Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениегаражчетата ако ги бива, захлюпвай
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеИ аз съм втрещен как се пазаруват на кило зелени имоти. Вчера ходих около парк Гео Милев да гледам два апарта с АКТ 16 разбира се.
На ул. Марко Бочар гледам строи се, груб строеж, няма още и АКТ 14.
Голям трансперант, известен строител. Прибрах се и от любопитство разгледах сайта. Всичко продадено. Останали 2 гаража, 2 едностайни и 2 тристайни. Ама мнооооого куци, забити, кофти гледки и разпределение.
Все пак си викам...ще пиша да видя дали има двустайни. Бързо получих отговор, че няма с прикрепена ценова листа на неразпродаденото. Втреших се от цените на м2 и схемата на плащане.
Плащаш като поп авансово и 10% на АКТ 16
на капиталова ще докарат повече от апартаменти
а като ретърн дават еднаквопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Кой те излъга?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Пробвай, пусни ги на "пазарна" цена че и отгоре и виж има ли реален интерес. После ще го мислиш.
Коментар
-
И аз съм втрещен как се пазаруват на кило зелени имоти. Вчера ходих около парк Гео Милев да гледам два апарта с АКТ 16 разбира се.
На ул. Марко Бочар гледам строи се, груб строеж, няма още и АКТ 14.
Голям трансперант, известен строител. Прибрах се и от любопитство разгледах сайта. Всичко продадено. Останали 2 гаража, 2 едностайни и 2 тристайни. Ама мнооооого куци, забити, кофти гледки и разпределение.
Все пак си викам...ще пиша да видя дали има двустайни. Бързо получих отговор, че няма с прикрепена ценова листа на неразпродаденото. Втреших се от цените на м2 и схемата на плащане.
Плащаш като поп авансово и 10% на АКТ 16
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И днес една колежка ми сподели, че са капарирали апарт на тъммо зелено. Още няма първа копка...ще следя как се развиват нещата от първи очи и ще ви информирам, щото ми е твърде интересно.
И на мен да ми паднат 300к отгоре, и аз мога да купя на тъмнозелено, на Харизан кон зъбите не се гледат..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ София цените на НИ се очаква да растат, особено в хубавите квартали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Абе, нямам съмнение, че апартаментите ще поевтиняват, а с гаражите какво ще правим? Съвсем сериозно питам. Имам един два на цена като за двустаен от преди ръста и за това се чудя.
С туй нещо не можеш да стигнеш до Солун, ако вдигнеш над 130км да знаеш. Реален пробег от 35-36киловата при маигстрално 130-140км без резки изпреварвания. Та тия пробези от 600км нямат нищо общо в действителноста.
Тухлите надолу))
Писах ти на лично,
В София цените на НИ се очаква да растат, особено в хубавите квартали.
Last edited by Evgo; 11.04.2024, 18:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Абе, нямам съмнение, че апартаментите ще поевтиняват, а с гаражите какво ще правим? Съвсем сериозно питам. Имам един два на цена като за двустаен от преди ръста и за това се чудя.
С туй нещо не можеш да стигнеш до Солун, ако вдигнеш над 130км да знаеш. Реален пробег от 35-36киловата при маигстрално 130-140км без резки изпреварвания. Та тия пробези от 600км нямат нищо общо в действителноста.
Тухлите надолу))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОще не съм го обявил, но около мен тръгнаха да продават, не че са на зор, просто се нанесоха в новите си жилища. А иначе с колите е голяма сеч, оня ден гледах един EQS при дилърите - на 1 год и 10 000 км за 190 к, като нов същия с тия екстри е 280к. Звънят ми, че може да паднат още. Ако не са ги продали (съмнявам се) ще им предложа 140, не че ми хареса де, аз си падам по суфовете. Казах им ако изпадне EQE SUV на 1 год на 40% ще го лапна.
Тухлите надолу))
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
От тази година в декларацията има обновено и болднато: включително криптовалути
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Няма вратичка, включени са криптовалутите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОще не съм го обявил, но около мен тръгнаха да продават, не че са на зор, просто се нанесоха в новите си жилища. А иначе с колите е голяма сеч, оня ден гледах един EQS при дилърите - на 1 год и 10 000 км за 190 к, като нов същия с тия екстри е 280к. Звънят ми, че може да паднат още. Ако не са ги продали (съмнявам се) ще им предложа 140, не че ми хареса де, аз си падам по суфовете. Казах им ако изпадне EQE SUV на 1 год на 40% ще го лапна.
А за тухлата, ако ще продаваш, побързай, щото сме около върха на връО. Още миналата година писах тука, че първите симптоми за обръщане на пазара са когато започнат да се разпродават по-дребните придобивки, включително коли и после иде ред на имотите. Засега всичко се нарежда като пъзел, без никакви изненадващи събития.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде това
защо не чете форума
Коментар
Коментар