Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
ПРОФ. КР. ПЕТРОВ: ПРЕДСТОИ ЖЕСТОКА КРИЗА. ЖИЛИЩНИЯТ БАЛОН ЩЕ СЕ СПУКА, ЕВРОТО ЩЕ НИ ЗАГРОБИ
https://www.youtube.com/watch?v=DNCsVFyEsz8
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Тоест продължава да няма нищо
Все още не е изплатил хана защото там ипотеката му беше за 15г а и вече не получава приходи от него щом го е дал на децата
На испанският остров няма как да е купил нещо смислено без кредит
А от караваната в Солун няма как да си покрива разходите
Да е жив и здрав да добута до пенсия че на стари години ядове ще бере
нали уж сме колеги инвеститори в НИ , че и в чужбина някои...
тук се почва малко като Нане и Вуте .. кой добре кой злетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чакай чакай
лев-а няколко пъти се чудеше какво е станало с хана и затова му написах
отделно е по НИ - човекът купува на остров в европейска държава(южна)
и цените са много прилични, а РОИ е добро + локацията е световно туристическа.
ПП ханът е делим и ще го остави на децата му (мисля,че следват там), а за него Солун + туристически инв. в НИ. - всеки си преценява.
Все още не е изплатил хана защото там ипотеката му беше за 15г а и вече не получава приходи от него щом го е дал на децата
На испанският остров няма как да е купил нещо смислено без кредит
А от караваната в Солун няма как да си покрива разходите
Да е жив и здрав да добута до пенсия че на стари години ядове ще бере
Коментар
-
чакай чакай
лев-а няколко пъти се чудеше какво е станало с хана и затова му написах
отделно е по НИ - човекът купува на остров в европейска държава(южна)
и цените са много прилични, а РОИ е добро + локацията е световно туристическа.
ПП ханът е делим и ще го остави на децата му (мисля,че следват там), а за него Солун + туристически инв. в НИ. - всеки си преценява.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Най-голямата цака е да ипотекираш имот купен 2021/2022, той да качи за две години 20-30% и да прибираш наем, а с капитала от ипотеката да набиеш всичко в биткойн на 17-22К долара, като през цялото време плащаш 2,5% ГПР за привлечения капитал.
Не знам дали осъзнаваш как загубата на 50% от портфейла би се отразила на психическото състояние на повечето от направилите тази врътка ако са купили на 22 по пътя надолу
Другото което съм забелязал при желаещите да инвестират в биткойни е че това са хора които осъзнават че не са си насмогнали на масрафа и се чудят как за една нощ да станат милионери и да се пенсионират
Противно на горното са хора които с бизнес са успели да спечелят достатъчно за да не им се налага да търсят чудеса и просто искат на спокойствие да си харчат парите
Не мога да си спомня някой мой познат успял финансово да ходи да пуска тото или да търка картончета - Тото и картончета играят бедните
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеВ Пловдив общински съветник ми каза, че строители им се молят да спрат да дават разрешителни за да могат да си продадат започнатото. Градът е невероятно затлачен от нови строежи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеВ Пловдив общински съветник ми каза, че строители им се молят да спрат да дават разрешителни за да могат да си продадат започнатото. Градът е невероятно затлачен от нови строежи.
1-2 години 'инвеститорите' купили за да жънат наеми ще се ослушват, но после пазарът ще се намести.
търсене и предлаганетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ма да, къде ше се набутва с излишни разходи за управление.
сега купува къще на остров, но не ми се влиза в подробности
ще го отдава за сезон (дълъг сезон... 6м+)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми за по големо роиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Радев си представя нещата като Кретенчо в хана, меси мекици, вари кафе и мие кенефа на плажуващите за по 13€ на нощ.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Ще ипотекирате реален актив (недвижим имот), за да инвестирате средствата във финансова пирамида? Явно уроците от 90-те години не са научени. Тогава хората продаваха наследени или реституирани земеделски земи или жилища и със средствата участваха в различни схеми с "гарантирано висока доходност". Наистина, какво ли може да се обърка..., а може той да е бил точно такъв инвеститор, та затова сега се блъскат с лакти в детските стаи. На които са им останали де...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Най-голямата цака е да ипотекираш имот купен 2021/2022, той да качи за две години 20-30% и да прибираш наем, а с капитала от ипотеката да набиеш всичко в биткойн на 17-22К долара, като през цялото време плащаш 2,5% ГПР за привлечения капитал.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар