Първоначално изпратено от Dimitar.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Накавръче, едно добронамерено питане, ти някога теглил ли си кредит през живота си?препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Поради гореизброените лафчета който е теглил дългове когато лихвите бяха сега дълги години банките ще го стрижат.Ще кажеш ама как така ??Еми така скоро ще разбереш защо и как
а имотиту дублира, ей така, докато си пишем
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Трайо, явно не си прочел дълбокомислените коментари на твои колеги-понижители за срутване на борда и лев към евро 1:5 и дори 1:10. Чети повече колега, ще се образоваш в познанието на идиотите...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Поради гореизброените лафчета който е теглил дългове когато лихвите бяха сега дълги години банките ще го стрижат.Ще кажеш ама как така ??Еми така скоро ще разбереш защо и как
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Трайчо, Никой не иска да се случва, но не знам как може да се избегне. Пари няма, инфлацията до небето а ония измекяри от профсъюзите натискат за още от това което ни закопа а депутатите се готвят за местноизбори и правят каквото им кажат. Цените в България се изравниха с тези в Западна Европа. ЕС намалява инфлацията , ние я качваме. Как мож да се запази борда ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Трайчо, Никой не иска да се случва, но не знам как може да се избегне. Пари няма, инфлацията до небето а ония измекяри от профсъюзите натискат за още от това което ни закопа а депутатите се готвят за местноизбори и правят каквото им кажат. Цените в България се изравниха с тези в Западна Европа. ЕС намалява инфлацията , ние я качваме. Как мож да се запази борда ?
Еми няма ,свърши безплатния обяд. Паричките стават скъпички и кът
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеКакво Ви бъркат в България лихвите на ЕЦБ ? Освен ако не преценявате , че ЕЦБ като вдигне лихвите ше намалее инфлацията в ЕЗ а в България ше си е на самотек и накрая покупателната способност на лева ше е толкова ниска , че ше трябва да сменят фиксирания курс към еврото. Ако ни пуснат в ЕЗ курса ше бъде преизислен със сигурност, но нам мен ми се струва , че може да се случи доста по-рано при тази разлика в инфлациите. На всичкото отгоре КНСБ днес нещо смърдели за вдигане на корпооративните данъци и данък дивидент. Ми вдигайте бе. Направете я тази инфлация 1000%, после си бройте нулите като при Виденов
Преди време писа за общинските данъци в САЩ, и доколкото схванах, ако живееш с район с по-скъпи къщи, плащаш естествено повече, но получаваш по-добри училища, полиция и т.н.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?
Коментар
� -
Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
при всички случаи, който държи пари "на добра лихва" /термина не е мой, само съм го заел/
още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справка
Коментар
� -
иначе е само чесане на клавиатурата и дисагитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.)...тука е заровено кучето...
Коментар
� -
Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.
още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справкапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и на мен ми направи впечатление, че като не можаха да бутнат имотиту
отидоха да клатят борда, но то не било борда а най ми било на борда дисагите
Коментар
�
Коментар