Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е да , това беше последната капка. но вероятно и да нямаше друго само по себе си щеше да е достатъчно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пропуснал съм защо се изнасяш?
проектът за данък свръхпечалба?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Докторе, не сме тук да се надлъгваме, не вярвам, че ще ти е безразлично как ще тръгне пазара...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
На вятъра е защото трябваше да убедя клиентите да се прехвърлят към българската фирма, трябваше да минаваме през верификации, одобряване на договори и т.н. Ако верно работиш в Шел, може би си чувал за процедури за нов вендор. . и сега трябва да го правя пак за фирма в друга държава.
Не знам как преценяваш какво планиране е лошо, аз съм българин и нямам много опции за държави където мога да се върна. Верно е , не съм планирал, че ще имаме поредица от идиоти за министър на финансите. Ма това ако е Гранде лошо планиране, здраве да е.
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.
Коментар
� -
Искрено се надявам да не става, но не го изключвам като вариант.
Коментар
� -
На вятъра е защото трябваше да убедя клиентите да се прехвърлят към българската фирма, трябваше да минаваме през верификации, одобряване на договори и т.н. Ако верно работиш в Шел, може би си чувал за процедури за нов вендор. . и сега трябва да го правя пак за фирма в друга държава.
Не знам как преценяваш какво планиране е лошо, аз съм българин и нямам много опции за държави където мога да се върна. Верно е , не съм планирал, че ще имаме поредица от идиоти за министър на финансите. Ма това ако е Гранде лошо планиране, здраве да е.
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.
проектът за данък свръхпечалба?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Лоши новини ,Левонката прогнозира лихви между 4%,и 7%лошо,много лошоо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
2 години блъскане на вятъра са едни адски глупави прогнози и едно Гранде лошо планиране ...та не знам на финала кой какво твори и с какъв разум го прави ?Не се хвали колко данъци си платил,ами на финала като смяташ че за 2 години всичко е на вятъра то това е важното
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури и тук тям някой загубен клиент няма кой знае какви други загуби.
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.Last edited by segato; 29.04.2023, 23:54.
Коментар
� -
В Чехия e 7% , но я вдигнаха оше през Юни миналата година. В Унгария, се опитваха да минат тънко и Юни 2022 я качиха само до 5% та се наложи да стигнат до 13% и май от Октомври миналата година си стои там. За България при почти година закъснение не ми се мисли докъде ше стигне. Мирише на падане на борда.
Коментар
� -
Нишо не разбрах. Как така хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си ? Май само ти не разбра каква ми е работата ?
Не знам с какви ИТ-та си пишеш, ма бисери като твоите даже и във вицове не съм чувал.
Данъка го оревах зашото ме изгони от страната и ми коства 2 години блъскане на вятъра. За тия 2 години съм платил повече данъци отколкото ти ше платиш за целия си живот, та според мен ти трябваше да ревеш повече , ма това е друг въпрос.
Коментар
� -
Левонката е голям хитрец, всеки път разкрива деликатно само част от нещата, които ще се случат с кредитите. Щом споменава за лихва 4-7% значи ще е много повече.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеДрастично намаляват обявите, търсенето обратно, се увеличава. Очаквам да има изненади относно броя на сделките за 3то и 4то тримесечие на 2023та с нови рекорди.
[ATTACH=CONFIG]n4057135[/ATTACH]
За некупилите: Все не е късно, имотите ще поскъват още защото инфлацията не е достигнала равновесната си точка, спрямо напечатаните пари. Моментното леко повишаване на лихвите е само прах в очите на навалицата за да няма протести и революции. Току що от чуждестранната ми банка с ААА статус ме уведомиха, че намаляват лимита на големината на транзакциите към банки в чужбина с 1/2. Това ме стресна честно казано, не знам какво означава и защо го правят.
https://finance.yahoo.com/jpm-bank-o...183757831.html
https://finance.yahoo.com/video/firs...221144075.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тва никога нема да стане. Подвеждат тълпата да им приберат кинтите и да измислят следващия ход.
Даже и по кредитите само да ги изпердашат ще се напълнят с фалирали и имоти които ще се чудят кво да ги правят.
Мен не ме бърка че ще паднат цените. Няма да продавам, но едва ли ще мога да ковна нещо сносно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сегато не ми се обаждай но от цялата тема понеже е осеяна с ИТ,та и с някои от тях и лично ме познават и си пиша,но ти специално си най,ама най продъненото ИТ от всичките ,честно ,според мен си много силен в работата си не споря но извън нея ...не ставаш ,тука с един данък орева света,после за всяко нещо такива изводи вадиш такива размишления че се чудя преводач ли да си викам или не знам и аз ..
Не знам с какви ИТ-та си пишеш, ма бисери като твоите даже и във вицове не съм чувал.
Данъка го оревах зашото ме изгони от страната и ми коства 2 години блъскане на вятъра. За тия 2 години съм платил повече данъци отколкото ти ше платиш за целия си живот, та според мен ти трябваше да ревеш повече , ма това е друг въпрос.
Коментар
�
Коментар