Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ааа не така. Още от вратата почва да пише рецепта.
Кво пишеш ве?
Аз знам кво ти е, колегата ми каза.
Абе 1 година 20-30 професори/доценти не знаят кво ми има ти разбра ....
И аз я смачквам рецептата, гледам го в очите и я хвърлям в кошчето.
Вземам си амбулаторния лист, печат на рецепция и там пак същата процедура - смачкване и в кошчето.
Лек ден ви желая.
4-5 пъти съм я играл тая пиеса/сценка/театърОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Това е стандартната българска история за маса. Всички са големи таланти и ако не са те всичко ще рухне, но не ги ценят и това си е. Преди време си говорихме с един съученик и той цял час се хвали как използвал счетоводен софтуер да издава фактури и ако не бил той фирмата щяла да фалира. Очаквах да се похвали и че знае как да включва лампите сутрин в офиса иначе всички ще стоят на тъмно. Не е ясно при толкова забележителни специалисти защо сме на това дередже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
България е 0.1% изключителни таланти (като това момче, дето взе златен на олимпиадите по Химия и Биология едновременно) или като Боряна Калеин примерно (освен талант и голям труд се иска при тях). След тях идват може би 2% успешни и интелигентни хора, които биват тъпкани от реалноста и които са принудени да бягат навън, за да намерят реализация, като много малка част от тях успяват да постигнат нещо съществено и да се задържат в БГ. Останалите 97.9% са в неясно съотношение между тотални, абсолютни идиоти (май преобладават) и една средна класа да я наречем, която живее от днес за утре. Може би към тази групичка се числи и масовият ипотекар във Вади и Ливади - вечният роб на банката.
Неслучайно в тази среда всички стоки и услуги са със съмнително качество.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти ме разби.
Еваларка - купувай имотиту. За къде сме без малко цирк.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това е стандартната българска история за маса. Всички са големи таланти и ако не са те всичко ще рухне, но не ги ценят и това си е. Преди време си говорихме с един съученик и той цял час се хвали как използвал счетоводен софтуер да издава фактури и ако не бил той фирмата щяла да фалира. Очаквах да се похвали и че знае как да включва лампите сутрин в офиса иначе всички ще стоят на тъмно. Не е ясно при толкова забележителни специалисти защо сме на това дередже.
Стига с глупости, тук е тема за имоти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Неслучайно в тази среда всички стоки и услуги са със съмнително качество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСеленка,
каката имала "рабУ", превод - задух...била "табАн" - изморена се чувствала. При прегледа никакви симптоми на задух или каквото и да е. Нооо, требе некакво лекарство, трябва документирано вмешателство, дейност, "Ибра" - инжекция най-добре. Някак си е сериозно, доктора нещо прави. А плика с лекарства взет безплатно от болничната аптека може и често попада в кошчето за боклук веднага след излизането навън.
Еваларка - купувай имотиту. За къде сме без малко цирк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСеленка,
каката имала "рабУ", превод - задух...била "табАн" - изморена се чувствала. При прегледа никакви симптоми на задух или каквото и да е. Нооо, требе некакво лекарство, трябва документирано вмешателство, дейност, "Ибра" - инжекция най-добре. Някак си е сериозно, доктора нещо прави. А плика с лекарства взет безплатно от болничната аптека може и често попада в кошчето за боклук веднага след излизането навън.
Кво пишеш ве?
Аз знам кво ти е, колегата ми каза.
Абе 1 година 20-30 професори/доценти не знаят кво ми има ти разбра ....
И аз я смачквам рецептата, гледам го в очите и я хвърлям в кошчето.
Вземам си амбулаторния лист, печат на рецепция и там пак същата процедура - смачкване и в кошчето.
Лек ден ви желая.
4-5 пъти съм я играл тая пиеса/сценка/театърНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това го знам от майка ми още от преди 20 години, като се пенсионира, като главна сестра в голяма болница. Казва, назначили млади и наперени доктрорчета, като влезе пациент в болницата за белодробни болести, аз до минути знам каква е диагнозата, щото 10г. съм била Главна, преди това още 20, участъкова, ама тъпанар, понеже е док и не ми приема мнение, което после се потвърждава!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това го знам от майка ми още от преди 20 години, като се пенсионира, като главна сестра в голяма болница. Казва, назначили млади и наперени доктрорчета, като влезе пациент в болницата за белодробни болести, аз до минути знам каква е диагнозата, щото 10г. съм била Главна, преди това още 20, участъкова, ама тъпанар, понеже е док и не ми приема мнение, което после се потвърждава!!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Селенка,
каката имала "рабУ", превод - задух...била "табАн" - изморена се чувствала. При прегледа никакви симптоми на задух или каквото и да е. Нооо, требе некакво лекарство, трябва документирано вмешателство, дейност, "Ибра" - инжекция най-добре. Някак си е сериозно, доктора нещо прави. А плика с лекарства взет безплатно от болничната аптека може и често попада в кошчето за боклук веднага след излизането навън.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми те и докторите така, тези от 30-40 годишните, но и по-големи. Щото са се фелдшеризирали, нищо не четат, не се квалифицират, не посещават международни форуми...само гледат кинти да шлевят.
Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти някоя вечер като си на кеф трябва да разказваш. Сигурно са голям цирк. Последното което четох юридическо за района по време на пандемията бе как ако арабелът има четири жени - да си го разпределят по време на карантината, така че всяка да прекарва еднакво време с негоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може би пропускаш важен момент в конкретната ситуация.
Левът (докторът) - е много вероятно да е договорил голям хонорар за 4-5 часовата си дневна ангажираност. Този хонорар - най-вероятно му дава възможност за разходи, които хората НЕ РАЗБИРАМЕ (вероятно наемът, който плаща е символичен спрямо хонорара му)...
Възможно е да има и други причини, например...
Високият хонорар (сега) му дава възможност - при навършване на пенсионна възраст - да скочи към максималните стойности на пенсиите, които са непостижими дори като заплата за повече от работещите днес българи.
Нищо лошо не виждам, ако това са ЧАСТ от причините...
Успехи на всички, които намират най-добрата възможност за лична реализация, дори ние - околните - да сме далеч от мотивите им!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар