Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Определено не съм си го измислил, а източникът за тази информация е надежден.
Здраво се спекулира с имоти купени на тъмно зелено и не толкова тъмно зелено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеТова къде го видя? КОГА? Или са си просто фантазии, една жена казала, че друга чула как трета видяла нещо.
Здраво се спекулира с имоти купени на тъмно зелено и не толкова тъмно зелено.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а тая разлика, че сега имат готова пара хората, за какво са им кредити.
аз започвам да си мизла за 2049-та
Коментар
-
Наясно съм. Правил съм го. Добре е да се консултираш с добър професионалист преди да си цакал кинтите, защото в момента и земеделската в търсените от теб райони е скъпичка. Като цяло ако всичко ти е ок - година и половина, но ако решиш да го правиш сам може да отнеме доста повече и да удариш сума греди по пътя.
За готовите къщи - или трябва да купиш гробница на цената на нова, или трябва да платиш двойно на това, което би похарчил ти за къща+имот за хубава. Или трябва да разчиташ на късмета в правилния момент (криза) да попаднеш на правилния продавач(закъсал) и да вземеш добра къща на разумна цена. Прекалено много фактори са.
За апартаментите е значително по-лесно, защото там се спекулира на едро и много хора купуват по 1-2-3-4 с кредити + че се строи много. Там по-лесно ще намериш някое закъсало лъвче, което да се навие да ти продаде без да се напечели.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво става с цените на имотите при тази графика :
1.Падат ?
2.Остават високи ?
Търсенето на кредити в еврозоната падна до най-ниските нива от 2008 година насам. Нетно 36% от банките отбелязаха спад в търсенето на кредити от компании през първото тримесечие, което е най-големия дял от ГФК.
Тъй като 75% от корпоративното финансиране в еврозоната идва от банкови заеми (срещу само 20% в САЩ), въпрос на време е споменатите данни да намерят своето място в системата.
Може да се каже, че еврозоната се насочва към най-тежкия период в своята кратка, но пък изпълнена с кризи история.
Срива на имотния пзар през 2008 година ,не беше причинен само от високите лихви ,а от ЛИПСАТА НА КРЕДИТИ И СТАГНИРАЩОТО КРЕДИТИРАНЕ
аз започвам да си мизла за 2049-та
препоръка е
Коментар
-
За апартаментите е значително по-лесно, защото там се спекулира на едро и много хора купуват по 1-2-3-4 с кредити + че се строи много. Там по-лесно ще намериш някое закъсало лъвче, което да се навие да ти продаде без да се напечели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Съзнаваш ли колко си се прецакал?
Вземи се в ръце и ако възнамеряваш някога да напуснеш стаичката с ъгловото бюро, купи нещо или излез под наем."
Личните нападки и квалификации си запази за себе си
Това е все едно аз да кажа че си се прецакал и не си купил евтини парцели или къща когато бяха почти без пари ?
Как е ?
Добре ли ти звучи ?
ратко е прав: покупката на имот за някои индивиди е тематика по Джордж Лукас.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Съзнаваш ли колко си се прецакал?
Вземи се в ръце и ако възнамеряваш някога да напуснеш стаичката с ъгловото бюро, купи нещо или излез под наем."
Това е все едно аз да кажа че си се прецакал и не си купил евтини парцели или къща когато бяха почти без пари ?
Как е ?
Добре ли ти звучи ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Да предположим че и тук има 35% спад (което няма как да се случи), това означава да се върнем на цени от 2021ва.
Съзнаваш ли колко си се прецакал?
Вземи се в ръце и ако възнамеряваш някога да напуснеш стаичката с ъгловото бюро, купи нещо или излез под наем.
Коментар
-
Да предположим че и тук има 35% спад (което няма как да се случи), това означава да се върнем на цени от 2021ва.
Вземи се в ръце и ако възнамеряваш някога да напуснеш стаичката с ъгловото бюро, купи нещо или излез под наем.
Как е ?
Добре ли ти звучи ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.thisismoney.co.uk/money/...disagrees.html
35 % спад в цените на жилищата.
Прогноза и то на развит пъти пазар от българския ..
- 1 like
Коментар
-
То има сериозен разход да се бутне и извози катакомбата върху парцела, но пак е евтино спрямо района, в който търся аз.
Там започват от 150 евро..
- 1 like
Коментар
-
https://www.thisismoney.co.uk/money/...disagrees.html
35 % спад в цените на жилищата.
Прогноза и то на развит пъти пазар от българския ..
Коментар
-
Промяната на предназначение не е шега работа, Берти. Процедурата е тежка и няма никакви гаранции за успех.
Затова и разликата в цената е такава.
Аз по-принцип си търся готова къща, но понеже предлагане почти няма, започнах да гледам и парцели..
За готовите къщи - или трябва да купиш гробница на цената на нова, или трябва да платиш двойно на това, което би похарчил ти за къща+имот за хубава. Или трябва да разчиташ на късмета в правилния момент (криза) да попаднеш на правилния продавач(закъсал) и да вземеш добра къща на разумна цена. Прекалено много фактори са.
За апартаментите е значително по-лесно, защото там се спекулира на едро и много хора купуват по 1-2-3-4 с кредити + че се строи много. Там по-лесно ще намериш някое закъсало лъвче, което да се навие да ти продаде без да се напечели.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар