IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Разбира се, че не комуникира. Все едно да си даваш земята на аренда и да искаш да ходиш да галиш житните класове по всяко време, които друг е посадил.
    Да , мерси колега.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.
      Не обещавам нищо. А рядко отговарям на въпроси, кога ще дойде например съседа да смени трансформатора. Фирмата не може да го каже и уреди. Затова е хубаво да имаш възможност за контакт. Мой приятел занесе кафе машина. Също уточнихме времето лично. Айде мислете и не разтягайте локуми. Това не е чат, комуникира се предимно от хората от управлението с кратки и точни отговори.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
        Ми да, не е много надежден източник. Все някакви странни неща се случват и все на него, Има пеесе и девет апартамента и къщи ма пуст късмет живее под наем за 400 лева в Пловдив. Как стаа тая работа, къф е тоя наем, като в съшото време му плащат 800 лева за гараж в София ... абе оня ден си мислех, тия се подиграват на "гастарите" , ма май тоя пич си е баш гастар, на чуждо място , на евтин наем , сам самичък ... то това е май е дефиницията за гастар

Коментар

Повечето хора, не си менажират акаунтите, веднъж дали ги на фирма. И като цяло не е коректно да се включваш в комуникацията на вече листнати от фирмата гости.
          Така е

Коментар

Дам, всеки си има специфики в работния протокол. Но според мен, колкото по-малко те занимават, толкова по-голям процент взимат, което е нормално.
            Така е. Имам колега тук във форума беше им обърнал внимание да контролират повече почистването. Имам съсед който когато се налага осъществява оглед след заминаване и почистване, но не всеки път.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
              Повечето хора, не си менажират акаунтите, веднъж дали ги на фирма. И като цяло не е коректно да се включваш в комуникацията на вече листнати от фирмата гости.

Коментар

Разбира се, че не комуникира. Все едно да си даваш земята на аренда и да искаш да ходиш да галиш житните класове по всяко време, които друг е посадил.
                Желателно е да оставиш хората да го правят. Или рядко да се обаждаш и то сигурен че няма разминаване.

Коментар

Имаме група във Вайбър, трима са с кореспонденцията. За ремонт подсигуряват хора, аварии и пр...плащам аз в такива случаи. Сменил съм досега една пита разпръсквач на душа и един трансформатор на ЛЕД осветление в кухнята.
                  Моите управляват около 120 апарта в Сф и още толкова в Търново.
                  Дам, всеки си има специфики в работния протокол. Но според мен, колкото по-малко те занимават, толкова по-голям процент взимат, което е нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
                    Нали ти казах бре, идваш и за всеки нот. Акт и всяко жилище и договори за наем шариш стотачка. Да ти дойде акъла. . Аз да не съм тук да доказвам на всеки шушляк нещо ей така безплатно.
                    Last edited by X_Y; 08.05.2024, 23:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Тия ми казаха , че правели ДНК тест когато беше случая с алергията, та се чудех дали има някакви по=прости нначини, примерно стикери с някакъв реактив , които просто може да се залепят насам натам из апартамента и да се оцветят ако влезне куче/котка.

Доколкото разбирам отговора дали собственика може да комуникира с клиента е не, не може. Така ли е ?

Коментар

Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
                        Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.

Коментар

• Уточнете се, един пише за букинг, друг за еър би ен би. Може би затова има разминавания...

Коментар

Спираш нови заявки и нямам неустойки. За Сф силните месеци са летните. Но аз имам заявки само за Май досега. И няма да спирам, само уточнявам.
                            Не се прави, че не видя въпроса. .
                            Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:05.

Коментар

Спираш нови заявки и нямам неустойки. За Сф силните месеци са летните. Но аз имам заявки само за Май досега. И няма да спирам, само уточнявам.
                              Аха, сега вече не е "за минута спирам да отдавам" а е спираме нови заявки. А сега виж какво пише за предизвестията. Ако имаш договор де.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за люлин си писал
                                няма да въртиш сега като дръта брокерица
                                Кога съм писал, че съм бил под наем?

Коментар

Working...
                                X