Първоначално изпратено от dva taraleja
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениепазара на НИ е
https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s
няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такава
В уж хубавите квартали цените варират в рамките на 30-50%, обявените квадратури също често се разминават с толкова. Абсолютно невъзможно е да се определят средни цени при такава база.
- 1 like
Коментар
-
пазара на НИ е
https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s
няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такавадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Много типично брокерско изказване - тип лелка от Мирела, Явлена и подобни измамни фирмички.
Ясна си ми като бял ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пазара в София, са моите факти и повярвай той е непобедимАко ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!
Ясна си ми като бял ден.
- 3 Харесвания
Коментар
-
С поговорки не се доказва достъпността на имотите в София, а с факти. Факти, каквито ти нямаш.Ако ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!
- 1 like
Коментар
-
Е, как да не ти се смея ? Наистина ми е забавно защото " Не всичко което хвърчи се яде " - стара българска поговорка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какво да се измъквам ? Твоите "доказателства" са на базата на Нумбеото, отваряш и четеш ,останалото са мечти и илюзии
Ти като гледам и толкова не можеш да сметнеш. А преди малко твърдеше, че си била доказвала многократно със сметки.
На вас перковците силата ви е в лъжите и измишльотините. Когато се стигне до доказателства, аргументи, сметки - почвате да се измъквате и да обиждате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ми се смей, смятай и доказвай.
- 1 like
Коментар
-
В Женева не бих купил, защото не знам френски. Но в немската част бих купил, стига да реша да живея там.
Какво стана със сметките, а?
Къде ти е достъпността в София?
Хайде смятай, не ми се измъквай.
Коментар
-
Мисля, че не знаеш много неща и само един данък за който предполагам ,че дори не си чувал ще те откаже завинаги да купуваш там
ПП : има го и в немската част хахаха
Коментар
-
ПС: В Швейцария съм живял, имам банкови сметки там и поназнайвам доста повече, отколкото си мислиш.
ПП : има го и в немската част хахаха
Коментар
-
Чудесно ! Щом си мислиш ,че всичко ти е ясно купувай смело в Женева, ама после да няма мяу-бау и каке, помагай защото няма да мога да помогна
Какво стана със сметките, а?
Къде ти е достъпността в София?
Хайде смятай, не ми се измъквай.
- 1 like
Коментар
-
Чудесно ! Щом си мислиш ,че всичко ти е ясно купувай смело в Женева, ама после да няма мяу-бау и каке, помагай защото няма да мога да помогнаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Една средна нетна заплата в Женева е 6241 франка (Нумбео). Това по сегашен курс са 11.600 лева.
30 годишен кредит при лихва 0.9% и вноска 6241 франка финансира точно сумата от 1.958.786 франка.
Средната нетна заплата в София е 1630 лева
30 годишен кредит при лихва 2,7% и вноска 1630 лева финансира сумата от 205.476 Евро.
В Женева за 1.650.000 CHF (с 300к под сумата) се купува това:
https://www.immoscout24.ch/en/d/flat-buy-geneve/6740809
110 квадрата светла площ без стени.
В София за 205.000 Евро се купува това:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...fih&f1=1&fe7=1
Не повече от 70 Женевски квадрата, а го пишат 97.
Чакам те да ми сметнеш за Берлин.
Коментар
Коментар