Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
поп Вечерко (караВаньо )
нищо не може да продаде
без гражданска е
няма винетка и е с летни гуми
които изкараха зимата
кой ще купи този недвижим имот
кой ?
прочети и се ограмоти какво мисят жените за такива като тебе мухльо... (но, май тебе жените не те интересуват по обяснима причина :-))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеСтоя и гледам и си мисля, значи последните 6 месеца се освобождават по поне 60 допълнителни апарта ВСЕКИ ДЕН заради ковид! Аз обаче 60 нови обяви на ден не виждам, даже напротив. Манипулацията е явна. Цените са набалончени. Вместо държавата да се заеме да отпуши пазара та демографията малко напред да дръпне, те спасяват цените на имотите да не вземат да паднат малко от рекордните исторически стойности.
Уникално тъпа политика на геноцид за олимпийците. Пиша писмо на моя народен представител да повдигне така зададен въпроса в народното. Сещате се коя партия, но също се сещате че никоя друга партия няма да посмее да го зададе.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес в софия, утре сещайте се къде
https://www.investor.bg/bylgariia/45...sechie-326293/
за който не се сеща - в банско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеСтоя и гледам и си мисля, значи последните 6 месеца се освобождават по поне 60 допълнителни апарта ВСЕКИ ДЕН заради ковид! Аз обаче 60 нови обяви на ден не виждам, даже напротив. Манипулацията е явна. Цените са набалончени. Вместо държавата да се заеме да отпуши пазара та демографията малко напред да дръпне, те спасяват цените на имотите да не вземат да паднат малко от рекордните исторически стойности.
Уникално тъпа политика на геноцид за олимпийците. Пиша писмо на моя народен представител да повдигне така зададен въпроса в народното. Сещате се коя партия, но също се сещате че никоя друга партия няма да посмее да го зададе.
Ти така или иначе си извън пазара, та дали цените са ти набалончени е все тая. Проблема за тебе заплатка е, че лекарство против простотия нама измислено. Никой не спасява имоти глупако, от пазарЯ по-голям няма, това даже Мяукян ти го каза.
Last edited by Арменския пoп; 19.04.2021, 21:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Стоя и гледам и си мисля, значи последните 6 месеца се освобождават по поне 60 допълнителни апарта ВСЕКИ ДЕН заради ковид! Аз обаче 60 нови обяви на ден не виждам, даже напротив. Манипулацията е явна. Цените са набалончени. Вместо държавата да се заеме да отпуши пазара та демографията малко напред да дръпне, те спасяват цените на имотите да не вземат да паднат малко от рекордните исторически стойности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Свършиха, последниия го продаде дедо поп, даже не дочака 30- те процента капиталова само за тази година, кой купил- купил
нищо не може да продаде
без гражданска е
няма винетка и е с летни гуми
които изкараха зимата
кой ще купи този недвижим имот
кой ?
Last edited by Orthodox; 19.04.2021, 21:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Това лихвени проценти за теб ли са? Малко височки ми се виждат?
по принцип лихвените проценти са 2,45% на 4,5% другото са застраховки, такси и всичко останало.
в алианц това.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеВ КОВИДА НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ НЯМА ДА ИМА! Това,че някои надуват цените , си е техен проблем(никой нормален няма да купи или наеме нещо на надута цена). Ето ви приблизителна ориентировъчна цена- 3 стаен тухлен апартамент с квадратура 80 квадрата(включена е и терасата, без мазето)- 120 000 лева. Строен около 1975 година и състоянието е за освежаване, става въпрос за северните квартали на София и е на 15 минути пеша от метрото. Къща тухлена стара 3 етажна с добър двор на 35 минути от София с кола за частично голямо освежаване и лек ремонт 120 000 лева.
Изумен съм от аналитичния подход на автора
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
там не свършиха ли имотиту ?Last edited by mitko2848; 19.04.2021, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
направих си сверка на часовника в "моята" банка.
ипотечен 3,45% гпр
потребителски 6,55гпр
но финансират до 80%.
мисля, че още има накъде да растат цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеВ КОВИДА НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ НЯМА ДА ИМА! Това,че някои надуват цените , си е техен проблем(никой нормален няма да купи или наеме нещо на надута цена). Ето ви приблизителна ориентировъчна цена- 3 стаен тухлен апартамент с квадратура 80 квадрата(включена е и терасата, без мазето)- 120 000 лева. Строен около 1975 година и състоянието е за освежаване, става въпрос за северните квартали на София и е на 15 минути пеша от метрото. Къща тухлена стара 3 етажна с добър двор на 35 минути от София с кола за частично голямо освежаване и лек ремонт 120 000 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Това са си сделкита на олигарсите които излязаха от имоти това тримесечие, те не са минавали през отворения пазар, ще видим цените как са. Гледам ипотеките са потръгнали пак, това би трябвало да е последния влак за рефинансиране/преструтуриране. Не ми се вярва да има реален ръст в ипотеките точно това тримесечие, там се минава през брокер а брокерите нямат толкова голяма заетост като предното тримесечие.
направих си сверка на часовника в "моята" банка.
ипотечен 3,45% гпр
потребителски 6,55гпр
но финансират до 80%.
мисля, че още има накъде да растат цените.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
там не свършиха ли имотиту ?
който скочи в движение, скочи.
който не - на другия цикъл.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес в софия, утре сещайте се къде
https://www.investor.bg/bylgariia/45...sechie-326293/
за който не се сеща - в банско.
Коментар
Коментар