Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, ама и събличането може да е светкавично и без разрешение.
Всеки инвеститор трябва да научи себе си, да се доверява на собствената си преценка. Това е най-важният урок в живота.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Може да се правят много неща, и тоз без да искаш "одобрение" или "разрешение" от някой. Самото крипто е "пари без разрешение".... а тва ме кефи...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
https://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.
- 1 like
Коментар
� -
Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
Коментар
� -
По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.Last edited by better; 29.07.2024, 23:09.
Коментар
� -
Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.Last edited by bulgarian lev; 29.07.2024, 23:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Дойде ти акъла, радвам се.Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Коментар
� -
Скъпо ми е вече....Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Koлко броя?Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
- 1 like
Коментар
� -
Няма нищо гарантирано на тоя свят....освен смъртта...Last edited by Bailor; 29.07.2024, 21:44.
Коментар
�
Коментар