Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Защо смяташ ,че брокерите и банкерите, трябва да изземват функцията на социални работници и психолози ? Всеки има глава на раменете си и е длъжен да я използва по предназначение
Защото брокерите са типични продавачи (sales person), и ги учат да си играят с чувствата на хората. Всички знаем (или поне така си мисля), че когато се намесени емоциите, трезвата преценка се губи. Както го правят банковите служители, персонала на мобилните доставчици и тн.
Лошото е, че брокерите играят партия с банките, а сега и двете страни са в силна позиция, заради безконтролно печатане на пари.
Аз лично бях на косъм от 2-3 много добри сделки, но понеже брокерите защитават основно страната на продавача, по незнайна причина за мен, не се осъществиха. Затова и купих апартамент извън София - а.к.а Провинцията. И се оказа доста успешно - на 3/5 от цените в софия и го давам на 4/5 от средните наеми за столицата
Миналогодишното затваряне не можа да охлади достатъчно пазара, но тази зима дали ще успее?
Въпрос за 1 млн. долара.
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХахаха.
Локация, локация и пак локация !Last edited by Demertsel; 25.08.2021, 17:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
Добре ги казваш тези неща, защото много от съфорумците си мислят, че имот непременно се купува с кредит, ипотека, или някакъв подобен гърч. Не са наясно клетите, че има хора, които просто отиват в банката и превеждат парите за имота, като ги вземат от сметката си, или свой депозит. Не са наясно, че парите за покупка на имот могат да бъдат изкарани за няколко месеца, с една сделка, или в краен случай за година-две. Че това не е някакво изключително събитие, което става един път в живота. И затова вижданията за цени и покупки на имоти са толкова различни за всеки от нас.Last edited by X_Y; 25.08.2021, 17:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
София да не е център на вселената?
След като се махнат ИТ-тата ще се махнат и читавите доктори и учители и ще си правят кампус насред природата. И няма да пускаме простолюдие там. А познай брокерите от кои са?
София е град от античността.Доколкото ми е известно шест хилядолетия преди Христос...Ай тита има от 20 айде 30г да са.Не се безпокой и без айтита София пак ще я има...Някой ден айтитата наистина ще изчезнат щото ще дойд новото още по добро.Така че не се притеснявай за София..А ако си мислиш че сред айтитата няма простолюдие и простаци изпаднал си в голяма заблуда.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Не че нещо ама ти като си толкова кадърен да печелиш изкарваш ли поне 1500 евро в Германия.Питам защото аз след разходите докарвам минимум 24-25 000 в евро ако ги смятам и това е минимума ако схващаш какво ти казвам.Партия была, есть и будет есть!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахаха.
Локация, локация и пак локация ! Това го пиша от години ,ама има хора тук които още се чудят : Ама как така
Коментар
-
София да не е център на вселената?
След като се махнат ИТ-тата ще се махнат и читавите доктори и учители и ще си правят кампус насред природата. И няма да пускаме простолюдие там. А познай брокерите от кои са?
- 1 like
Коментар
-
там е работата че вместо да изгледаш 4 деца за 20 години изглеждаш 4 стениLast edited by X_Y; 25.08.2021, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе мога да ви разбера защо всички се чудите дали трябва да си купувате имоти ? Не, не трябва ! Собственици на имоти са малка част от обществото, останалите са наематели, какво има да се чудите . Не всеки трябва да притежава имот
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ето това е приказка! Да живееш в къща на една туба бензин от София излиза 10 хиляди евро годишно, допълнително още толкоз за коли, гориво, отопление и т.н. Я да видим какво може да си купиш в града за 20 хиляди евро годишна вноска. Палат!
След като се махнат ИТ-тата ще се махнат и читавите доктори и учители и ще си правят кампус насред природата. И няма да пускаме простолюдие там. А познай брокерите от кои са?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Хахаха.
Локация, локация и пак локация ! Това го пиша от години ,ама има хора тук които още се чудят : Ама как такаLast edited by X_Y; 25.08.2021, 16:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
не се поддържа . Стане на 20 години събаряш и вземаш нова за 200€. Кой бунак ще си играе да поддържа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
дай да ги видим тези изследвания
само да не са личните хипотетично -
имагинерни изчисления на Ташунко
това във черно е
най голямата заблуда в тази тема и форум
прадядо ми е купил фамилната си къща
в центъра на хубаво БГ село
заплатил е около 2 кила и половина злато (чисто)
за нея ( с огромен двор)
по днешни пари това са около 250 000 лева
къщата се продава СЕГА за 50 000 лева и няма
желаещи
хихихихиххи
къде изчезнаха 2 кила злато за около 100 години ???
или 200 000 лева
та как имота на дядо ми запази парите
а ?
ама как така
Локация, локация и пак локация ! Това го пиша от години ,ама има хора тук които още се чудят : Ама как така
Коментар
Коментар