If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми да, не е много надежден източник. Все някакви странни неща се случват и все на него, Има пеесе и девет апартамента и къщи ма пуст късмет живее под наем за 400 лева в Пловдив. Как стаа тая работа, къф е тоя наем, като в съшото време му плащат 800 лева за гараж в София ... абе оня ден си мислех, тия се подиграват на "гастарите" , ма май тоя пич си е баш гастар, на чуждо място , на евтин наем , сам самичък ... то това е май е дефиницията за гастар
Дефиницията за гастар е с добавка...гледа като цигане пред баничарница и наемите и покупките от дистанция.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ми да, не е много надежден източник. Все някакви странни неща се случват и все на него, Има пеесе и девет апартамента и къщи ма пуст късмет живее под наем за 400 лева в Пловдив. Как стаа тая работа, къф е тоя наем, като в съшото време му плащат 800 лева за гараж в София ... абе оня ден си мислех, тия се подиграват на "гастарите" , ма май тоя пич си е баш гастар, на чуждо място , на евтин наем , сам самичък ... то това е май е дефиницията за гастар
Що бе, те наемите в Пловдив и Варна нали са евтини. Двойни аршини, колега, не си вярвате кво дрънкате. Когато е за инфо са евтини, а когато съм наел е дупка така ли? Хахаха, знам ви аз, преразкавачи по картинки. И наемът ми е 580 лв. А бях на 450 в панел тристаен старо обзавеждане. Не съчинявай кво си сънувал.
Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.
Не обещавам нищо. А рядко отговарям на въпроси, кога ще дойде например съседа да смени трансформатора. Фирмата не може да го каже и уреди. Затова е хубаво да имаш възможност за контакт. Мой приятел занесе кафе машина. Също уточнихме времето лично. Айде мислете и не разтягайте локуми. Това не е чат, комуникира се предимно от хората от управлението с кратки и точни отговори.
Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
Повечето хора, не си менажират акаунтите, веднъж дали ги на фирма. И като цяло не е коректно да се включваш в комуникацията на вече листнати от фирмата гости.
Така е
Дам, всеки си има специфики в работния протокол. Но според мен, колкото по-малко те занимават, толкова по-голям процент взимат, което е нормално.
Така е. Имам колега тук във форума беше им обърнал внимание да контролират повече почистването. Имам съсед който когато се налага осъществява оглед след заминаване и почистване, но не всеки път.
Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
Повечето хора, не си менажират акаунтите, веднъж дали ги на фирма. И като цяло не е коректно да се включваш в комуникацията на вече листнати от фирмата гости.
Имаме група във Вайбър, трима са с кореспонденцията. За ремонт подсигуряват хора, аварии и пр...плащам аз в такива случаи. Сменил съм досега една пита разпръсквач на душа и един трансформатор на ЛЕД осветление в кухнята.
Моите управляват около 120 апарта в Сф и още толкова в Търново.
Дам, всеки си има специфики в работния протокол. Но според мен, колкото по-малко те занимават, толкова по-голям процент взимат, което е нормално.
Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
Нали ти казах бре, идваш и за всеки нот. Акт и всяко жилище и договори за наем шариш стотачка. Да ти дойде акъла. . Аз да не съм тук да доказвам на всеки шушляк нещо ей така безплатно.
Тия ми казаха , че правели ДНК тест когато беше случая с алергията, та се чудех дали има някакви по=прости нначини, примерно стикери с някакъв реактив , които просто може да се залепят насам натам из апартамента и да се оцветят ако влезне куче/котка.
Доколкото разбирам отговора дали собственика може да комуникира с клиента е не, не може. Така ли е ?
Разбира се, че не комуникира. Все едно да си даваш земята на аренда и да искаш да ходиш да галиш житните класове по всяко време, които друг е посадил.
Абе може през платформата и приложението. Акаунта е на собственика, разбери го вече. Отделно има тарикатчета които искат личен контакт и телефонен номер с цел да заобиколят платформата.
Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.
Коментар