Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеВлизам специално да питам за съвет. Впрочем, Вълчо съм.
Вълчо, мой далечен роднина ме е надушил и ми предлага да му купя имота в Банско. Не е обявен на пазара още. Говорим за 55 квадрата чиста площ двустаен, скромно ремонтиран на 4-ти етаж, намира се на адрес ул. Пирин 21 - до черквата. Иска му 40 евра и още 10 за подземно паркомясто. Чудя се дали да не си го взема като ваканционен имот за мен и родата.
Най-вече за локацията ме интересува дали е читава? Цената ми се струва нормална, но дай акъл и за товаБлагодаря!
Last edited by два_таралежа; 16.10.2023, 23:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Добре са цената и мястото. Вече зависи от спецификите на самия апартамент, но в този район принципно мисля, че клони към ниска цената. Обаче в моя опит, като някой те търси теб да ти даде "далавера", най-вероятно не е. Та после да не се гледате на криво.Та нещата не винаги са толкова черно-бели. Когато човек закине не е никак лошо да има рода като мен за бърза ликвидност, стига цената да е една идея под пазарната. Аз имоти няма да спра да купувам. Благодаря!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеВлизам специално да питам за съвет. Впрочем, Вълчо съм.
Вълчо, мой далечен роднина ме е надушил и ми предлага да му купя имота в Банско. Не е обявен на пазара още. Говорим за 55 квадрата чиста площ двустаен, скромно ремонтиран на 4-ти етаж, намира се на адрес ул. Пирин 21 - до черквата. Иска му 40 евра и още 10 за подземно паркомясто. Чудя се дали да не си го взема като ваканционен имот за мен и родата.
Най-вече за локацията ме интересува дали е читава? Цената ми се струва нормална, но дай акъл и за товаБлагодаря!
Коментар
-
Влизам специално да питам за съвет. Впрочем, Вълчо съм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля, че ако съм учтив и мазен в изказа
и ако загреба достатъчно вода от различни кладенци,
трудно ще ме баннат
особено ако защитавам тезата, всеки безимотник- милионерLast edited by два_таралежа; 16.10.2023, 22:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жонка, харесва ми песимизма ти, че ти и мене ме отписа след 30г. А още до пенсия няма да съм я докарал
П.С. 800к ще е София, само ако спрат да се раждат деца от текущия момент насам.
Я виж статистиката на населението - колко ще хвърлят топа идните 30 години (брой всички над 55 днес), извади новородените и извади разликата от 1,3 милиона да видим какво число ще получиш, хаха. След 30 години София ще бъде с 60% до 65% от днешното население. Проста математика, която е точна наука както знаеш и не лъже.
Отделно, че всичко младо с IQ над 100 се изнася на запад при първа възможност да учи навън, после я се върне, я не се върне (с 2000 лева заплата и цени като в Люксембург защо ли да се връща)...
Сега се замисли тези около половин милион умрели повече от новородени на кого ще си оставят апартаментите и при 40% празни имоти днес, при продължаващо безумно строителство колко ще бъдат празните тогава?Last edited by ejonny2376; 16.10.2023, 21:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще купува Миро череши. Ако в продал хана за 700К€ тогава може. Върнал си е остатъка от ипотечката и край. То с тез 13€ на нощ не се издържаше. И две жени му бегаха.
оная селскостопанска постройка на края на селото.
с буренясалата "улица" и двор, в който ровят съседските прасета /защото няма ограда/ за 700к!!??
мисля, че и тук е играла арменската оценка
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Много бакалски сметки без грам логика отново
Значи Ганъо в околиите имал редовни курсове до Каулфанд,обаче ако бил под наем някакси щял да се телепортира в магазина и после обратно в наетия обор?.Нямало да чака по 1 час в задръствания и да изгори и повече.
После Ганъо от околиите казваш,щял да ходи на пътешествие,но Ганъо наемателя пропуска?
И тея 400лв пак не я ясно от къде ги извади и защо трябва да се смятат и 30% отгоре ???
