Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 05.12.2021, 20:18.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Абе гледам те как агонизираш заради един китайски шлеп - вече с месециСигурно в дюкяна вече нямаш кьорава ламба останала.
А сега за събужданията - точно това ви чака пишман-тарикатите в Б-стан, като не можете да проумеете значението на демографията и принципа на пазаруване на мангалорите. Да са ви честити!
Ни Гърция, ни Германия са Б-стан, затова и ще гледаш през крив макарон самоЕдинственото общо с пенсия са "доходите" ти.
Last edited by nradev; 05.12.2021, 19:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Крети моля ти се разкажи ни пак за 4 цифреният ти годишен доход от наеми. Много ми хареса тая историяя тая година, я някоя друга.
Last edited by X_Y; 05.12.2021, 19:03.
Коментар
-
Кои бре, тук питаха за ЕърБНБто в немскоМай ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениекрушков дай едни ксенони на колата че единия изгоре, стига си плямпал глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нали пишехме за наемите в България ? Или като не знаеш какво да напишеш и започваш да се чудиш как да обидиш опонента си ? Е, аз на глупости не се обиждамМай ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
Коментар
-
Фантазия нямам, тя е при вас най-вече. Идея си имам и ви се смея ама смеяШвейцарците у френските села - по благоволение на някой друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Хахаха, сериозно ли го мислиш това ? Бедна ти е фантазията колко много хора имаме такива доходи от наеми в БГ
Фантазия нямам, тя е при вас най-вече. Идея си имам и ви се смея ама смеяШвейцарците у френските села - по благоволение на някой друг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
тук няма ни един с 5-цифрени доходи от наем - в евра годишно. бачкай, пари ще ти трябват - нали трябва по $15000 на контейнер да платиш сега хахахаха!
Коментар
-
тук няма ни един с 5-цифрени доходи от наем - в евра годишно. бачкай, пари ще ти трябват - нали трябва по $15000 на контейнер да платиш сега хахахаха!
и то пасивен доход, без пране и тоалетно пате.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
10 000е са нема 20 000лв на година като го разделиш на 12 месеца са по малко от 1700лв на месец
Сега как да ти кажа че на мене наемите ако ми бяха 1700 на месец щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема
Коментар
-
На теб вноската по кредита ти е в пъти по малка от месечните ти разходи за ток вода храна гориво и тн
Та сега сметни колко си на далавера при вноска от да кажем 500евро при лихва 1.49% срещу 2000 евро похарчени на месец за текущи разходи при инфлация от 6%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
На теб няма кой да ти даде кредит, гольоВиж пак за лихвите 1.49% при инфлация 6% и се сещай кой плаща масрафа хахахаха! По цял свят бизнеса работи с кредити понеже са евтини, Ганьо не може обаче - и все му излиза скъпо.
Та сега сметни колко си на далавера при вноска от да кажем 500евро при лихва 1.49% срещу 2000 евро похарчени на месец за текущи разходи при инфлация от 6%
- 1 like
Коментар
-
Един път и аз да ти повярвам - никога и през ум не ми е минавало че годишните ти приходи могат да са 5 цифрени от наеми при 13 евро нощувката
И моите са четирицифрени ама за разлика от твоите са на месечна база и първата цифра е далеч от 1-ца
- 1 like
Коментар
Коментар