IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
    Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
    Бетерчо, не с лошо. По кръчмите без пачка не се ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?
      Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм купувал акции?
      Last edited by Bailor; 19.08.2024, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
        ”Чичковците” много знаят щото много са видели

Добра вечер и на теб!

ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
        Аз се засрамих и без мастика от коментара на Бертрам, който също чичее, но визията му за нещата е безпогрешна и млад по душа, докато ние налучкваме.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.

Добра вечер и на теб!

ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз имам много неща, които вие нямате. Правил съм го през 1995г., когато вие навярно не сте бил роден.
            Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Имате само празни приказки. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?

ПП Какво ме интересува какво сте правили 1995 или 1985 ?
            Last edited by rverb; 19.08.2024, 21:55.

Коментар

А, защо трябва да показвам точно тези тривиални разходи за всеки? Ако, ти имаш проблеми с данъчните, аз съм си чист отвсякъде. Транзакциите пък са толкова прозрачни за службите, че направо е смехотворен въпроса ти да ги показвам някъде. Ти да не живееш в 90-те?
              Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
              Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
              Last edited by better; 19.08.2024, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Кака,
                Тук 80% са чичаци в критическата, които се изявяват на две мастики, цитиране на цифри и размахване на пръст към следващите поколения
                Чудя ти се чий го дириш тук?
                Тук няма нищо за класна жена като тебе.

Хубава вечер!

Добра вечер и на теб!

Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 21:48.

Коментар

Лихвен суап се прави от банката, не от Вас. Вие само го заявявате. По същия начин можете да се биете в гърди , че сте изтеглили кредит. Цял свят го прави. На всичкото отгоре какво точно ще суапвате ? Имате ли кредит с променлива лихва на който му изтича фиксирания период ?
                  Аз имам много неща, които вие нямате. Правил съм го през 1995г., когато вие навярно не сте бил роден.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За природата и климата не съм съгласен (казвал съм защо). Природата на БГ е асолютно посредствена и бих казал, че е средна работа. Планините ни са ниски и са със сериозни поражения от човешка дейност. Морето ни е малко като ивица и е презастроено. Горите се изсичат. Бедни сме на воден ресурс. Има по-зле, има и много по-добре. Каквото има се съсипва с бесни темпове.

За останалото си права.
                    Ми побългариха и Халкидики. И масив бой с бг меле, загинал и изобщо родна картинка. Нощес слушах новините пътувайки по радиото.

Коментар

Вечерта придобива восъчен оттенък. Остава само Мортиша да влезе в темата. Аз излазям
                      Кака,
                      Тук 80% са чичаци в критическата, които се изявяват на две мастики, цитиране на цифри и размахване на пръст към следващите поколения
                      Чудя ти се чий го дириш тук?
                      Тук няма нищо за класна жена като тебе.

Хубава вечер!

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Явно си нямате идея, какво питам, летвата е твърде ниска...
                        Лихвен суап се прави от банката, не от Вас. Вие само го заявявате. По същия начин можете да се биете в гърди , че сте изтеглили кредит. Цял свят го прави. На всичкото отгоре какво точно ще суапвате ? Имате ли кредит с променлива лихва на който му изтича фиксирания период ?

Коментар

Повече са. И е голям проблем. В момента всичко се променя пред очите ни буквално. И не към по-добро. Най-лошото е, че се топи средната класа. Всичко постигнато от социалната държава се унижощава.

Разкатават се здравни и пенсионни системи от пуста лакомия за приватизация. Страшен тумор е повсеместно неадекватната политическа класа и слабото образование. Липсват истински лидери.

Отделно си навнесоха маса излишен боклук от третия свят. Голяма грешка с все още неизчислими последици. И тук бг е в по-добра позиция. Тук, и с климат и природа. Но няма ред. Няма никаква дисциплина. Оттам и липсата на напредък. Отделно, че много читав народ се изнесе.

Thinking error в разсъжденията: навън в “богатите държави” уви вървят същите процеси с бясна скорост. Бг е периферия.
                          За природата и климата не съм съгласен (казвал съм защо). Природата на БГ е асолютно посредствена и бих казал, че е средна работа. Планините ни са ниски и са със сериозни поражения от човешка дейност. Морето ни е малко като ивица и е презастроено. Горите се изсичат. Бедни сме на воден ресурс. Има по-зле, има и много по-добре. Каквото има се съсипва с бесни темпове.

За останалото си права.

ПС: Вземи една природна красота на България, приметно Рилските езера. В абсоютно всяка друга балканска държава има подобни. В Албания какви страхотии има само (Валбона, Проклетия)...Но понеже малко са ходили и знаят, казват че от Витоша по високо нема.

Ти из Пиринеите ходила ли си? Щото ако не си, не си видяла нищо от Испания, на фона на Мадридското летище и Лозенска Планина ще ти изглежда красива.
                          Last edited by ejonny2376; 19.08.2024, 21:49.

Коментар

А , аз вия от злоба, че цените на имотите в София са твърде високи.
                            Явно си нямате идея, какво питам, летвата е твърде ниска...

Коментар

• Вечерта придобива восъчен оттенък. Остава само Мортиша да влезе в темата. Аз излазям

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Мани, гробарите пък разпавят, че заради консервантите в храните труповете не се разлагат. Разкопават гроб на починал преди 10 години щото ще копаят жена му при него. Не бил почти мръднал, ужас някакъв. Навремето след 3-4 години и само кокали.
                                Бахти зомбитата. Остава да излязат и да тръгнат, като в оня хорър филм.

Коментар

Working...
                                X