IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко да изместя темата към вчерашния жребий за евроквалификациите
    Моето мнение е, че групата е поносима, въпреки че изтеглихме "Черния Петър" от пета урна. За сметка на това от втора дойдоха швейцарците, които не са нищо особено, както видяхме в онази контрола с тях в началото на миналата година. Ако нашите се стегнат и направят по-добро представяне от предишната квалификация, не виждам защо да не се преборим с Швейцария и Черна Гора (Уелс ще ядат много бой според мен) за второто място.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от hah
      А колко му е била заплатата междувременно, която доколкото си спомням си се плащаше от Ливърпул?
      Междувременно играеше за Твенте и те му плащаха заплатата.
      Бях чел, че заплатата му била най-високата в Твенте, но му я плащали от Ливърпул. Може да е било журналистическа измислица. "Играеше" е силно казано, но дано заиграе от следващия сезон.
      И да са му я плащали това е било първата година.Пък и тя едва ли е била кой зне какво.За един кубик дървен материял 1,5 млн. си е добра цена.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от hah
        А колко му е била заплатата междувременно, която доколкото си спомням си се плащаше от Ливърпул?
        Бях чел, че заплатата му била най-високата в Твенте, но му я плащали от Ливърпул. Може да е било журналистическа измислица. "Играеше" е силно казано, но дано заиграе от следващия сезон.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          Абе стига глюпости..
          Твенте - Менте...
          У събота шамаросааме и шапионъ... Верно, че са рехави напоследък, ама .. се пак -Оше ена победа !!!
          БайрЕн шампион ...
          Добри сте Колчо, добри.Като си помислЪ че след първите маочве се говореше за УВО на Иван Галчев .... Улито излезе от стара коза яре и издържа на нападките,защити треньора и сега мачкате като машина.Браво.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Абе стига глюпости..
            Твенте - Менте...
            У събота шамаросааме и шапионъ... Верно, че са рехави напоследък, ама .. се пак -Оше ена победа !!!
            БайрЕн шампион ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от man_united
                Ето на това му викам "добра сделка":

05 февруари 2010 | 09:23 | Агенция "Фокус"
                Футбол: Ливърпул взима 1.5 млн. паунда за Николай Михайлов

Ливърпул. Управата на Ливърпул финализира сделката около продажбата на българския вратар Николай Михайлов в холандския Твенте, пише в днешния си брой местният вестник „Ливърпул Ехо”. Сумата, която ще получи Ливърпул е 1.5 милиона евро.
                21-годишния страж пристигна на „Анфийлд” през 2007 от родния си клуб Левски, но никога не е участвал в мач на първия тим. Той изкара и трите сезона под наем именно в тима от Еншде и официално премина в отбора, воден от Стив Макларън.
                Взехме го за 250 000 паунда и го продаваме за 1 500 000.Не е зле.
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                  Ето на това му викам "добра сделка":

Ливърпул. Управата на Ливърпул финализира сделката около продажбата на българския вратар Николай Михайлов в холандския Твенте, пише в днешния си брой местният вестник „Ливърпул Ехо”. Сумата, която ще получи Ливърпул е 1.5 милиона евро.
                  21-годишния страж пристигна на „Анфийлд” през 2007 от родния си клуб Левски, но никога не е участвал в мач на първия тим. Той изкара и трите сезона под наем именно в тима от Еншде и официално премина в отбора, воден от Стив Макларън.
                  Взехме го за 250 000 паунда и го продаваме за 1 500 000.Не е зле.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.novsport.com/news79428_1022.html

Коментар

• Ето на това му викам "добра сделка":

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                        Първоначално изпратено от man_united

За нас много по-важно е да се стабилизират финансите на отбора, а САФ сигурно ще посочи наследника, който да продължи успехите му!
                        До колкото съм запознат в момента оперативните приходи надхвърлят оперативните разходи. При другите бизнеси в тази ситуация инвеститорите все още имат силен интерес, но нека разгледаме нещата по-натам.
                        Три са основните пера на приходите - билети, Премиършип/тв права/ и ШЛ.
                        Първите две са относително константни, а третото според мен е благодарение най-вече на Фергюсън.
                        Нека направим аналогия с една фирма която се крепи на три ключови клиента, един от които е клиент най-вече заради акаунт мениджъра /Фергюсън/. При неговото напускане компанията става много по-рискова, защото не са ясни перспективите за бъдещето.

До колкото разбирам man_united, ти въпреки този риск би инвестирал в компанията и вярваш в светлото бъдеще - истински фен

абе фен-фен, ама ако направят IPO на БФБ няма да участвам !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united

За нас много по-важно е да се стабилизират финансите на отбора, а САФ сигурно ще посочи наследника, който да продължи успехите му!
                          До колкото съм запознат в момента оперативните приходи надхвърлят оперативните разходи. При другите бизнеси в тази ситуация инвеститорите все още имат силен интерес, но нека разгледаме нещата по-натам.
                          Три са основните пера на приходите - билети, Премиършип/тв права/ и ШЛ.
                          Първите две са относително константни, а третото според мен е благодарение най-вече на Фергюсън.
                          Нека направим аналогия с една фирма която се крепи на три ключови клиента, един от които е клиент най-вече заради акаунт мениджъра /Фергюсън/. При неговото напускане компанията става много по-рискова, защото не са ясни перспективите за бъдещето.

До колкото разбирам man_united, ти въпреки този риск би инвестирал в компанията и вярваш в светлото бъдеще - истински фен

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                            Евентуалните имена с които се спекулира са ясни.
                            Аз по скоро исках да чуя мнението ви за това как ще се развие клуба след ерата Фергюсън.
                            Според мен никой не може да достигне неговото ниво, затова ми се струва че ще карат един сезон по инерция след което ще излязат от топ 4, а от там ще започнат истинските финасовите проблеми, Глейзър, ако не намерил купувач преди отказването на Фергюсън, ще сменя често мениджъри и Юнайтед ще са там където сега са Ливърпул.

ПС: фен съм на Арсенал и ми е гадно още от неделя
                            Като фен на Арсенал си забелязал, че не само от треньора зависят нещата.
                            Арсен Венгер донесе доста титли и купи на Хайбъри, но след промяната на политика, строежа на Емирейтс и "стягането на коланите" вече доста години се борите с горепосочение Ливърпул, кой да свърши 3ти и кой 4ти (без последната година разбира се)!

Коментар

• Евентуалните имена с които се спекулира са ясни.
                              Аз по скоро исках да чуя мнението ви за това как ще се развие клуба след ерата Фергюсън.
                              Според мен никой не може да достигне неговото ниво, затова ми се струва че ще карат един сезон по инерция след което ще излязат от топ 4, а от там ще започнат истинските финасовите проблеми, Глейзър, ако не намерил купувач преди отказването на Фергюсън, ще сменя често мениджъри и Юнайтед ще са там където сега са Ливърпул.

ПС: фен съм на Арсенал и ми е гадно още от неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Много се говори за Моуриньо... той самият според мен е склонен да напусне Интер, защото там може да си печели Калчото до откат, но за Шампионската Лига има твърде минимални шансове.
                                И аз мисля че неговите шансове са по-големи!
                                Даже самия той се предложи 1-2 пъти!

Иначе от посочените кандидати Блан ще има най-голяма подкрепа от феновете...ще видим!

PP Мисля че тук може да се посочи и Рой Кийм, въпреки че треньорската му кариера си е доста рехава, влиянието което имаше на театъра на мечтите е много сериозно!

Коментар

Working...
                                X