Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Грозно негрозно. Математика е това. Къде са липсващите 60 апарта на ден? Мълчание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Хи хи хи аматва сериозно ли хи хих их
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ти на ковида ли разчиташ да ти срине пазара? Доста грозно, и Кавръков така си мислеше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНад 55% от сделките, без коментар в цената!!!!!!!!!)))))
https://m.fakti.bg/imoti/572177-tuk-...vat-bukvalno-z
бий перона по главата, бий, бий, бий!)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Разсмиваш ме. С писане по форуми се манипулират избори, преврати, схеми за помпене на акции за ТРИЛИОНИ. Само имотите в България с капитализация 10-тина милиарда не се влиаят от форуми . Особено най-големия форум за имоти в България. Кого заблуждаваш бе броки. Всички правителства се чудят как да регулират форумите да ограничават влианието им, обаче нащо броки е убедено че то нема нужда. Като пишеш такива очвадни глупости се издаваш че си платено брокерче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеСтоя и гледам и си мисля, значи последните 6 месеца се освобождават по поне 60 допълнителни апарта ВСЕКИ ДЕН заради ковид! Аз обаче 60 нови обяви на ден не виждам, даже напротив. Манипулацията е явна. Цените са набалончени. Вместо държавата да се заеме да отпуши пазара та демографията малко напред да дръпне, те спасяват цените на имотите да не вземат да паднат малко от рекордните исторически стойности.
Уникално тъпа политика на геноцид за олимпийците. Пиша писмо на моя народен представител да повдигне така зададен въпроса в народното. Сещате се коя партия, но също се сещате че никоя друга партия няма да посмее да го зададе.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Заплатка, ти наистина вярваш че писането във форума може да повлияе на пазара..
Харесва ми ентусиазма ти, само параноята от брокери идва малко в повече
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какви ли са тия хора дето обявяват намерение какво ще купуват преди да са купили? Не е ли по разумно да купиш първо пък после да помпиш цената? Какъв интерес имаш от това да привличаш интерес към сравнително ограничения актив който искаш да купиш и да си вдигаш само цената и конкуренцията? Освен ако реално не си продавач или броки разбира се . В такъв случай всичко се нарежда правилно.
Харесва ми ентусиазма ти, само параноята от брокери идва малко в повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНад 55% от сделките, без коментар в цената!!!!!!!!!)))))
бий перона по главата, бий, бий, бий!:))
Коментар
-
Какви ли са тия хора дето обявяват намерение какво ще купуват преди да са купили? Не е ли по разумно да купиш първо пък после да помпиш цената? Какъв интерес имаш от това да привличаш интерес към сравнително ограничения актив който искаш да купиш и да си вдигаш само цената и конкуренцията? Освен ако реално не си продавач или броки разбира се . В такъв случай всичко се нарежда правилно.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Над 55% от сделките, без коментар в цената!!!!!!!!!)))))
бий перона по главата, бий, бий, бий!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
И аз търся още един , даже си харесах!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
И аз търся още един , даже си харесах!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Ти така или иначе си извън пазара, та дали цените са ти набалончени е все тая. Проблема за тебе заплатка е, че лекарство против простотия нама измислено. Никой не спасява имоти глупако, от пазарЯ по-голям няма, това даже Мяукян ти го каза.
- 1 like
Коментар
Коментар