Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Че аз целогодишно нищо не наемам. 6 месеца ми е рекорда. Ще си паснем идеално! Аз ти докладвах мнението сега понеже ползваш конкурентна медия да видим дали има равенство по триене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
И аз така мисля. Това, което съм харесал, ако е на целогодишен наем- 19 години. Но, аз няма да го пускам на целогодишни наеми, заради такива като Заплатката
Не е в София.
Иначе от къде идват тия проценти като преди един месец бяха наполовина за същия период. Статистиката съвсем през просото е поела. Нямам против, щом толкова добре вървят нещата сега падат мораториуми, да падат помощите и всичко ще е наред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bdk Разгледай мнение
София последна ще падне колкото и да я наричат кочина някои другари тук.
Това, което си харесал смятал ли си цената на колко годишни наема е равна . горе долу.
Не е в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bdk Разгледай мнение
София последна ще падне колкото и да я наричат кочина някои другари тук.
Това, което си харесал смятал ли си цената на колко годишни наема е равна . горе долу.
Лорде днес си говорих с едно приятелче, който има апартамент на юг и ходи често. Каза, че есента е имало сериозно пазаране от българи на студия, двустайни и тн. Говорим за под Бургас (приморско,черноморец,китен,созопол). Явно доста хора са се възползвали от добрите цени (по-добри от предходните години). Каза, че негови познати, които имали за продаване успяли да си пласират. Кешови купувачи, които си влагат парите при изгодни цени - така ги описа.
там имаше застой с продажбите повече от година и затова имаше и добри цени. според моя човек бугас и на юг са се стабилизирали цените, че има и леко повишение.Last edited by bertram; 02.04.2021, 20:30.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/obshtestvo/stolitsa...ews809229.html
8,6 % РЪССССТ
СОФЕТТОООООООО ХЯХЯХЯХЯ, перонци в несвяст
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/obshtestvo/stolitsa...ews809229.html
8,6 % РЪССССТ
- 1 like
Коментар
-
https://blitz.bg/obshtestvo/stolitsa...ews809229.html
8,6 % РЪССССТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Левчо синко, току що прочетох в темата за ковида, че спасител156 е лежал 10 дни в реанимация, но е прескочил трапа. Това е добре, ще има кой да спасява братовчедите от банките и ЧСИ, а и ние ще има с кой да се шегуваме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
По принцип хората грешат. В 50-80% от случаите. Хора като него повечко. Но нищо, важно е да се учим от грешките си.
Ако това е вярно, Каврък, моите съболезнования! Нещата в този свят са по-сложни отколкото изглеждат.
Коментар
-
чадо, не вярвам Доматокрад да е споделял такова нещо. Това ще е супер дебелоочие от негова страна. Та той първи и единствен се изцепи: Welcome Covid-19, трий наред! Мдааа, май пак не е внимавал какво си пожелава. Съболезнования и дано занапред да внимава какво си пожелава.
Ако това е вярно, Каврък, моите съболезнования! Нещата в този свят са по-сложни отколкото изглеждат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Амааа... той не ти ли го уреди вече? Нали уж думата на еЖони на 2 не се цепи. Аз мислех, че вече сте изповядали сделката пред нотариус.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Явно математиката ти е била доооста трудна в училище. Ако средният наем в Медицинска Академия сега е 10 евро на квадрат и цената се равнява на 30-35 годишни наема, то средната цена в Медицинска Академия сега би трябвало да е 3600 - 4200 евро на квадрат. Слаб 2.
Впрочем това доста се доближава до истината - свествен имот под 4000 Евро на истински квадрат няма в момента. При 2500 средна цена на Артекс (ако това е мерилото за прилично качество) за имот с общи части и стени, колко излиза светлият квадрат? Ами като включиш таксите и комисионните за покупката и обзавеждането? Не 30 ами 40 и повече наема ще излезе. Защото имоти много, хора малко. Наеми ниски, цени надценени двойно.
Last edited by ejonny2376; 02.04.2021, 18:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тоест очакваш наемите да скочат поне двойно за 3 години, така ли? В момента цените са 30-35 годишни наема.
Че то средният наем в Медицинска Академия ако сега е 10 Евро на квадрат, значи 2024 ще удари 20 Евро, демек ще стигнем Мюнхенските наеми.
Викаш при този рекорден прираст на населението, при тази свръх-икономика и растеж, 2024 да чакаме 6000 лева средна нетна заплата - де що има кадърен германец ще се нареди на опашката за да наеме имот във Вадите тогава, а Мюнхен ще опустее.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
15 годишни наема през 2024 ще са равни на цените сега.
Че то средният наем в Медицинска Академия ако сега е 10 Евро на квадрат, значи 2024 ще удари 20 Евро, демек ще стигнем Мюнхенските наеми.
Викаш при този рекорден прираст на населението, при тази свръх-икономика и растеж, 2024 да чакаме 6000 лева средна нетна заплата - де що има кадърен германец ще се нареди на опашката за да наеме имот във Вадите тогава, а Мюнхен ще опустее.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар