЪЛЕН СМЕШНИК. Поредния....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Мяучо, понеже си ми симпатичен, избрал съм те първи да те светна за сделката. Засега имаш три непознавания. Но те считам за морален стожер, който няма да предаде параметрите на трети лица
        Остей да стане и тогава.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не тъжа,но отчитам рисковете при залитане в ни без да има адекватна икономическа полза от тези ни..
          Мяучо, понеже си ми симпатичен, избрал съм те първи да те светна за сделката. Засега имаш три непознавания. Но те считам за морален стожер, който няма да предаде параметрите на трети лица

Коментар

По-скоро се дразниш от поскъпването на имотите, които стават все по невъзможно да си ги позволиш...всичко останало са тра ла ла бизнес....глупости на търкалета..поредния фалирал и депресиран бизнес бой
            поскъпването на имотиту не го засяга, нито него, нито заплатката.
            проблема им е, че след като поскъпне имотиту тръгват нагоре и наемите.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Ами аз рядко изказвам мнение ама се дразня от явни манипулации.Първо да уточня.Имоти и инвестиция са взаимоизключващи се понятия.Инвестиция има в бизнес, производство акции.Със същият ефект можете да си купите долари и да чакате 2 години да поскъпнат.Правил съм го и печалбата е много по-голяма от имот.И няма разходи по прехвърляне и ежегодни данъци.Но това е СПЕКУЛАЦИЯ не инвестиция.Същото е и с имотите.Спекулация и хазарт.
              По-скоро се дразниш от поскъпването на имотите, които стават все по невъзможно да си ги позволиш...всичко останало са тра ла ла бизнес....глупости на търкалета..поредния фалирал и депресиран бизнес бой

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga

Що обръщаш внимание на фалшиви герои, гледай им сеира само ,достатъчно е.
                Ами аз рядко изказвам мнение ама се дразня от явни манипулации.Първо да уточня.Имоти и инвестиция са взаимоизключващи се понятия.Инвестиция има в бизнес, производство акции.Със същият ефект можете да си купите долари и да чакате 2 години да поскъпнат.Правил съм го и печалбата е много по-голяма от имот.И няма разходи по прехвърляне и ежегодни данъци.Но това е СПЕКУЛАЦИЯ не инвестиция.Същото е и с имотите.Спекулация и хазарт.

Коментар

Нямам предварителен. Радвам се за Софията, би следвало и ти да се радваш...защо тъжиш?
                  Не тъжа,но отчитам рисковете при залитане в ни без да има адекватна икономическа полза от тези ни..

Коментар

А, тридесет купувача, защо се крият зад още 30 000?
                    Не разбирам защо така с насмешка пак. Аз не се шегувам. За да съм напълно ясен. Апарта на НДК-то беше може би най-доброто предложение в момента и вероятно привлече всички възможни купувачи с кеш за апарти над 2К евро квадрата. Ако има други купувачи за над 2К евро те са доста неориантирани. Според теб много ли е 30 купувача за апарти над 2К евро квадрата? Сега правя една справка от имот.бг за имоти над 2К евро квадрата. Само в Центъра са 997 апарта над 2К евро квадрата. Кога ще се задоволи това предлагане с тия 30 човека? И те не са 30 за квото падне, те са 30 за най-най-привлекателния апарт изобщо който се предлага. Реално може би 10 човека са в играта за не-топ апарти с кеш.

Математика. Препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=_cqTOJp8U1c

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Просто споделям. Купих си преди 6 месеца и сега договарям още един. А какво на теб ти се струва изобщо не ми пука.
                      И какво ще го правиш.Намаляващо население с бързи темпове.Намаляващи наеми.Очаква се данъците да се вдигнат.Само да спасиш кеша.Видиш ли тенденция-бягай.В един момент ще са като камък на шията.Много бързо забравихте 2008.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Що се радваш като си кандидат купувач? Предварителен имаш ли? Да не ти кажат ама инфлация и имаме още кандидати дай +10%
                        Нямам предварителен. Радвам се за Софията, би следвало и ти да се радваш...защо тъжиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Грозно негрозно. Математика е това. Къде са липсващите 60 апарта на ден? Мълчание.
                          А, тридесет купувача, защо се крият зад още 30 000?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Хи хи хи аматва сериозно ли хи хих их
                            Колкото повече го осмивате толкова повече се изобличавате че сте платени. Вече всеки е чувал най-малкото за Геймстоп, фалирала компания достигна 50 милиарда долара капитализация на майтап от форум. За толкова пари цяла България можеш да си купиш буквално. Как може изобщо да има съмнение че форумите са манипулирани?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ти на ковида ли разчиташ да ти срине пазара? Доста грозно, и Кавръков така си мислеше...
                              Грозно негрозно. Математика е това. Къде са липсващите 60 апарта на ден? Мълчание.

Коментар

Над 55% от сделките, без коментар в цената!!!!!!!!!)))))

https://m.fakti.bg/imoti/572177-tuk-...vat-bukvalno-z

бий перона по главата, бий, бий, бий!)
                                Що се радваш като си кандидат купувач? Предварителен имаш ли? Да не ти кажат ама инфлация и имаме още кандидати дай +10%

Коментар

Working...
                                X