Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Предполагам, че иска да ни информира, че с премахването на ТЕЛК и преквалификацията на хората на пазара на труда ще излязат много нови, по-високоплатени специалисти, които ще искат да си сменят жилището и това ще подкрепи повишението на цените на имотите, аз така го разбирам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
бъзикам се с колегите. ако не знаеш аз съм фен на земята и първичните неща (колкото и да се оказа трудно), но да не подценяваме поколенията след нас. виж каква лудница стана с криптото.. защо да не стане така, че актуално място в мета-вселената, където се срещат потъналите в нея хора да се окаже по-скъпо от магазин на витошка... ще кажеш лудория да... но ако в тази мета вселена някой ходи някъде и харчи пари (ако че за глупости, но харчи) това виртуално място започва да струва пари.
ПП телефоните на децата са много често прибрани, че се побъркаха с този роблокс.
загнездени сме на земята, опитваме се да изучаваме написаните от тях физични закони (предефинирани правила при създаването на ИГРАТА) ....
Като им писне да я играят - бум едно метеоритче, виросче, магнитна буря и всичко с началеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Не разбрахме това каква връзка има с темата за жилищните имоти?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Когато разполагаш с крупна четирицифрена сума светът е пред теб
Ако реши на всеки две години може да си купува по един гараж в Инстабул, така ще може да си ходи и на море с гръцката каравана и да я паркира в гаража за зимата.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
И аз много харесвам Турция, но и през акъла не ми минава да прекупя нещо там
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е точно така, както го описваш.
В момента при ЧСИ няма много имоти, заради голямото търсене.
Преди време имаше много оферти, а скъпите имоти не се продаваха при първа публична продан.
При ЧСИ оценките на имотите не са много реалистични, понякога са надпазари, дори за стари и неремонтирани имоти.
освен всичко друго нямам претенции за изчерпателност .
варианти има доста, включително такива, каквито не са общодостъпни за разбиране и за реализиранедействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Вече се говори не за услуги с висока добавена стойност, а за услуги с висока добавена реалност. Това е вселенска идиотщина, защото всичко това ще бъде в подчинение на ИИ. Има една хватка, че мозъкът не различава реално от виртуално и това е известно още от времето на египетските жреци и много преди тях. Има хора, които са светнати какво точно целят. И не е за наше добро. Ще дойде време, когато "Я надуй, дядо, кавала" ще стане химн на свободата.
ПП телефоните на децата са много често прибрани, че се побъркаха с този роблокс.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/bulgaria/637082-nov...-premahva-telk
Новите социалисти премахват ТЕЛК системата.
Предвидено е да има система за преквалификация и връщане на хората с увреждания към пазара на труда; насърчаване на работодателите за наемане на хора с увреждания, чрез покриване на част от осигуровките; въвеждане на система за стимулиране на работодателите да извършват
преквалификацията на хора с увреждания.
- 1 like
Коментар
� -
https://fakti.bg/bulgaria/637082-nov...-premahva-telk
Новите социалисти премахват ТЕЛК системата.
Предвидено е да има система за преквалификация и връщане на хората с увреждания към пазара на труда; насърчаване на работодателите за наемане на хора с увреждания, чрез покриване на част от осигуровките; въвеждане на система за стимулиране на работодателите да извършват
преквалификацията на хора с увреждания.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Че закво да ме е яд, колкото по-евтино преди плащането, толкова по-добреТоку-що направих 10% за един ден само от курсова разлика.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
странно е, че ми задаваш такъв въпрос. трябва доста да пояснявам всички взаимовръзки за да разбереш какво и защо .
просто ти казвам така, не е случаино това, че си подаваш офертата в запечатан плик и се предполага, че никой друг освен теб не знае какво пише в този запечатан плик.
най просто казано ... приеми хипотеза, че аз и ти сме на търг за имот с пазарна цена 1 000 000 и с обявена начална на търга 900 000 ..
и ти имаш интерес и аз имам интерес, ти даваш 901 000 пък аз може да дам и 980 000 примерно, за да имам поне 20 000 печалба, но в офертата си посочвам 910 001 ако ти искаш да го вземеш предвид че знаеш, че пазарната му цена е 1 000 000 ще трябва да предложиш именно 1 000 000 и ако си умен няма да го направиш просто защото няма икономическа логика в действието . и така вместо ти за 901 000 да ги взенеш , ще го взема аз за 910 000 а ти ще пиеш една студена вода . аз само защото съм знаел за твоята офертна цена следващия месец прибирам едни 100 к .. грубо казано
В момента при ЧСИ няма много имоти, заради голямото търсене.
Преди време имаше много оферти, а скъпите имоти не се продаваха при първа публична продан.
При ЧСИ оценките на имотите не са много реалистични, понякога са надпазари, дори за стари и неремонтирани имоти.
Last edited by Evgo; 13.12.2021, 16:29.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Че закво да ме е яд, колкото по-евтино преди плащането, толкова по-добреТоку-що направих 10% за един ден само от курсова разлика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Малии колко ли го е яд Крети, че не е изчакал 1-2 седмици....:-)
Давай Ботич - сега е момента на хапартамента в Стамбуля :-)Току-що направих 10% за един ден само от курсова разлика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекупувайте имоти в мета-вселената
ако не от наеми може да печелите от реклама.
Коментар
�
Коментар