Ганъо намателя няма ли да има разходи за гориво ,като разкарва жена си и двете си деца до работа,училище,следобедни тренировки,после вечерни курсове по танци и накрая да ги върне в тях? Колко гориво ще изгори Ганъо в СФ в задръствниаята в час пик???
Колко ще бъде наема на Ганъо? 0 ли?
Даже ако сметнем с нулевия наем и безплатните телепорти до магазини и навсякъде излиза,че Ганъо наемателя ще спести едни 400лв така ли?
И щял да препочете да живее в обор в гето,а не в къща с двор,басейн,дървета и т.н. ???
а е време да качиш колото и да обиколиш казаните за сметпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ще се изнандаш но знам какво ще купува Миро в момента и е около 5 пъти по твоя Бургаски имот.... ти продължавай.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПетърчо, броиш само ходенето до работа, а не слагаш вътре, ходенето на пазар. Щото голяма част от народа по селата, ходят до областен град с Кауфланд/Лидл на пазар поне 1 път седмично. А дечурлигата, които разкарват по училища и разни спортове, също не ги виждаш в картинката. Уикенда като сложим и някое друго пътешествие се оказва, че "Ганьо" минава средно 20к км годишно. Което не е много, но с кола харчеща средно 8/100 се получава една сумичка от около 5к/година само за гориво. Раздели го на месец и виж колко е - грубо 400лв. Сега сметни едни 30% отгоре, като включиш и времето прекарано в колата, в което не вадиш пари.
Аритметиката показва, че е много по-добре да живееш в "ситито", ако ежедневието ти е обвързано с него. Всичко друго са оправдания в стил, скъпо ми е и не мога да си го позволя, но алтернативата ми е по-добра
Значи Ганъо в околиите имал редовни курсове до Каулфанд,обаче ако бил под наем някакси щял да се телепортира в магазина и после обратно в наетия обор?.Нямало да чака по 1 час в задръствания и да изгори и повече.
После Ганъо от околиите казваш,щял да ходи на пътешествие,но Ганъо наемателя пропуска?
И тея 400лв пак не я ясно от къде ги извади и защо трябва да се смятат и 30% отгоре ???
Ганъо намателя няма ли да има разходи за гориво ,като разкарва жена си и двете си деца до работа,училище,следобедни тренировки,после вечерни курсове по танци и накрая да ги върне в тях? Колко гориво ще изгори Ганъо в СФ в задръствниаята в час пик??? за 0лв ли?
Колко ще бъде наема на Ганъо? 0 ли?
Даже ако сметнем с нулевия наем и безплатните телепорти до магазини и навсякъде излиза,че Ганъо наемателя ще спести едни 400лв така ли?
И щял да предпочете да живее в обор в гето,а не в къща с двор,басейн,дървета и т.н. ???Last edited by petrg5s; 16.10.2023, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Беърче, Субару-то ми харчи около 40лв газ на седмица или 5дни Х 70км/ден. За изгубеното време не отваряй дума, че ставаш за смях, в посока пътувам макс. 30 мин. Ти в София трябва да работиш срещу блока ти та да ме биеш по време за път. Качеството на живот в къща превъзхожда в пъти съществуването в кимизарник в блок, където слушаш кавгите или чалгата на съседите, знаеш времето им на сране и пикане по дърпането на тоалетното казанче и тн...
Идеята беше за тези които са на х км от Околовръстното, в сравнение с тези вътре на добра локация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
пиши на Вайбър ако те бан-не, знаеш, че можем да се позабавляваме.
и ако загреба достатъчно вода от различни кладенци,
трудно ще ме баннат
особено ако защитавам тезата, всеки безимотник- милионерLast edited by ratten; 16.10.2023, 21:35.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Значи според тебе на някой с къща за милион евра в Банкя или Лозен примерно му било скъпо, затова се оправдава що нямало да живее в някой кимизарник на "пъпа на София"?
На пъпа на София само "кимизарници" ли си представяш, че има? А замислял ли си се защо има такива 'кимизарници', които струват х2 на къща в Банкя?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и дума не може да става за въпрос
Коментар
Коментар