Първоначално изпратено от manyyy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това чисто и просто не е вярно, не е вярно с много, и ме кара да се замисля доколко има смисъл да ти чета постовете. Щото очевидно няма да търся цената на боровинките в Wallmart през 2019-та.Last edited by antani; 14.07.2022, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
Ше гонят 40$....миналата война 2014 така го удариха путин....от 100 $ го рухнаха на 40$.....и войната свърши.......
Проблема е,че путин си е взел поука от тогава и е направил сделка с арабите....преди да нападне украйна.....и са арабите са проблема,не путин.те скриват капасити,за да вдигат цената.....
2014 обАма с едно телефонно обаждане до саудитска арабия рухна петрола......сега саудитците дори не искат да вдигнат телефона на байдън.....
Коментар
-
Ми то не само ,че ще се получи...то ВЕЧЕ СЕ ПОЛУЧИ.....
телешкото е не само паднало,ами е с рекордно ниски цени за всички времена....от как съм в сащ..
. В строителен магазин скоро не съм влизал....ама само като гледам кво се случва с дървения материял на чикагската борса...и на него му идва време да е на рекордно ниски цени....
Преди 5 месеца в една от къщите,който рентвам се строши хладилника.....пратих 1400 $ за хладилник....сега същия е 800$....жената вика....що не изчака тоя хладилник да се строши няколко месеца по късно...
Никога не съм купувал ягоди под 2.50 на паунд и боровинки под 6 на паунд....
В момента през ден има "разпродажби" .....по 1.5 долара на паунд ягоди.....и по 5 долара боровинки......
Да продължавам ли защо смятам,че в в сащ има дефлация,или тва ти е достатъчно?
- 1 like
Коментар
-
Ми то не само ,че ще се получи...то ВЕЧЕ СЕ ПОЛУЧИ.....
телешкото е не само паднало,ами е с рекордно ниски цени за всички времена....от как съм в сащ..
. В строителен магазин скоро не съм влизал....ама само като гледам кво се случва с дървения материял на чикагската борса...и на него му идва време да е на рекордно ниски цени....
Преди 5 месеца в една от къщите,който рентвам се строши хладилника.....пратих 1400 $ за хладилник....сега същия е 800$....жената вика....що не изчака тоя хладилник да се строши няколко месеца по късно...
В момента през ден има "разпродажби" .....по 1.5 долара на паунд ягоди.....и по 5 долара боровинки......
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Инфлацията е на годишна база. Асен е прав. Вдигат лихвите, за да не можеш да си позволиш да пазаруваш на кредит. А всичко, с което купуваш е кредит... за разлика от Асен обаче, аз смятам, че няма да им се получи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Само имай предвид, че е гей от кибуца. А това доста уврежда мисленето, типично за популацията в оная държавица
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеДжулиъс....в този форум има много интелигентни хора....има и малко интелигентни хора.....има и изключително интелигентни хора.....
Всички тук са интелигентни......но ти си единствения,който е МЪДЪР.....други няма...те са интелигентни.....
Та няма смисъл да ми казваш.,че не си стъпвал по черноморието...аз го знам....
Тва,което НЕ ЗНАМ Е,КВО ПРАВИШ В СОФИЯ???
Ти си енигма за мен.....не познавам мъдри българи,които да живеят в софия...София....
Забележи:
Познавам мъдри българи и мъдри софиянци.....НО НЕ ПОЗНАВАМ ТАКИВА,КОИТО ОЩЕ ЖИВЕЯТ В СОФИЯ!!!!!!!!!!
та искам да ми обясниш тоя парадокс:
София е място за интелигентни хора,НИКОГА ЗА МЪДРИ ХОРА.....ти кво още правиш там?
Все още не сме достатъчно възрастни, има още накъде да трупаме житейски опит.
Надявам се, че прочете - така че трия! ...
п.п.
Мненията на адрола спокойно можеш да ги скипваш, 'ич не си губи времето.
Last edited by Julius_BG; 13.07.2022, 23:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОхо, да бе да......Нещо много ги надценяваш ... и него, че и останалите като цяло.
