IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много се говори за Моуриньо... той самият според мен е склонен да напусне Интер, защото там може да си печели Калчото до откат, но за Шампионската Лига има твърде минимални шансове.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
      Според мен основния актив на Манчестър Ю е Алекс Фергюсън, ясно е, че докато той е в отбора нещата ще вървят. Когато обаче той се пенсионира не бих искал да съм сред облигационете/акционерите. Интересно какво мислят феновете на отбора за периода след отеглянето на мениджъра.
      след него ...
      Гуардиола или Блан са вариантите...
      .. мисла
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Според мен основния актив на Манчестър Ю е Алекс Фергюсън, ясно е, че докато той е в отбора нещата ще вървят. Когато обаче той се пенсионира не бих искал да съм сред облигационете/акционерите. Интересно какво мислят феновете на отбора за периода след отеглянето на мениджъра.

Коментар

• Да го пусна аз, преди да ме изпревари някой "недоброжелател":

Облигациите на Манчестър Юнайтед се наредиха сред най-слабите емисии
          03.02.2010 11:25
          Футболният отбор Манчестър Юнайтед се състезава за поредната си титла във Висшата лига, но първите издадени облигации от клуба не се радват на същия успех, предава Financial Times.

Клубът си осигури 500 млн. лири (798 млн. долара), за да рефинансира задълженията към банките, но облигациите загубиха част от стойността си, защото инвеститорите са притеснени дали футболният клуб ще успее да плаща задълженията си на пазара на облигации.

Цената на деноминираните в лири облигации за 250 млн. паунда поевтиняха до едва 93 на сто от номиналната си стойност. Доларовите облигации, чиято емисия е на стойност 425 млн. долара, отстъпи до 94,5% от номинала.

Банкери и анализатори смятат, че облигациите на дружеството се представят слабо, защото са били твърде високо оценени при издаването си. Друга причина, за която споменават, е липсата на кредитен рейтинг.

Други от наскоро пуснатите на пазара облигационни емисии също отстъпват, но не с толкова, колкото губят облигациите на Манчестър Юнайтед. „На фона на благоприятен кредитен пазар облигациите на Манчестър Юнайтед са едни от най-слабо представящите се емисии от началото на 2009 година досега“, посочва Суки Ман, кредитен стратег в Societe Generale.

Източник, запознат с финансирането на компанията, споделя, че макар да може да бъде емитиран нов дълг с увеличаването на облигационната емисия, клубът едва ли скоро ще се завърне на финансовия пазар.

По-вероятно е Манчестър Юнайтед да изчака погасяването на част от дълговете преди отново да набере свежи пари. Желанието би било да се изчака представянето на клуба в тазгодишното издание на Шампионската лига, преди да се прибягва до привличане на средства.

За момента от клуба липсва официален коментар, но запознати смятат, че завръщането на пазара „не стои на дневен ред“, а основен приоритет е успокояването на феновете. Те са ядосани от намеренията на американските собственици – фамилията Глейзър, да започнат да изплащат кредитите, взети за придобиване на клуба с пари от касата на отбора.

Коментар

• Браво "тигърчета"!
            Устискахте си точката и вече сме само на 2 от челсито!
            Сега ако може и артилеристите да ни изненадат с някое Хче на Станфорд Бридж, направо нещата ще си дойдат на мястото!

Коментар

• Ехеее момци,
              има и други тимове, освен тез, оттатък канала...
              Аз па вервам, чи у лигата на чампеонете ше намерим по-достойно место и ний таз година...
              За изненада, некак не смея да са изкажа.. (ама тайно си га мечтая афкорс)
              Че ги видиме с фиолетовите колко реално струваме...
              НАПРЕД МАШИНААААА !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от polki
                но дано успеете да влезете в топ 4 и ШЛ от която така рано ви изкараха тази година
                Дано.Дано и вие най накрая я спечелите тая ШЛ.
                а дано, малко ни остава - последните години все полуфинали и един финал играем ................. на косъм сме за разлика от други бивши величия които не могат да прескочат групите, а сега мечтата им е само да влезнат в тях...

в последно време дори и по диемите рядко пускат мачове на лузърите, а АРСЕНАЛ по 3D взеха да ги дават...

Арсенал-Ман.Юнайтед стана първият предаван пряко 3D мач

Британският телевизионен канал Sky sports излъчи вчера, за първи път в историята на телевизията футболен мач в триизмерен формат (3D).

На разположение на футболните фенове бяха 3D-очила в девет заведения в Лондон, Манчестър, Кардиф, Единбург и Дъблин, с които те можеха да наблюдават двубоя от Висшата лига Арсенал – Манчестър Юнайтед. Пилотното триизмерното предаване идва в навечерието на откриването на първия европейски 3D-канал, който Sky възнамерява да стартира през април.

В прекия ефир на телевизията излъчването вървеше паралелно с традиционното. Така, каналът имаше две отделни предавания с различни екипи и коментатори.

Каналът разработва своя собствена система на разпространение в 3D през последните две години и както съобщават от Sky, са провели консултации с американски специалисти, в това число със създателите и режисьора на образеца за този формат с днешна дата – касовия хит „Аватар“ на Джеймс Камерън.

Sky Sports обещават увеличаване на броя на излъчванията на футболни мачове в 3D при положение, че съумеят да увеличат оборудването, способно да предава триизмерен образ. Отделно до пролетта на тази година мачовете ще могат да се гледат в стотици пъбове във Великобритания, обещават от Sky.

Мачът по 3D канала бе коментиран от бившия топчия Алън Смит и Алън Пари. Със започването на мача Пари коментира:

„Това е исторически телевизионен момент…Ще видите всеки изстрел, всяко единоборство, всяко спасяване по начин по който не сте го виждали преди. Сигурен съм, че ще революционализира начина по който гледаме спорт на живо”

Пари добави: „3D ще ни даде истинска възможност да гледаме и да се възхищаваме на движението на този тим на Арсенал”
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  но дано успеете да влезете в топ 4 и ШЛ от която така рано ви изкараха тази година
                  Дано.Дано и вие най накрая я спечелите тая ШЛ.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                    Абе днес затварят прозореца.За първи път няма никаква интрига.
                    интрига има , пари няма
                    Кой е интригувщия трансфер и съм го проспал?
                    интрига има в шипЪ, но пари за трансфери няма...

а това, че някои отбори са извън интригата - не съм аз виновен
                    Идеят ми беше, че е скучен трансферния прозорец.И аз не съм виновен, че заради два мача и вие сте извън интригата Особено след като ви чакат още 6 загубени точки в следвщите 3 мача Ама нищо де. Next year
                    победителя накрая може да е само един...

Коментар

интрига има , пари няма

Идеят ми беше, че е скучен трансферния прозорец.И аз не съм виновен, че заради два мача и вие сте извън интригата Особено след като ви чакат още 6 загубени точки в следвщите 3 мача Ама нищо де.Next year
                      Life won't wait for you.

Коментар

интрига има , пари няма

Коментар

интрига има , пари няма
                          Life won't wait for you.

Коментар

интрига има , пари няма

Коментар

• Абе днес затварят прозореца.За първи път няма никаква интрига.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ето малко картинки по Глейзър-тематиката

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

X