Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by power grid; 22.11.2021, 13:33.
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение7, и в момента купувам, като вече има Акт14. Не е с инвестиционна цел, поне не на този етап.
Строителя почва друг обект в центъра, но определено не е щастлив от покачването на материалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Адмирации за участието в анкетата. Дано само написаното да е вярно, иначе се изкривяват резултатите от анкетата. Признавам си, че ми звучи доста странно "имам имоти в които не ми се живее". Доста странно е човек да си купи имот и после да не му се живее в него. Не мислиш ли?
Просто диверсификация - да не е всичко на борсата. Съчетано с изгодна цена. Това беше поне идеята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Когат те хванат. С глобите. А може и конфискацийка
Само конфискации и кражби са ви в главите на някой хора в този форум ! Ужас !!!
- 1 like
Коментар
-
Ще го четем скоро и него в новините значи... ти щастлив ли си, че почва друг обект и ясно си казва че не го уреждат новите цени на материали - а "твоя" виси недовършен?
Под "почва" имам предвид, разрешителни, документи, и.т.н.
Коментар
-
Е няма как всички да въртим ханчета из швабско в които хем живеем, хем да приемаме странници от анадола. То иначе кой ще остане в БГ.
никога не съм имал собствен. в момента обитавам имот на банката и не се знае, дали някога ще го изплатя. но поне наем не плащам. само тънка лихва.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение7, и в момента купувам, като вече има Акт14. Не е с инвестиционна цел, поне не на този етап.
Строителя почва друг обект в центъра, но определено не е щастлив от покачването на материалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Може, ама когато е необходимо
Коментар
-
Щото в анкетата ти липсва
имам имоти дето са тъмни прозорци
имам имоти дето не стават за живеене и трябва да ги гътна
Споко, повечето "имотни" сте в тая графа хахахаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Може да си платиш данъците да речем
- 1 like
Коментар
-
Адмирации за участието в анкетата. Дано само написаното да е вярно, иначе се изкривяват резултатите от анкетата. Признавам си, че ми звучи доста странно "имам имоти в които не ми се живее".
имам имоти дето са тъмни прозорци
имам имоти дето не стават за живеене и трябва да ги гътна
Споко, повечето "имотни" сте в тая графа хахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, имам следния проблем, нали преди две години купих един двустаен, тухлен в Г.Милев и го дадох на едни сладури под наем. Днес, сладурката е забременяла и искат да си купуват апартамент ,та ми се обадиха дали ще им го продам. Въпроса ми е три години ли трябваше да чакам от покупката до продажбата за да не плащам данък ? Този апартамент така или иначе не ми трябва и не ми се занимава с такъв тип наематели да си призная ама и не знам какво смислено да направя с парите, та съм в голямо недоумение. Помагайте
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
2
Но имам наследствен, имам и купен. Просто не ми се живее в тях по ред причини.Last edited by bulgarian lev; 22.11.2021, 12:42.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениепо темата:
Имам идея да направим една анкета резултатите от която ще ни покажат има ли потенциални купувачи на имоти за в бъдеще и оттам да си направим заключение за повишението на цените. Не знам само каква да бъде анкетата, явна или анонимна.
Въпроса в анкетата е: В какво жилище живеете в момента?
Възможните отговори са:
1. Живея под наем и нямам намерение да купувам.
2. Живея под наем, но ще закупя при възможност.
3. Живея при родител и нямам намерение да купувам.
4. Живея при родител, но имам желание да купувам.
5. Живея в наследствен имот.
6. Живея в собственозакупен имот, нямам други и не желая да купувам още.
7. Живея в собствен имот, но бих закупил и още (ваканционни или инвестиционни)
8. Строя собствен имот.
Добре ще бъде да има и уточнения дали за къща става въпрос или за апартамент.
Какво мислите? Добра ли е идеята за подобна анкета? Резултатите от нея ще покажат нагласите към закупуването на имоти.
Но имам наследствен, имам и купен. Просто не ми се живее в тях по ред причини.
Коментар
Коментар