If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз имам улица, асфалт, тротоар, дръвчвта, спококствие....постнах снимки. На 30 м има детска градина, ресторант Виктория ми е на 150 метра пеша, мбал Св софия ми е на 300 м. Фитнес огромен на 400 м. трамвай на 300 м автобуси, мол българия на 1000 м. за мен мястото е перфектно.
Oх, приятелю. ама за теб може да е перфектно, ти не живееш там постоянно. Идваш рядко ,не ходиш на работа, децата ти не растат там, не го даваш под наем, не продаваш. Супер ти е Иначе не ми го хвали ,аз съм старо софииско куче и знам къде е хубаво да се живее и къде не и определено там не искам ,нито да живея, нито да купувам за под наем. Познавахме ли се преди покупката щях да ти кажа къде трябва да купуваш.
И аз имам улица, асфалт, тротоар, дръвчвта, спококствие....постнах снимки. На 30 м има детска градина, ресторант Виктория ми е на 150 метра пеша, мбал Св софия ми е на 300 м. Фитнес огромен на 400 м. трамвай на 300 м автобуси, мол българия на 1000 м. за мен мястото е перфектно.
приказките как всичко трябва да ти е 'под носа' на мен ми звучат малко като на хора, които са си 'умрели в кожите'
имаме коли, имаме крака
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Разбира се ,че имат ! Може да не ти харесва, но определено имат. Имат и улици и булеварди, имат детски градини, училища, магазини ,ресторанти, кафенета, поликлиники, болници, читалища, библиотеки, стадиони, фитнеси, градски транспорт, метро и т.н. Имат всичко което Ливадите, Долините ,Вадите ги нямат
Интересен материал за отражението на “данъка върху богатите”, т.е. данък върху имуществото на физическите лица резиденти и нерезиденти (с нетно богатство над 3 милиона евро) наречен “солидарен данък” върху имотния сектор в Испания. Засега е проектозакон. Предвижда се от 2023 да стане закон. Ще се приложи за две години като извънредна кризисна мярка. Десните се гърчат. Изобщо Педро системно ги побърква.
El anuncio, el pasado 29 de septiembre, del Impuesto de Solidaridad que grava a los contribuyentes españoles con una riqueza neta superior a los 3 millones de euros ha sembrado el desconcierto entre las grandes fortunas españolas. De momento, se trata de una propuesta de impuesto, que para salir adelante necesita de su propia tramitación parlamentaria y que se aplicaría a partir de 2023 con un horizonte temporal de dos ejercicios. Pero lo que está claro es que los contribuyentes más afectados serían los residentes en Madrid y Andalucía, dos regiones que bonifican el Impuesto de Patrimonio.
Таза статийка все едно я е писал Песимиста. Ясно ни е вече за кои брокери/инвеститори работи. Този смешник Стоянов имаше даже някакви строежи в Гоцето, онази грозната сграда на Луи Айер е негова..
Лихвите по кредитите и депозитите ще се увеличат значително, прогнозират от БНБ. Прогнозата е част от икономическия анализ, изготвян от Централната банка, съобщи БНР.
Значително казват !
Ако държавата трудно (скъпо) пласира дълг на международния пазар е нормално да се обърне към вътрешния. Когато банките почнат да купуват ДЦК с добра доходност е нормално да започнат да се опитват да привличат депозити от населението... и да има конкуренция за пациенти.
С всяка следваща емисия пласиран дълг - доходността (за кредиторите) качва и в един момент ще стане по-сладко да кредитираш държавата отколкото разни позакъсали бизнеси..
Предстоят интересни времена (в лошия смисъл на думата)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Лихвите по кредитите и депозитите ще се увеличат значително, прогнозират от БНБ. Прогнозата е част от икономическия анализ, изготвян от Централната банка, съобщи БНР.
Коментар