Престанете да се заяждате и обиждате! Който продължи да обижда ще получи бан!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www-bgonair-bg.cdn.ampprojec...eto-na-lihvite
Кристалина Георгиева предвижда сътресения заради повишаването на лихвите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/97r4eh
[ATTACH=CONFIG]n4058224[/ATTACH]
справката/накавръковия бенчмарк, трайно се настани на нива над 1800
Кристалина Георгиева предвижда сътресения заради повишаването на лихвите
Коментар
� -
https://www.investor.bg/a/539-banki-...nie-na-lihvite
Изненада!
Австралийската централна банка изненада с ново увеличение на лихвитеАвстралийският долар поскъпна с над 1% след решението
Коментар
� -
Йелън: САЩ са заплашени от дефолт към 1 юни - Investor.bg
Това не знам дали се досещате какво означава, но ще ви подсетя: Принтерите са заредени с хартия и мастило, както никога досега. Новото печатане ще започне от юли или август. След печатането, имотите ще трябва да догонват новата инфлация. Та така...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ако беше на държавна хранилка, като мен и имаш достъп да разпределяш много пари сигурно досега да си с най-много имоти от всички във форума и всички повишители да се пукат от яд... Ти си човекът-схема. Ама тогава и ти щеше да си повишител, че пазаруването с не броени пари е лесно...
Вероятно от толкова алчност и схеми, би сгафил яко и щеше и да е в затвора.
Коментар
� -
Ако беше на държавна хранилка, като мен и имаш достъп да разпределяш много пари сигурно досега да си с най-много имоти от всички във форума и всички повишители да се пукат от яд... Ти си човекът-схема. Ама тогава и ти щеше да си повишител, че пазаруването с не броени пари е лесно...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Погледнах в сайта на Метро, това е цена за "каракачанско" агнешко на Маджаров, обикновеното е 25,49 лв.
Стана ми любопитно, защото в немските вериги агнешката задна четвърт е около 21 лв, по спомен миналата година беше 19-20 лв.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Ако беше на държавна хранилка, като мен и имаш достъп да разпределяш много пари сигурно досега да си с най-много имоти от всички във форума и всички повишители да се пукат от яд... Ти си човекът-схема. Ама тогава и ти щеше да си повишител, че пазаруването с не броени пари е лесно...препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Погледнах в сайта на Метро, това е цена за "каракачанско" агнешко на Маджаров, обикновеното е 25,49 лв.
Стана ми любопитно, защото в немските вериги агнешката задна четвърт е около 21 лв, по спомен миналата година беше 19-20 лв.?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеС кост купих. 2 680 грама за 84 лева с ДДС. Понеже не гледам цени на опаковката първо съзрях цена 32, някакви стотинки. Препоръчителна цена. Чак на касата гледам 84 лева и като погледнах видях че тези 32 лева и нещо са на килограм. Хахаха. Ташак бе, но е истина. В Бг се оливат зверски.
Стана ми любопитно, защото в немските вериги агнешката задна четвърт е около 21 лв, по спомен миналата година беше 19-20 лв.
Коментар
�
Коментар