Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Колко върви рентата за този район знаеш ли дори да е за 2023?
В Добруджа дават по 100 лв на декар и повече.
Важното е ако могат да се "изчистят" такива малки имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е платила за 2016, 2023 и 2024.
Коментар
-
Евгич, от 2016 не разбрах плаща ли или не плаща?
Не е платила за 2016, 2023 и 2024.
Коментар
-
Въпросната арендаторка е недобросъвестна и давността е 10 г.
Плаща ми годишно 170 лв за 4 декара лозе. Има Поземлена комисия, от където дават пари за обработване на земите и дори по програми на ЕС дават пари за необработване на лозови масиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Госпожа, за да имате бизнес трябва да имате комуникация и софт скилс. Вие нямате нито едно от двете. Влизате в конфликти всеки ден. Не е нормално. Говорите за сериозни Ваши клиенти в Испания купили имоти в България и преместили се заради данъци , но те имат собствени експерти и ако имат нужда от местни български, биха се свързали с български фирми а не с никому неизвестни агенти в друга държава. Очевидно нямате и контакти в България. Иначе нямаше дори да предположите, че може да изпращате клиенти на непознати във форум. От километър се вижда , че нямате дори базова представа за бизнес.
Хайде сега да преведеш “Софт скилс” на майчин език да те видим ще се оправиш ли?Last edited by Selena2024; 01.07.2024, 17:18.
- 1 like
Коментар
-
Остави го този дизастър. Не си губи времето. Това за пет десет поста да си оплескаш даже шанса за някак читав бизнес контакт си е живо постижение.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Мисля давността за частни вземания е 3 години ама за арендата може да е друго.Бъркаш според мене със придобиване по давност .Там е 10 години. Ама за 170 лв. ли си решил да се занимаваш с жалби.Много на дребно играеш затова и не ти върви с жените.
Не е на дребно, защото като се събере за няколко години и става много.
Отделно лозята вървят по 2 хил.лв на декар и повече при продажба.
Коментар
-
Въпросната арендаторка е недобросъвестна и давността е 10 г.
Плаща ми годишно 170 лв за 4 декара лозе. Има Поземлена комисия, от където дават пари за обработване на земите и дори по програми на ЕС дават пари за необработване на лозови масиви.Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 16:56.
- 1 like
Коментар
-
Гората няма да и вземеш никакви пари .Върви много евтино защото файдата от нея е никаква.Нивата е ликвидна .Ще я лапнат веднага ама е само 2 декара.Колко е тая рента че си тръгнал да се разпаравяш че даже да се съдиш.Пред кой искаш да подаваш жалба.Дължимите суми за 2016 не знам дали не са загубили давност.Питай Селенка .Тя е специалист
Плаща ми годишно 170 лв за 4 декара лозе. Има Поземлена комисия, от където дават пари за обработване на земите и дори по програми на ЕС дават пари за необработване на лозови масиви.
Коментар
-
Земята е следната:
1) 9 декара гора, имало е незаконна сеч преди 8 г.
2) 4 декара лозе, част от масив
Арендаторката е хитра селянка и не ми плати миналата година и през 2016 г.
Възможно е да взема някакви субсидии за него и мога да подам жабла срещу нея без да ходя на съд.
3) 2 декара нива
4) 2 декара старо лозе (запустяло)
- 1 like
Коментар
-
Не се занимавай с частни прекувачи.Виж фондовете.Ако земята става за земеделие ще я лапнат веднага.Колко са големи парцелите?
1) 9 декара гора, имало е незаконна сеч преди 8 г.
2) 4 декара лозе, част от масив
Арендаторката е хитра селянка и не ми плати миналата година и през 2016 г.
Възможно е да взема някакви субсидии за него и мога да подам жабла срещу нея без да ходя на съд.
3) 2 декара нива
4) 2 декара старо лозе (запустяло)
Коментар
-
А не става ли на морето да идеш на хотел.За какво да инвестираш 65К еуро за да ходиш за 10 дни в годината.Ако има и такса подръжка може да се окаже че хотела е по-малък разход.
Коментар
-
Имам наследсвени земи в област Велико Търново, но не мога да ги продам за сега.
Пускал съм обяви да си намеря частен клиент ФЛ и ми звъняха няколко пъти (дори в пандемията), но не стана.
На морето е страхотно да си имаш нещо. Едни комшии също купиха двустаен апарт за 65 000 евро,
Коментар
-
Имам наследсвени земи в област Велико Търново, но не мога да ги продам за сега.
Пускал съм обяви да си намеря частен клиент ФЛ и ми звъняха няколко пъти (дори в пандемията), но не стана.Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 16:08.
Коментар
Коментар