IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, ама и събличането може да е светкавично и без разрешение.
    Много по-светкавично от акции или имоти! Аз затова казвам, че тази светкавична волатилност не ме кефи. В IBKR , примерно има ETF-и, които са забранени за търговия, като примерно LCOC, щото са рискови!
    Last edited by Bailor; 29.07.2024, 23:31.

Коментар

То къде не е така? Ако не си отваряш очите, навсякъде може да те съблекат гол....

Всеки инвеститор трябва да научи себе си, да се доверява на собствената си преценка. Това е най-важният урок в живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
        Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.
        Да, изключителен смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Може да се правят много неща, и тоз без да искаш "одобрение" или "разрешение" от някой. Самото крипто е "пари без разрешение".... а тва ме кефи...
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
            Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/XUveYw51FATij2hm/

Коментар

Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
                Всички яйца в една кошница?! Ако те чуят евреите...

Коментар

По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
                  Може да се правят много неща, и тоз без да искаш "одобрение" или "разрешение" от някой. Самото крипто е "пари без разрешение".... а тва ме кефи...
                  Last edited by better; 29.07.2024, 23:09.

Коментар

Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.
                    Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
                    Last edited by bulgarian lev; 29.07.2024, 23:06.

Коментар

Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
                      Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
                        Едва ли ще е в тоз живот.... ама знае ли се...

Коментар

Скъпо ми е вече....
                          Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koлко броя?
                            Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз ги имам преди да ме "открехваш
                              Koлко броя?

Коментар

Няма нищо гарантирано на тоя свят....освен смъртта...
                                Когато си прав, си стоманено прав. Ще ти пратя един пример на лични, може по-скоро да го получиш от пощенски гълъб, преди инвестора...
                                Last edited by Bailor; 29.07.2024, 21:44.

Коментар

X