Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Стратегията с периодични покупки е трябвала да започне в момента на пророчествата - около 2016-7г. Досега щеше да е милионер и нямаше изобщо да се интересува от цената на двустайните ЕПК-та.
ПП аз ако бях започнал да си купувам земя преди 15г щях да пазаря на 100-200-300 кинта декара ... ама тогава си мислих за други неща.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има различни стратегии
при положение, че в момента пазарът е доста високо - стратегията с периодични покупки не е за изхвърляне
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Факт, добра е посоката.Но печели стотинки докато събрания кеш се изпарява. В общ план е неудачно решението , поне според мен.
нещата със кредитирането и строителството почват да натежават на клона
почва да се говори за инфлация, лихви и тн ... даже и в България.
облигация със кратък падеж и 4% лихва - ти е кеш
ако имотите не качат 4% си ок - верно сиренето може да качи 20, но си отделил този кеш за имот.
- 1 like
Коментар
� -
Факт, добра е посоката.Но печели стотинки докато събрания кеш се изпарява. В общ план е неудачно решението , поне според мен.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Съгласен съм с теб.Не мога да разбера каква е тая стратегия да се инвестира на порции.10% в акции 90% кеш.
при положение, че в момента пазарът е доста високо - стратегията с периодични покупки не е за изхвърляне
Коментар
� -
- 2 Харесвания
Коментар
� -
ще се изненадаш кавръчето си чете и си взима инвестиционните решения сам
всъщност аз правя други неща, но не означава, че не одобрявам желанието му да се развива и да си управлява парите.
важното е да върви в правилна посока, а относно покупката на високи цени (при акциите) - да високи са и само сляп човек може да спори, но разликата е в подхода. Той започна да изгражда портфейл като акумулира периодично акции и реинвестира дивидентие. Писал съм ви го 100 пъти - за да извървиш пътя от 10 000 крачки е нужно да направиш първата. Той е направил 2. Кеш има, чете, плавно и много спокойно си купува и по-важно има нещо да се развива.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Е туй се вика истински "приятел":
Първо да те посъветва да НЕ купиш жилище, а като се вдигнат цените да ти обясни как така е по-добре.
Второ да те посъветва да купиш акции, а после да ти каже как спадът на пазарите те устройва идеално.
всъщност аз правя други неща, но не означава, че не одобрявам желанието му да се развива и да си управлява парите.
важното е да върви в правилна посока, а относно покупката на високи цени (при акциите) - да високи са и само сляп човек може да спори, но разликата е в подхода. Той започна да изгражда портфейл като акумулира периодично акции и реинвестира дивидентие. Писал съм ви го 100 пъти - за да извървиш пътя от 10 000 крачки е нужно да направиш първата. Той е направил 2. Кеш има, чете, плавно и много спокойно си купува и по-важно има нещо да се развива.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Оксито е с приемливо ниво на дълг не е високо ,цената на петрола зависи от запасите ,а те следващите години ще са ниски спрямо потреблението ,можем да се обзаложим,след двете придобивания на компанията и останалите в сектора за САЩ следващите 10 години очаквай само възход за тези компании ,печалбите няма да само от петрол ,а от квоти ,схемата с квотите е диамантена мина
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Този е пуберче-брокеразин. За акции не е и чувАл. На него му дай да лъже по най-нагъл клиенти и собственици, за друго не го бива. Сега седи и си чопли носа, понеже клиентите се изпариха.
Здравия ми разум не позволява да влизам в спор с душевно болни, така че спирам до тук.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Е туй се вика истински "приятел":
Първо да те посъветва да НЕ купиш жилище, а като се вдигнат цените да ти обясни как така е по-добре.
Второ да те посъветва да купиш акции, а после да ти каже как спадът на пазарите те устройва идеално.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
много се изместваме от темата
портфейла му е 10-15 позиции и акумулира плавно и спокойно
спад на пазарите го устройва идеално предвид на фактът, че е започнал скоро, а ефектът ще дойде с натрупване
за хоризонт 10г и редовни покупки разпределени през няколко месеца нещата ще се изгладят
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Ники браво за начинанието , но тая работа принципно не е като оная работа , нали знаеш?!
- 1 like
Коментар
�
Коментар