IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти си нямаш имот нали
    как да няма
    препоръка е

Коментар

31 са содите. Имам и в BSE , софарма , монбат и RIO.
      По малко от всички шитове.
      Last edited by nradev1111; 15.10.2023, 16:56.

Коментар

Ти си нямаш имот нали
        Остави имотите ,имам къде да живея и имам опции ,сега какви си е моя работа ,лични неща ,имоти се придобиват с много възможности не само с пари,ама моите планове са на твоите години да имам минимум 100 к в акции ,ликвидни и стойностни и съм почнал сериозно с големи, скъпи компании Майкрософт,Епъл,Амазон,Луи Вютон,Макдоналдс,Гугъл, и така нататък да не ги изброявам влезни и виж цените на тезинкомпании и после ела да си говорим пак...Имам експозиции и в имотите ,най големите и богати фирми за строителство в САЩ,с над 70 годишна история на пазара...ти си взел да ми говориш са Соди,Моди Софарма и някакви плюнки

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Когато купиш акции за по 700 ,1200 евра се обади
          Ти си нямаш имот нали

Коментар

Когато купиш акции за по 700 ,1200 евра се обади

Коментар

Да ти кажа, така е, прав си, цял живот да събираш на влог на смешна лихва и после да да се правиш на тарикат в облигации, а през това време хората да са утроили в тухли и те гонят със събрана от тухли кешовица. Хахаха, тухлата си остава на цена, а приходите от нея гонят твоите смешни приходи от облигациите и ти дишат във вратлето...
              Облигациите носят пари двойно и тройнонна влога,за който разбира.А ти даже не можеш и да работиш с брокер-платформата,щото не знаеш английски,купуваш БГ акции щото не можеш да се оправиш на другите борси.Пълен смях пълен

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Щото ти с 1000 Арети и 27 на Соди си голем инвеститор.

Коментар

Да ти кажа, така е, прав си, цял живот да събираш на влог на смешна лихва и после да да се правиш на тарикат в облигации, а през това време хората да са утроили в тухли и те гонят със събрана от тухли кешовица. Хахаха, тухлата си остава на цена, а приходите от нея гонят твоите смешни приходи от облигациите и ти дишат във вратлето...
                  Щото ти с 1000 Арети и 27 на Соди си голем инвеститор.

Коментар

Смешник,какви акции купуваш ?
                    Евтини ,нали ?
                    Когато купиш акции за по над 700 евра едната ела се изказват.

Коментар

Европейските акции са едно блато.И такива ще си останат.
                      Ти не купуваш индекси на европейски акции ,нали,като са толкова сходни защо не купиш индекси на Европа?Купуваш Насдак и СП 500 ,до там сме с анализите.Сега че си взел там някоя европейска твоя си работа но Европа си е едно тресавище по отношение на акции и борси.
                      Зависи от акциите.За индексите си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Че какво им е на европейските акции?
                        Европейските акции са едно блато.И такива ще си останат.
                        Ти не купуваш индекси на европейски акции ,нали,като са толкова сходни защо не купиш индекси на Европа?Купуваш Насдак и СП 500 ,до там сме с анализите.Сега че си взел там някоя европейска твоя си работа но Европа си е едно тресавище по отношение на акции и борси.

Коментар

Смешен си ти.
                          Хора дето купуват български и европейски акции са no comment
                          Палячовци
                          Че какво им е на европейските акции?

Коментар

Земята по радомирско не се котира много. Виж имота ми в центъра с две къщи в него сигура ще ме приютят когато трябва да отдам всичко в Софето на 8 бонбона
                            Не съм казал да е в радомисрско.

Коментар

Най ми е смешен подопечния му като се подвизава от скоро в NYSE. От 1г. вече съм на 20% от неговия смешен портфейл, а в имоти съм на 500%
                              Неговия подопечен прави точно това което се очакваше. Инвестира 1000 евро на борсата и не мож му затвориш устата.
                              С едната златна монета не беше по-различно. После не знам защо маминия реши да го тласне към безрисково инвестиции в ливади и поляни. От гузна съвест ли, или от други подбуди реши да му гарантира печалбата. Кой тук от темата ей така ще ме покани да инвестирам в нещо което той знае, че ще донесе 20% печалба и няма да си я остави за себе си, ами ще извика някой съфорумец? Ако е от гъзна съсвет поне да си беше признал че е сбъркал. (нямаше да мн се смеем много) Сега обаче тия двамата станаха обекти само за гаргари в темата.

Коментар

Най ми е смешен подопечния му като се подвизава от скоро в NYSE. От 1г. вече съм на 20% от неговия смешен портфейл, а в имоти съм на 500%
                                Смешен си ти.
                                Хора дето купуват български и европейски акции са no comment
                                Палячовци

Коментар

Working...
                                X