If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кавръчето е прав - цифровите номади ще избягат, а те са актуална тема във въпросното населено място
желязото се кове докато е меко.
Ох дано избягате всички. Аман от навлеци. Снощи си пихме напитките с новия ми съсед на морски вечерен бриз. Няма такова спокойствие! Надявам се спокойствието да се завърне и в Банско.
Ти как отигра всичко това ?
Не се заяждам ,просто питам ,без детайли знам че имате съсобственост окол оня строеж ,няма ли начин последните години да се развърти с някой инвеститор и да го направите нещо ?
Бума е налице ,пак казвам питам без нотка заяждане
кавръчето е прав - цифровите номади ще избягат, а те са актуална тема във въпросното населено място
желязото се кове докато е меко.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не се заяждам ,просто питам ,без детайли знам че имате съсобственост окол оня строеж ,няма ли начин последните години да се развърти с някой инвеститор и да го направите нещо ?
Никак. На другия край на БГ съм и в момента имам други приоритети.
Повечето остават завинаги в това райско кътче на планетата.
Сложил си една 2йка в повече за наема или вместо наема си объркал и си написал брутната ти заплата.
Позна за заплатата. Дневната брутна излиза долу-горе толкова, бонусите ги излючвам, хахаха.
Как са заплатките в кол-центърчето? Хора с немски не търсите ли? Мисля да се заселвам в село Оброчище, едни 1000 лева чисто мисля ще ме оправят.
Цитат: "Към момента общините предоставят общински жилища на цени десет и повече пъти под пазарните наеми и генерираните средства не дават възможност за обновяване на наличния общински жилищен фонд и неговото разширяване, пишат от фондацията „Хабитат България“, която работи за подобряване на жилищните условия и елиминирането на жилищната бедност. Общините обаче не получават компенсация от държавата за тази услуга. Настаняването в новопостроените социални жилища се третира като социална услуга, която общината възлага сама на себе си, и компенсиране от държавата отново липсва, поясняват от организацията.
Участвалите в анкетата представители на общини са отбелязали, че биха имали мотив да запазят наличния си жилищен фонд, ако получават системна финансова подкрепа от държавата, ако се променят нормативните документи с цел ограничаване на възможностите за продажба на общински жилища и ако се предприемат действия за повишаване на приходите от наеми на общински жилища."
===2039===
И наемите на социалните общински жилища ще догонят пазарните цени. Няма как разликата да е 10 пъти.
Предполагам не са повече от прости телефонисти във варненски кол-център, какъвто е и чичо Митко от Банско. Иначе щяха да имат парите да купят имота със 100% кеш.
Иначе Мюмюнчо е добре, 2200 Евра наем му снасям всеки месец, доволен е човекът. И аз съм доволен - директна гледка към езерото и 400 квадрата двор с барбекю, само кухнята пък струва колкото целия кофтор на чичо Митко насред сметището на Оброчище. Повече от добре е за тези дребни пари.
Сложил си една 2йка в повече за наема или вместо наема си объркал и си написал брутната ти заплата.
Цитат: "Към момента общините предоставят общински жилища на цени десет и повече пъти под пазарните наеми и генерираните средства не дават възможност за обновяване на наличния общински жилищен фонд и неговото разширяване, пишат от фондацията „Хабитат България“, която работи за подобряване на жилищните условия и елиминирането на жилищната бедност. Общините обаче не получават компенсация от държавата за тази услуга. Настаняването в новопостроените социални жилища се третира като социална услуга, която общината възлага сама на себе си, и компенсиране от държавата отново липсва, поясняват от организацията.
Участвалите в анкетата представители на общини са отбелязали, че биха имали мотив да запазят наличния си жилищен фонд, ако получават системна финансова подкрепа от държавата, ако се променят нормативните документи с цел ограничаване на възможностите за продажба на общински жилища и ако се предприемат действия за повишаване на приходите от наеми на общински жилища."
===2039===
И наемите на социалните общински жилища ще догонят пазарните цени. Няма как разликата да е 10 пъти.
Лошото е, че по-голяма част от ипотекарите не подозират, че има опция банката да им вдигне лихвата/вноската и когато това се случи почват да вият, като линейки "ама как така?"....
И още по-лошо ,не предполагат ,че ще почне безработица,на много от тях ще им бият шута,но задължението на банкороба ДА ПЛАЩА всеки месец остава и то ДО ЖИВОТ
Коментар