Апропо, на нашето черноморие не съм стъпвал от ... така като се замисля май 2007 последно??
(не броя няколкото транзита чат-пат ако по работа ми се е наложило нещо да отскоча)
. Всички тук са интелигентни......но ти си единствения,който е МЪДЪР.....други няма...те са интелигентни.....
Та няма смисъл да ми казваш.
,че не си стъпвал по черноморието...аз го знам....
Тва,което НЕ ЗНАМ Е,КВО ПРАВИШ В СОФИЯ???
Ти си енигма за мен.....не познавам мъдри българи,които да живеят в софия...София....
Забележи:
Познавам мъдри българи и мъдри софиянци.....НО НЕ ПОЗНАВАМ ТАКИВА,КОИТО ОЩЕ ЖИВЕЯТ В СОФИЯ!!!!!!!!!!
та искам да ми обясниш тоя парадокс:
София е място за интелигентни хора,НИКОГА ЗА МЪДРИ ХОРА.....ти кво още правиш там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеПутин в най големия играч в последното десетилетие....американците ряпа да ядат...повярвай ми...не го подценявай....подценяват..... А тва,че се взе прекалено насериозно и надцени себе си.....няма да е първия политически гений,попаднал в този капан,няма и да е последния..Нещо много ги надценяваш ... и него, че и останалите като цяло.
Апропо, на нашето черноморие не съм стъпвал от ... така като се замисля май 2007 последно??
(не броя няколкото транзита чат-пат ако по работа ми се е наложило нещо да отскоча)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, ебати кухия ферман..що не каза колко са се покатерили преди това в Торонто веселушко-30%.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-kanada-242001
. Та вас в бгетовицата ви знам,че всички се много умни и интелигентни,с по няколко висши образУвания..образувания...
Ама да сега да преподаване математика в асеномиката,вместо в унсс счетовосчетоводителите със самочувствие на джордж соровци:
25 ПРОЦЕНТА ПАДАНЕ СЕ РАВНЯВАТ НА 33 ПРОЦЕНТА КАЧВАНЕ.......В МОЯ СВЯТ....ВЪВ ВАШИЯ СЪЩО,САМО ЧЕ НЕ ГО ЗНАЕТЕ......
айде,ако не ми вярваш и тва звучи абсурдно за теб......вземи посмятай малко ......че да знаеш,че кво те очаква и теб......забрави с кви бръмбари са ти пълнили главата в училище и повярвай на асен1975,че ако имаш 50% падане (а аз ти го обещавам) .....то се равнява на 100% качване.....
АРЕ БЕГАЙ ДА СМЕТАШ.....
.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Ама моля Ви се, обявиха рекордна инфлация 9,1, най-висока от 1981. Как така дефлация?
Коментар
-
[QUOTE=pinoccio;n3946224]
Хубаво, ама ние не можем да излезем с "Братя Карамазови" срещу това. Той е пропит от духа на Просвещението, това е евроатлантизмът - либералните ценности, които ще пребъдат в неолиберални. А неолиберализмът не е нищо повече от експроприация на либерализма - троцкизъм отвсякъде. Предстои сериозна работа. Разбираш ли какъв е контекстът на днешната драма в Украйна, който е част от цялата тази игра?[/QUOTE]
Отчасти обаче. Отчасти. Не можем всички да живеем и като крепостни селяни и някаква простачка да дава ултиматуми на премиера в качеството му на такъв. Има много нюанси в тази партия бридж.
Това, че дадена клика ще си счупи китките от напъване да наложи дадена идеология, не означава, че ще успее. Неведоми са пътищата …
Коментар
-
Браточка,руснаците са една от на интелигентните нации...те са уникални хора,повярвай ми.нямат нищо общо със руските просяци,които ти виждаш на бг черномороето.....
. Да си вадиш заключение за руснак по някой сибирски алкохолик,дошъл в слънчев бряг да се къпе в лайната и токсичните отпадъци на нефтохима,......е се едно да си руснак,отишъл в някое северозападно село и вадещ познание за българина от там....
..
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар