Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеПовечето хора, не си менажират акаунтите, веднъж дали ги на фирма. И като цяло не е коректно да се включваш в комуникацията на вече листнати от фирмата гости.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеДам, всеки си има специфики в работния протокол. Но според мен, колкото по-малко те занимават, толкова по-голям процент взимат, което е нормално.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Разбира се, че не комуникира. Все едно да си даваш земята на аренда и да искаш да ходиш да галиш житните класове по всяко време, които друг е посадил.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Имаме група във Вайбър, трима са с кореспонденцията. За ремонт подсигуряват хора, аварии и пр...плащам аз в такива случаи. Сменил съм досега една пита разпръсквач на душа и един трансформатор на ЛЕД осветление в кухнята.
Моите управляват около 120 апарта в Сф и още толкова в Търново.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.. Аз да не съм тук да доказвам на всеки шушляк нещо ей така безплатно.
Last edited by X_Y; 08.05.2024, 23:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Тия ми казаха , че правели ДНК тест когато беше случая с алергията, та се чудех дали има някакви по=прости нначини, примерно стикери с някакъв реактив , които просто може да се залепят насам натам из апартамента и да се оцветят ако влезне куче/котка.
Доколкото разбирам отговора дали собственика може да комуникира с клиента е не, не може. Така ли е ?
- 1 like
Коментар
-
Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
Коментар
-
Спираш нови заявки и нямам неустойки. За Сф силните месеци са летните. Но аз имам заявки само за Май досега. И няма да спирам, само уточнявам.Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:05.
Коментар
-
Спираш нови заявки и нямам неустойки. За Сф силните месеци са летните. Но аз имам заявки само за Май досега. И няма да спирам, само уточнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за люлин си писал
няма да въртиш сега като дръта брокерица
Коментар
Коментар