IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този отбор БарЦелона много слаб бил! Жалко че швабите пуснаха гол и сигурно ще отпаднат!...обаче не виждам как каталунците ще защитят ШЛ!

Пък и на моя отбор браво! Добра игра и на Барбуков също трябва да отбележа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Котев е заявил пред пловдивски журналисти, че ще ни бият с разлика
      Да видим
      Ако той играе в защита, за да стане това трябва мача да завърши минимум 2-4 :-D

Коментар

• Котев е заявил пред пловдивски журналисти, че ще ни бият с разлика
        Да видим
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ...може и да са добавили някоя лея отгоре - да ги оттърват от тях!

Коментар

Ще ги видим в Събота на Армията ще пеят ли или не... Очаквам да се получи приятен мач
            Сигурно сделката за Данчо Тъча и Котарака е била да не се натягат точно на Армията!...пък горепосочените им ги дават без пари

Коментар

• Ще ги видим в Събота на Армията ще пеят ли или не... Очаквам да се получи приятен мач

Коментар

• - Защо феновете на ЛОКУМотив Пловдив няма да пеят по мачовете вече?
                - За да не ги осемени и тях Коко Динев --- нали си пада по певици
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                  Феновете на Ман Юнайтед и Ливърпул се обединяват:

http://www.novsport.com/news82131_1004.html
                  Шибаните американски боклуци трябва да бъдат ликвидирани чрез публичен линч.Точка.
                  И един въпрос малко извън темата.Колко трябва да глупав Кешли Коул?!?!?
                  http://www.novsport.com/news82135_1027.html
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Феновете на Ман Юнайтед и Ливърпул се обединяват:

http://www.novsport.com/news82131_1004.html

Коментар

Дано слабото представяне на топ отборите в Премиършип се потвърди и в Шампионската Лига и всички английски да отпаднат до 1/4 финалите, че ми писна само тях да гледам
                      абе все някой ще мине...но надали повече от 1!
                      само че другите страни трябва да се натегнат здраво - балерините, "машината"...Барса очаквам този сезон да се провали, но ще видим КОГА!

Греъм, относно А.Вила, аз съм скептично настроен! На театъра на мечтите ни биха опълченски 1-0! В мача в Бирмигнам бяха толкова зле, че ако не беше червения картон на Нани щяхме да ги ушием както си требе...после 60 минути се защитаваха срещу 10 човека и не смееха да се пуснат в атака - дребни душички са те! За това никога няма да пробият в топ4.
                      Виж в Тотнъм и Сити има много повече играчи, които са били в топ 4 и са играли ШЛ, така че самочувствие не им липсва!

Коментар

• Лелей... голема драма вчера с тия Леверкузен...
                        Добре, че Метрезакер вкара в продължението...
                        .... Мойте.. уффф... много тегав мач...
                        много положения един гол... Нюрнберг ено положение един гол...
                        Нишо де ... има и такива мачове...
                        ...
                        Напред Машинаааа !!!
                        Да бием Вилорентинаааа !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Тотнъм и Вила са белите лястовици от по-извстните отбори.Иначе и Бирмингам се представят добре.Карамелите след слабото начало играят много силно вече.
                          Вила не бих ги квалифицирал като бели лястовици - видя се че пак няма да се борят за 4тото място - все нещо не им стига - аз мисля че са 2 неща - КЛАСА и САМОЧУВСТВИЕ!!!

Иначе съгражданите им правят добър сезон, разчитайки точно на "английския стил" на игра!
                          Вила играят по-добре и по успешно от минлата година.Нали това беше "темата"?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Дано слабото представяне на топ отборите в Премиършип се потвърди и в Шампионската Лига и всички английски да отпаднат до 1/4 финалите, че ми писна само тях да гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Тотнъм и Вила са белите лястовици от по-извстните отбори.Иначе и Бирмингам се представят добре.Карамелите след слабото начало играят много силно вече.
                              Вила не бих ги квалифицирал като бели лястовици - видя се че пак няма да се борят за 4тото място - все нещо не им стига - аз мисля че са 2 неща - КЛАСА и САМОЧУВСТВИЕ!!!

Иначе съгражданите им правят добър сезон, разчитайки точно на "английския стил" на игра!

Коментар

• Тотнъм и Вила са белите лястовици от по-извстните отбори.Иначе и Бирмингам се представят добре.Карамелите след слабото начало играят много силно вече.
                                Life won't wait for you.

Коментар

X