Китайският Zhejiang има 1 милион случая на COVID на ден, като се очаква да се удвоят https://www.investing.com/news/world...double-2970026
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
12/23/2022
Euribor 1 week 1.885 % Euribor 1 month 1.910 % Euribor 3 months 2.141 % Euribor 6 months 2.701 % Euribor 12 months 3.238 %
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Така е Кавръче, следващият път като правя ремонт ще им кажа в магазина да ми продадат нещата не инфлирани, а майсторите да ми бачкат по цени от 2015....Ако се съгласят няма да индексирам наема...
Това е ,и това ти пишат и тези дето се занимават с отдаване,не аз ,така че пиши им на тях за майсторите ,мен твоите калкулации не ме интересуват нито някой здравомислещ човек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в мига, в който стана ясно, че накавръка няма намерение да влиза в зеленото спрях да се притеснявам
и дори заложих по-голяма капиталова в калкулаторчето
за лихвите съм спокоен, толко много рев изрева, че няма начин да ги вдигнат
И да ги вдигнат ще плащаш едни 100.200.300 лева горница ,какво е това за теб ?
Е,ако не си сметнал такива изненади...не знам...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Песимисте, Сингапур е супер място. Изкарахме една седмица там и ми хареса много. Климата малко не е по моите желания но иначе е устроен доста добре.
Ко Самуи беше моя отколешна мечта и не се разочаровах нито за момент, но разбрах, че с Албена съм ударил джакпота. Няма отровни морски таралежи, медузи и змии при нас, къпем се в морето без да има специални мрежи против отровни морски гадини.
По света навсякъде имотите до водата са привилегия само на богаташите.
Песи, ще ти се наложи да дойдете с Левчо до Балчик, тъй да знаеш.
Животинки има в басейните където има среда за живот и е чистичко.
стично.Но Митачето е свикнало на мизерийка,то си море е в гена.
Яд ме е че и 20 Холандии да минеш и да живееш на финала ей го връщаш се и капчици усет нямаш за хубавото,за доброто.Както и да е ,да си жив и здрав ,все пак празници са .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Браво Траичо, обясни сега на Кавръка, че е нормално той, жена му и детето да живеят в деЦката при мама и няма никакъв проблем. Защо да се мъчи да купува ЕПК-та на 10-ти етаж дето притеглянето е като на Луната,,,,Ово йе стандарТ :-)
Ко Самуи беше моя отколешна мечта и не се разочаровах нито за момент, но разбрах, че с Албена съм ударил джакпота. Няма отровни морски таралежи, медузи и змии при нас, къпем се в морето без да има специални мрежи против отровни морски гадини.
По света навсякъде имотите до водата са привилегия само на богаташите.
Песи, ще ти се наложи да дойдете с Левчо до Балчик, тъй да знаеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩом се активираха брокеразите, значи работата (за тях) е доста дебела. След н.г ще си търсят нова раб. Честита коледа!
За Ливадите те разбирам що не искаш да продадеш апарта на тройна цена.... там е топА у Софията, ама защо са ти 2 апарта във Варна като особено единият е огромен ?
Махай малкият на връО и айде у Коня и нагодина по 100К на обратно и те така :-) Вторият само разходи ти генерира....
На твое мЕсто / очакванията за впрегатните животинки/ немаше да се замисля и за момент дори :-)
- 1 like
Коментар
-
Видях какво се случва в Азия. В Сайгон цена на м2 средно 4000$.
В Бангкок 5000$. В Малайзия 5500$. В Сингапур 8000$.
Все още са единици милионните градове по свето с по-тънки цени от София и обикновено това върви с 5-10 пъти по-ниски доходи от Софийските....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩом се активираха брокеразите, значи работата (за тях) е доста дебела. След н.г ще си търсят нова раб. Честита коледа!
Коментар
-
Амааа ти още ли си некупил?!! Нооо, защо ме вкарваш в разходи?!! А аз се кълнях в тебе, че си машина за купуване на зелено…
пп. Знаеш, че каквито предсказания направиш относно имотите, досега става точно обратното. Защо си мислиш, че “този път ще е различно”?
==========2029========
ратко да не се притеснява за зеленото…
и дори заложих по-голяма капиталова в калкулаторчето
за лихвите съм спокоен, толко много рев изрева, че няма начин да ги вдигнатпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На пазара на наеми към момента съществува разбирането, че нивата следва да се повишат успоредно с инфлацията, по подобие на стоките и услугите. Но това не е икономически логично и обосновано, освен ако собствениците не отдават имота си на подпазарни нива. Доходът от наем не бива да се очаква, че ще се индексира с темпа на инфлацията на стоките и услугите. Наемите се базират на търсенето и не са трудов доход във време на ниска безработица", посочва още Тенекeджиева
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вълчо, аз плащания по креди и наеми нямам, така не ме мисли. За по-голяма деЦка, за сега не се налага, че съм с едно дете, за в бъдеще може и да ми потрябва, ама има време. По коледа, надника е дубъл, нали?
https://m.imot.bg/details/2d166989201005373
Ако е там където го описват е на 3к+ продажна. Същият наем е бил при 1500к. А това е сред топ локациите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вълчо, аз плащания по креди и наеми нямам, така не ме мисли. За по-голяма деЦка, за сега не се налага, че съм с едно дете, за в бъдеще може и да ми потрябва, ама има време. По коледа, надника е дубъл, нали?
Коментар
-
Добро утро Трайчо,
Дано не попаднеш в урагана на повишенията на наемите, че иначе алтернативата е по-голяма деЦка.
====2029====
Изненадата е, че повишението на лихвите ще доведе до повишение на цените този път. На всичко на което досега кольо се е радвал, че ще доведе до понижения е довело до повишения. Така ще е и с повишенията на лихвите.
- 1 like
Коментар
Коментар