Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ако бетера е успял наистина да извади пари за сносен апартамент в ливадите и сносен апартамент във Варна от Биткойна - ЕВАЛАТА!
Ама не било хубаво тама, ама не било за софиянци и тн и тн... ако ще във Филиповци къща да е взел от тоя въздух биткойна - евалата му прая.
Байлора ще са му нужни 3-4 живота, че да събера от наеми 200-300К ойро, които бетера е врътнал щото му е стискало и рискувал пари за 1-2 гаража.
бети,
Ако ни пързаляш ЕВАЛАТО си го взимам назад.
Наздраве!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Спри да нахалстваш! Казах ти, че няма да слизам на твоето ниско ниво.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не се сърди ,но Джони, в случая е прав. Радвай се ,че не живееш там и си за кратко в София. Дразни ме ,че брокери и строители жестоко ви лъжат хората от другите градове, че това е хубаво място за живот и ви скубат като пилци. Докато продаваха евтино разбирах да се купи нещо там от хора без много средства, но станаха толкова алчни ,че започнаха да продават с лъжите си на цени като в Редута примерно или дори Стрелбище. Напълно откачена история !
Колкото до това къде да купиш в София, зависи от това и с какви средства разполагаш, но винаги ще ти кажа във Вади, Ливади, Витоша и Долини да не купуваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепак добре, че го няма пешето
Ама Андрешко бая голям банан трябва да е излапал, за да го няма толкоз време!
То кво стана - той отиде уж да се подмива в очакване на савецката армия, пък те я наритаха?!?
Нищо де, тъкмо няма да се къпе до Коледа, да не става зян сапуна и топлата вода, че са кът!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесъсипАхте го тоя човек
той си смята 3к Е офертна цена а вие, канал нямало, парно нямало, нищо нямало
ми и там хора /предимно от провинцията/ живеят
пак добре, че го няма пешето да му обЯсни за квартала
Коментар
� -
Забавно ми е да чета как повишителите в темата индиректно твърдят, че в София трябва да има брутална преоценка на новото строителство...е не на всичко, но на едно 80%
Задачка закачка: Ако във вади,ливади и долини е блато/мизерия/недостойно за средностатистическия софийски фен на пещерската = тогава какво се случва с пазара ако чукнем там цените с 50% е така да станат близки до рисуваната от вас печална картинка на тези райони?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТова ли ти е интересно? Ще те разочаровам. Имам разнообразна палитра от имоти, акции и жълто, както и събрани пари във ВСК /сигурен съм, че не знаеш, какво означава това, но можеш да провериш в гугъл, както за Витоша/.Оставащият ми дълг е толкова малък, че дори не се сещам за него, докато си пия мартинитоТи се оказа по-добър, обаче само в големината на купчината, която отделяш от храносмилателната ти система, в нищо друго
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
на цени като в Редута примерно или дори Стрелбище. Напълно откачена история !
Колкото до това къде да купиш в София, зависи от това и с какви средства разполагаш, но винаги ще ти кажа във Вади, Ливади, Витоша и Долини да не купуваш.
- 1 like
Коментар
� -
Ти явно в Люлин не си живял.
Колкото до Ливадите, 80% може би е така, не съм обикалял района, но там където съм аз е перфектно има и канализация, даже снимки качих. Като стана на въпрос за лайна, точно тази картинка я видях не къде да е, а в супер-дупер "гъзарията" Драгалевци - нямаше такава смрад след един дъжд.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Според мен по-важното е да се подготвиш за теслата, която са ти приготвили банкстерите.Ти се оказа по-добър, обаче само в големината на купчината, която отделяш от храносмилателната ти система, в нищо друго
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Безпредметен ми е спора. На един потребител отговори, че локацията кв. Витоша, бил за милиярдери. Сега, напълно съм съгласен, че вече си проучил за какви Витоши става реч, има образователно гугле. Но, към момента на изцепката ти, ми стана ясно колко си в час.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕто го топа на топовете кв. Разбита:
[ATTACH=CONFIG]n3979226[/ATTACH]
https://www.google.bg/maps/@42.69270...=bg&authuser=0
Коментар
�
Коментар