Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да отчетем влиянието и на демографията, разтворената ножица и опънатия ластик.
аз сядам и започвам да се готвя за едно 40% дискаунт.... на покупателната способност.
Знаеш ли само дали ще е от утре ? Или може само малко да почакат...до 2039 примерно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Като се обърне палачинката, икономиката сгъне яко, вълната се оттегли и се види кой плува по гол задник, като дойде гоУемото МЯУ, тогава яденето на жабетата ще бъде оправдано.
..\\!//..
)("!")(
аз сядам и започвам да се готвя за едно 40% дискаунт.... на покупателната способност.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама...как така??!
ами жабетата??
..\\!//..
)("!")(Last edited by the Judge; 23.07.2021, 14:02.
Коментар
-
Някой чете темата, но не е видял, че съм писал, че има 90% вероятност 2029-та да закъснее с още 10 години заради зверското печатане на пари и нулеви лихви.
ами жабетата??препоръка е
Коментар
-
Кога ще се спука балонът? | Блог | ANTRE
Някой чете темата, но не е видял, че съм писал, че има 90% вероятност 2029-та да закъснее с още 10 години заради зверското печатане на пари и нулеви лихви.Last edited by the Judge; 23.07.2021, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Кака, ако си над 60 няма никакъв смисъл да се занимаваш с продай-купи после ремонти и нови наематели.
каквото било било. В София е тесно, не е вече лесно
Животът е кратък Кака
Не го хаби в тула и керемида
Една известна оперна певица правеше концери дори седнала на количка, И хората ходеха, защото я харесваха.
Поздрави
Коментар
-
мен също се опита да ме подлъгва, само дето сз знам много повече от него за този пазар, та не уцели на човек.
Имал е за продаване, за да се измъкне, затова реклама и продаване.
понеже леда ме захапа , че не пиша предварително му написах за импулс1, да коментирам кое как защо - не ми се занимава нито тук нито в темата на импулса - информация има достатъчно, а както се видя и участниците на пазара са добре осведомени и имат желание да се включат.
Last edited by bertram; 23.07.2021, 10:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
издигаш ми се в очите
не стига че инвестираш в СЪсобственост на панелки
от по 1/2
ами играеш и на БФБ
колко акции купи
две ли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Има цяла тема за въпросната акция, но Берти там не пише..тук дава съвети да се впускаме в нея. Така преди години ме подлъга да купя падащ нож-АТЕRA . Невероятна реклама на това дружество, но не в популярната за него тема, а тук където си пишем за имоти.
Имал е за продаване, за да се измъкне, затова реклама и продаване.
- 1 like
Коментар
-
Има цяла тема за въпросната акция, но Берти там не пише..тук дава съвети да се впускаме в нея. Така преди години ме подлъга да купя падащ нож-АТЕRA . Невероятна реклама на това дружество, но не в популярната за него тема, а тук където си пишем за имоти.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Има цяла тема за въпросната акция, но Берти там не пише..тук дава съвети да се впускаме в нея. Така преди години ме подлъга да купя падащ нож-АТЕRA . Невероятна реклама на това дружество, но не в популярната за него тема, а тук където си пишем за имоти.
не стига че инвестираш в СЪсобственост на панелки
от по 1/2
ами играеш и на БФБ
колко акции купи
две лиLast edited by Yandox; 23.07.2021, 08:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ти на колко купи ? и на колко продаде?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар