Първоначално изпратено от silistra
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Варна е почти руски анклав. Това че руската мафия ака ТИМ властва там е само едната страна на нещата, много варненци са върли русофили, колкото и странно да изглежда, явно не правят връзката защо града им е такава кочина и дори и най-малките бизнеси трябва да се "отчитат".
Така че, аз на твое място не бих се чудил, ако ще е на море, на гръцкото е по-добре.
Една къща в северна Гърция няма да ти излезе много по-скъпо от такава е актуален район в България, а климата е по-мек и сезонът е 6м - това в случай, че си се залетял да вадиш суха пара да купуваш. По-спокойно е от България и по-малко се краде. В същото време я няма тази псевдо полицейщина с полиция под път и над път, а накрая все някой нарушава правилата и прави бели.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Варна е почти руски анклав. Това че руската мафия ака ТИМ властва там е само едната страна на нещата, много варненци са върли русофили, колкото и странно да изглежда, явно не правят връзката защо града им е такава кочина и дори и най-малките бизнеси трябва да се "отчитат".
Така че, аз на твое място не бих се чудил, ако ще е на море, на гръцкото е по-добре.
И за море не става...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеЦените във Варна въобще не отговарят на качеството на живот в града. ВарнЯнци са си все същите неприятни хора. Няма нито един свестен квартал за живеене, отделно инфраструктурата е в окаяно положение. Добре трябва да помисля дали да не хвърля едно око и на Сф имоти. София или Варна за живеене?
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеДнес ходих на оглед във Варна. Строителят ми извади дори нещо, което го нямаше обявено. Без никакъв пазарлък от моя страна ми предложиха 10% отстъпка. Повишението свърши май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеЦените във Варна въобще не отговарят на качеството на живот в града. ВарнЯнци са си все същите неприятни хора. Няма нито един свестен квартал за живеене, отделно инфраструктурата е в окаяно положение. Добре трябва да помисля дали да не хвърля едно око и на Сф имоти. София или Варна за живеене?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Някоя друга регистрация нямаш ли още да го напишеш и от нея?
Тази първата я открих съвсем случайно след форумите промени. Имам един мейл служещ за регистрации по сайтове и един официален за пред хора
Та опитвам да вляза за да напиша това за мазата/за пръв път виждам в обява, че се продава маза отделно/, влизам и пиша, рефрешвам сайта и виждам, че ме праща в началото. Връщам се на последна страница и не си виждам писанията, поглеждам дали съм в профила и виждам този win7.
Излизам и си влизам в основният. Пиша отново. И сега резултата два еднакви поста от два различни ника.
Съсипаха го този форум
Коментар
-
Цените във Варна въобще не отговарят на качеството на живот в града. ВарнЯнци са си все същите неприятни хора. Няма нито един свестен квартал за живеене, отделно инфраструктурата е в окаяно положение. Добре трябва да помисля дали да не хвърля едно око и на Сф имоти. София или Варна за живеене?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ела в София с мен по огледи, за да започвам от минус 10%, че ми е трудно и процент да договоря :-)
Доста от строителите са продавачи, търговците са малко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеДнес ходих на оглед във Варна. Строителят ми извади дори нещо, което го нямаше обявено. Без никакъв пазарлък от моя страна ми предложиха 10% отстъпка. Повишението свърши май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРовя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Сграда: Новопостроена шестетажна тухлена сграда, оборудвана с асансьор за удобство на живущите.
Разпределение: Имотът се състои от входно антре, баня-тоалет, дневен тракт с кухненски бокс, спалня и тераса. С възможност за закупуване на парко-място на цена от 10 500 Евро и маза за 2 500 Евро.
- 1 like
Коментар
-
Песимиста затова харесва южните квартали
https://nova.bg/news/view/2022/08/22...4%D0%B5%D0%BE/
Дъжд от пари валя в столичния квартал "Борово" (ВИДЕО)
Пожарникари и полицаи "браха" банкноти от дърво Пари заваляха от небето в столичния квартал "Борово". В събота следобед жители на квартала забелязват пожарникари и полицаи, които "берат" банкноти от дърветата на улицата.
Коментар
Коментар